За опита и секса

• 14 174
  • 227
  •   1
Отговори
# 90

Ами не е извод. Просто и аз съм била безкрайно щастлива с двама мъже,с които секса ме е удовлетворявал изцяло. След тях с друг разбрах,че секса,който съм имала с тях е бил точно ,,просто секс,, . Ако си била само с един мъж няма как да знаеш какво е ,,просто секс,, ,,недотам добър секс,, и ,,върховен секс,, нали ?

А след колко бройки разбираш тези толкова върховни неща  Laughing
Ако беше толкова лесно правиш 100 бройки по една нощ и на 101 вече знаеш всичко.
Човек не е математическо уравнение.......................
Различавам два вида опит в секса - опит с различни партньори и продължителен опит с конкретен.

# 91
  • София
Никой не твърди в темата,че не можеш да си щастлив/а с недотам хубав секс.
Joy Пипче, тази вечер ги ръсиш като Вержито в най-върховата й форма.

# 92
Никой не твърди в темата,че не можеш да си щастлив/а с недотам хубав секс.
Joy Пипче, тази вечер ги ръсиш като Вержито в най-върховата й форма.

Що бе ? Mr. Green И коя/кой е това/този/тая Вержито?
Не можем да се разберем нещо да, явно не мога да се изкажа. Thinking

# 93
  • София
Леле, егати темата  Laughing На мен пък не ми побира акъла, как майка, която вижда, че сина и е щастлив с дадено момиче, ще тръгне да го съветва да не се жени за нея, защото му е първата/или втората??? Хахахахахаха  Joy Егати греха  Joy Ми мили майчета, аз пък да ви кажа, че това е щастие, което не се среща при всеки- от раз да си намериш човека за теб, и моля ви, ако синът ви е влюбен и щастлив с подходящо момиче, не му правете тази услуга да го съветвате да я зареже, само защото му е първата/втората. Само защото вие не сте успели от раз, не означава, че детето ви няма да има този късмет. И още повече, много излишно ми се струва майка ми да ми дава сексуални съвети, все едно съм най-залупения тип, и нямам акъл за 5 пари, да си преценя с кой имам бъдеще и с кой нямам. Ако попадаш често на неподходящи партньори съвсем логично е да ги сменяш често, ако попаднеш на правилния, по-добре не си играй със съдбата, че друг може и да няма и рискуваш да си останеш сам до края на живота си (като 'сам' човек може да е и с безброй много неподходящи връзки). Именно, защото човек е сложна личност, затова е и сложно да намериш човек, който ще те приеме с всичките ти недостатъци, както и ти да го приемеш именно него с неговите недостатъци. Че историята познава не един и два случая- той много ме обича, на ръце ме носи, но уви, аз не мога да го обикна- и обратното важи. Всеки е индивидуално.

# 94
Леле, егати темата  Laughing На мен пък не ми побира акъла, как майка, която вижда, че сина и е щастлив с дадено момиче, ще тръгне да го съветва да не се жени за нея, защото му е първата/или втората??? Хахахахахаха  Joy Егати греха  Joy

И как може да прецени , че е щастлив на 15 - 16 години?  newsm78 Щото аз мисля, че тогава е нормално да му е първата бройка на едно нормално момче.

# 95
Леле, егати темата  Laughing На мен пък не ми побира акъла, как майка, която вижда, че сина и е щастлив с дадено момиче, ще тръгне да го съветва да не се жени за нея, защото му е първата/или втората??? Хахахахахаха  Joy Егати греха  Joy

И как може да прецени , че е щастлив на 15 - 16 години?  newsm78 Щото аз мисля, че тогава е нормално да му е първата бройка на едно нормално момче.

Тази тема ми е интересна. А, мислите ли, че имаме право да даваме такива съвети - пробвай повече, не пробвай и т.н.

# 96
  • София
Не, не на 15-16 години, но ако тогава си хване момичето, и е с него още 5-6-n години, и са си заедно, щастливи и мислят да се женят, и майката вземе да каже- абе сине, щастлив си, ама знаеш ли, тя ти е първата, я си поживей малко... Или на 17-18 му е втората, щастливи са, заедно са пак 5-6-n години и майката го посъветва същото, само защото му е втора. Ето това ми е малко абсурдно. Това в случай, че са щастливи разбира се.

# 97
Да, ще го съветвам да не се задълбочава във връзка започнала на 15. Ще му кажа задължително да пробва и с други момичета как е, защото не искам след това да си развали точно това щастие след 10 - 15 години като му дойде друг акъл в главата , че се е "прецакал" само с една. А ако това е любовта на живота му, и такава му е съдбата, пак ще се съберат, ако не, значи не е била толкова специална тази любов.

# 98
Опит, включително и емоционален може да се натрупа и само с един партньор.
Човек, ако се чувства щастлив, а не просто да си определя отношенията/секса като добри, няма да изпита нужда да пробва още нещо, по-точно някого. Освен ако не избива яки комплекси.
Дългогодишните сексуални отношения с един партньор са много по-обогатяващи и определено по-хубави от краткотрайните такива. Стига съответният дългогодишен да ти пасва, разбира се.
Истински хубав секс се прави с човек с когото се чувстваш свързан душевно. И наистина е сливане. Душевно. Не става въпрос за гимнастика, потене, сукане около мебелите и прочие. Просто те разтърсва. Из основи. И те кара още повече да обичаш партньора си. Ако виждаш, че изпитва същото...
Сексът е продукт на връзката. Съответно може да Тадж Махал, може да е цирей. Зависи от участниците. Но сам по себе си не е връзка. Н е е и основа за такава. Без пълноценен секс и връзката не е пълноценна. Но обратното не важи...

# 99
олеле, все едно говорите за носни кърпи, на които сменяме марката докато намерим тия дето са най-меки за носа Laughing

секса ви без 4увства ли е винаги, 4е с такава лека ръка се сменят партньорите Thinking

съгласна съм с Мъни Peace

# 100
ако започнеш да ги сменяш постояно ми се струва че се стига до изхабяване на жената ,отколкото до опита newsm78.знам ли може и да греша!

# 101
  • Свищов
Babe factor, добре че има и такива като мен да мислят, че мъжете щяха девствени да останат. Исках да е недокоснат от никой, да е само и единствено за мен, да е чист пред мен и аз да съм чиста пред него, да нямаме минало. Знам, някаква романтична идиотщина е за вас, но на мен това ми беше един от най-основните критерии за момче тогава.
pasinet, с моя приятел се запознахме на навършени 19 години. На 20 ни беше и първия сексуален контакт. Аз правих секс с него, едва когатозапочах да го обичам и бях сигурна, че искам дълга връзка.
ПиПче, защо реши, че сексът не е много хубав? Повярвай, не съм направила компромис с това. Факт е, че двамата взаимно се учехме и в началото беше не много добре, но днес не е така. Човек се усъвършенства с опита, така е. Ние се усъвършенствахме с опит, но 1 с друг.
Мъни, и аз изживявам секса като духовно сливане. Мигът, в който се слеем в едно е най-вълшебният на света. Не защото стигам до оргазъм тогава, а защото изпитвам чувството на психическа и физическа завършеност. Все едно ставаме един организъм, но не само това. Все едно сливаме сърца и души в едно.

# 102
Никой не може да ме убеди,че опита,който добих от 15 до 21 години в първата си дълга връзка може да се сравнява с този,който имам към днешна дата.
Никой не говори,че трябва да тръгнеш по улиците с един тефтер и да джъткаш бройки,само за да натрупаш опит. Говорим за връзки-дълги и сериозни и недотам.
Собствения си опит точно от връзки съм го добила и то дълги,а не от бройки.
Ако бях останала във връзката си,която създадох на 15 едва ли щях да имам базата и опита,който имам сега.Не че съм се разделила щото искам да си усъвършенствам сексуалния живот- а просто се случи.

Айде със здраве си останете и нека всеки си живее както му харесва.  bouquet

# 103
Офф!

Пипче засичам те в две теми за секс .... това значи ли нещо или  ..... да не вземат пак да ни женят  Joy Joy Joy

# 104
Офф!

Пипче засичам те в две теми за секс .... това значи ли нещо или  ..... да не вземат пак да ни женят  Joy Joy Joy

Ми,човещинка. Mr. Green
Още повече,че от жена недържаща на секса станах много палава в последно време благодарение на един батко та.....се включвам горещо щото съм ентусиазирана и газирана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт