Отслабване с букет от 17 билки

• 184 933
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Значи не съм само аз с отвратителния вкус...ще пробвам с малко мед да е подобря , ако пак не стане на боклука Close

# 166
Стискайте нослета и пйте на екс. Wink

# 167
Здравейте момичета!Днес получих отговор от билкаря:
Здравейте!
Натрупването на излишни килограми може да има много причини, но една от основните е неправилна обмяна на веществата, натрупване и неизхвърлянето на токсини от организма. Първоначално можете да започнете с приемането на отвара от билкова смес - "Кръвопречистващ чай", която се приготвя и пие по определена схема и приемането по 1 чаша топла минерална или преварена вода през 1 час. Приемът на водата не трябва да е под 2,5 л на ден. Изключете безалкохолното и натурални сокове, единствено вода. Спрете солта, киселото, мазното и по възможност сладкото. Ако все пак много ви се хапва сладко, вземете си черен шоколад или диетични/диабетични продукти. Не използвайте захар или подсладител, а само мед. Сутрин, ако е възможно, пийте по една чаша(200мл) сок от прясно изцеден портокал.
Самият аз бях 130 килограма преди 2 години, сега съм 72-73, без глад и диети.

Поздрави: Д. Дамянов
След това влязох в сайта му www.bilkoviprodukti.com и намерих съответната комбинация:    Кръвопречистващ чай                           (билкова смес)

Състав:

• листа коприва
• борови връхчета
• агремония
• бял равнец
• широколистен жиловлек
• листа горска ягода
• листа орех
• синя хвойна

Начин на употреба: В 0,5 л вряща вода се слагат 2 супени лъжици от сместа и ври похлупена 10 минути. Като изстине се прецежда и се пие по 75 мл. 3 пъти дневно преди храна, и 1 час след храна.

# 168
  • Gorni Bogrov
Така правя ,но пак е гадно,като преглътна и имам един много гаден вкус във устата. Sick

# 169
Дано има резултати, за да се надъхам и аз.
Разхлабващо ли действа? Thinking
На мен не ми дейсва разхлабващо.

Днес и аз направих отварата , но щях да повърна Embarassedотвратителна е и горчи ужасно.Пих само две глътки и е оставих.Трябва с някакви подсладители да е консумирам май Sad
И аз първия пт когато си направих отварата си казах така обаче после разбрах къде бъркам-след като заври водата  слагате билките, варие 6 мин. махате от колона изчаквате 3-5мин. прецеждате и пиете, може да си го разредите и с малко вода, аз така правя и не сава толкова горчиво. Пробвайте!

Така правя ,но пак е гадно,като преглътна и имам един много гаден вкус във устата. Sick
Ами и при мен е така и затова пия след това вода или сок.

Здравейте момичета!Днес получих отговор от билкаря:
Здравейте!
Натрупването на излишни килограми може да има много причини, но една от основните е неправилна обмяна на веществата, натрупване и неизхвърлянето на токсини от организма. Първоначално можете да започнете с приемането на отвара от билкова смес - "Кръвопречистващ чай", която се приготвя и пие по определена схема и приемането по 1 чаша топла минерална или преварена вода през 1 час. Приемът на водата не трябва да е под 2,5 л на ден. Изключете безалкохолното и натурални сокове, единствено вода. Спрете солта, киселото, мазното и по възможност сладкото. Ако все пак много ви се хапва сладко, вземете си черен шоколад или диетични/диабетични продукти. Не използвайте захар или подсладител, а само мед. Сутрин, ако е възможно, пийте по една чаша(200мл) сок от прясно изцеден портокал.
Самият аз бях 130 килограма преди 2 години, сега съм 72-73, без глад и диети.

Поздрави: Д. Дамянов
След това влязох в сайта му www.bilkoviprodukti.com и намерих съответната комбинация:    Кръвопречистващ чай                           (билкова смес)

Състав:

• листа коприва
• борови връхчета
• агремония
• бял равнец
• широколистен жиловлек
• листа горска ягода
• листа орех
• синя хвойна

Начин на употреба: В 0,5 л вряща вода се слагат 2 супени лъжици от сместа и ври похлупена 10 минути. Като изстине се прецежда и се пие по 75 мл. 3 пъти дневно преди храна, и 1 час след храна.

Ами нормално е да е отслабнал и без приема на този неговия чай то с това ограничение и всеки друг би отслабнал.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:52 от pepa_ilkova

# 170
  • Пловдив
На мен много разхлабващо ми действа Инхуа-то , но го пих само 4 дни и се взех тази горчилка и днес нито едното ,нито другото..голяма съм работа
 Laughing

# 171
  • София
Днес намерих тази смеска в билкова аптека.Рецептата е на народния лечител Димитър Кръстев.

ето я
Идеята е, че с тази рецепта се подсилва обмяната на веществата.Посъветваха ме да не се отказвам, ако няма видим ефект още от първите две седмици.Веднъж започне ли да работи обмяната правилно и ще се активира процеса на изгаряне на мазнините.Отслабването било трайно без йо - йо ефект.Купих си и чай за отслабване и го запарих заедно с тази билкова комбинация - така ме посъветваха  Grinning

П.с. 1.80лв. - за 90 гр. чай за обмяна на веществата.Чая за отслабване беше по скъп  Wink
Билковата аптека е на ул. Поп Богомил - в близост до лъвов мост.Рецептата я имали от 20 години.

Защо не иска да го приеме незнам - напиши на гугъл следното
 димитър кръстев обмяна на веществата
Първият сайт, който ти предложи Гугъл е рецептата

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 18:32 от Катина

# 172
Катина, не се отваря линка при мен.

# 173
Катина,за това ли говорим?РЕЦЕПТА ЗА РЕГУЛИРАНЕ ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА
НА НАРОДНИЯ ЛЕЧИТЕЛ ДИМИТЪР КРЪСТЕВ
При точното спазване на тази рецепта теглото спада от 7 до 8 кг за месец. Това става, без да изтезавате организма, без да се гладува, без извънредни физически натоварвания. Методът постига регулиране на обмяната на веществата. Ето в какво се състои препоръката:

1 ДЕН
Рано сутрин се взема разхлабително средство - английска сол е за предпочитане (20-30 г), която се изпива с 250 г топла вода. Английската сол може да се замести с майчин лист, рициново масло, течен парафин. След слабителния ефект трябва да се пие преварена топла вода, която ще промие червата. Изпийте колкото се може по-голямо количество такава вода. До следващата сутрин не трябва да се поема никаква храна. Тази процедура се прави само веднъж - при започване прилагането на метода.

2 ДЕН
Взетите от билковия магазин билки за регулиране обмяната на веществата се приготвят в отвара по следния начин - 1 1/2 с.л. от билките се варят 6 мин. в 500 мл вода. Отварата се прецежда и от нея се пие 3 пъти на ден по 100 г около 20 мин. преди хранене. В сутрешните 100 г се прибавя супена лъжица пчелен мед - това ви е закуската. На обяд - 100 г отвара, след 20 мин. започвате нормалното
хранене. По средата му се изпиват 250 г сок от домати. Билковата отвара и доматеният сок трябва да се пият всеки ден, докато се получи желания ефект в намаляване на теглото.

Когато прилагате тази рецепта, наложително е да намалите консумацията на меса, особено на тлъстини, консерви и подсладени ястия. Забранява се и употребата на алкохол, а за пушачите - ако не са в състояние да изоставят цигарите, то поне рязко да ги намалят. Препоръчва се засилена употреба на сурови храни: марули, краставици, моркови, салата, магданоз, репички. Изобилно да се консумират плодове.

БИЛКИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА

1. Пчелник /стръкове/ - 40 гр.
2. Комунига /стръкове/ - 40 гр.
3. Мента /стръкове/ - 40 гр.
4. Агримония /стръкове/ - 40 гр.
5. Жълт кантарион /стръкове/ - 40 гр.
6. Синя жлъчка /стръкове/ - 40 гр.
7. Мащерка /стръкове/ - 40 гр.
8. Върбинка /стръкове/ - 40 гр.
9. Маточина /стръкове/ - 40 гр.
10. Слез /листа/ - 40 гр.
11. Коприва / листа/ - 40 гр.
12. Хмел / шишарки/ - 30 гр.
13. Глог /цвят/ - 40 гр.
14. Резене /плод/ - 20 гр.
15. Анасон /плод/ - 20 гр.
16. Ленено семе - 20 гр.
Копирах я от тук:http://dieti.cmc.bg/useful.php?subaction=showfull&id=1074437127&archive=&start_from=&ucat=1&

# 174
  • София
Да, за същото - гледам и на теб не иска да ти приеме сайта.Купих си и билката омайниче - 100гр. за два лева.Билковата аптека е много добра.Изпълняват и рецепти.Направих си запарката на Кръстев, барабар с техния чай за отслабване - ще имам резултат утре  Mr. Green.На вкус изобщо не е неприятна, но пък и аз съм си прасе пия и ям всякакви помий, и вида ми даже го доказва  Crossing Arms

# 175
И аз не мога да отворя линка.

Момичета, заинтригувахте ме с този чай, но сигурни ли сте, че не грешите с дозата?
Според мен, тези 600 мл (или колкото остане след варенето) вероятно са за целия ден, или 3х150/200 мл.
Билкови отвари по принцип се пият по толкова - по 1 малка чашка. Иначе може да навредят.
Видях, че се говори за пластмасови шишета по 1/2 л, от които е пила въпросната дама. Предполагам, че всъщност е било 1 шише, което си е разнасяла през деня и е пила от него, а не всеки път по едно! Нещо не е доразбрано както трябва май.

# 176
Хм... интересно . И сега какво се оказва, че трябва да се прилага така: 1 1/2 с.л. от билките се варят 6 мин. в 500 мл вода. Отварата се прецежда и от нея се пие 3 пъти на ден по 100 г около 20 мин. преди хранене. Иначе изброениете билки от този  билкар са същите като нашите.

# 177
  • София
Не вярвам някой да пие литри отвара на ден.Не съм чела цялата тема и се надявам да не обидя някого, но мисля, че няма разумен човек, който би пил литри.Знаете една и съща билка би била лечебна или отровна в зависимост от дозировката.

Аз ще изпия тези 600 мл. на три приема преди храна - по около 200 мл. три пъти дневно.Пила съм доста билкови отвари включително и за отслабване.Действието им е точно такова.Подтискат апетита на празен стомах, и се абсорбират пълноценно преди хранене.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 19:56 от Катина

# 178
Катина,билките които си купи в оригинална опаковка ли са или аптеката ги смесват по рецепта на Д.Кръстев?А какъв е този чай за отслабване?

# 179
Катина,билките които си купи в оригинална опаковка ли са или аптеката ги смесват по рецепта на Д.Кръстев?А какъв е този чай за отслабване?
И  аз да питам.

Общи условия

Активация на акаунт