Отслабване с букет от 17 билки

• 184 422
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Аз имам ефект. За 10 дни май съм отслабнала кило. Но по-интересно е, че кожата ми е като че ли по-жизнена. Имам и друг твърде неочакван ефект - бюстът ми наедря. Някой друг имал ли е такъв ефект? И щях да забравя, откакто пия чайчето пия повече вода - ожаднявам повече.

# 556
  • Wonderland
adiba горе долу и аз отслабвах по кило на седмица (10-тина дни).Определено има ефект и то положителен върху кожата....става по жизнена....за бюста нищо не мога да ти кажа,защотото откакто забременях,след това родих и т.н. моят бюст преживя големи промени,така че не мога да ти кажа нищо за това.Аз също пиех повече вода отколкото обикновенно.....А междудругото оттогава нямам апетит към сладките неща....Най-много веднъж в седмицата да хапна един шоколад или една вафла....

# 557
Момичета, с този слабителен ефект май е немислимо да го ползвам на работа...  Tired

# 558
  • Wonderland
Момичета, с този слабителен ефект май е немислимо да го ползвам на работа...  Tired
Забравих да напиша,добре че ме подсети....при мен слабителен ефект нямаше.....всичко си беше както обикновенно.Явно при всеки организъм е различно.

# 559
Ти слабителен ефект ли си имала? Според мен няма. По-скоро нещата стават по редовни. Но един ден много се разхлабих, защото изпих чайчето, после чашата доматен сок и след това една супа от сьомгова глава (с много вода и с зеленчуци). Но през останалото време не съм имала такъв ефект. Може да е нещо от храненето? Така или иначе един ден разхлабване действа прочистващо.

# 560
Ами не, аз още не съм започнала. Но си мисля ако пробвам примерно събота и неделя, понеже съм си в къщи да видя дали ще подейства слабително и ако не - да си продължа в работата през седмицата  Mr. Green

# 561
Ами не, аз още не съм започнала. Но си мисля ако пробвам примерно събота и неделя, понеже съм си в къщи да видя дали ще подейства слабително и ако не - да си продължа в работата през седмицата  Mr. Green
Слабително едва ли ще ти подейства. Възможно е да пиеш повече вода и съответно да ходиш до WC.

# 562
# 563
Не мисля ,че ще те разхлаби много.Разглеждах билките и последната в състава-синя жлъчка ,я използвам от години при разтройство при децата,един чай от нея и всичко приключва.Интересно newsm78

# 564
А може ли някой да каже има ли точно определен режим за пиене на чая,има ли някаква почивка или нещо такова... Rolling Eyesили го пиете НОН-СТОП Grinning

# 565
А може ли някой да каже има ли точно определен режим за пиене на чая,има ли някаква почивка или нещо такова... Rolling Eyesили го пиете НОН-СТОП Grinning

http://dieti.cmc.bg/useful.php?subaction=showfull&id=1074437 … =&ucat=1&
РЕЦЕПТА ЗА РЕГУЛИРАНЕ ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА
НА НАРОДНИЯ ЛЕЧИТЕЛ ДИМИТЪР КРЪСТЕВ
При точното спазване на тази рецепта теглото спада от 7 до 8 кг за месец. Това става, без да изтезавате организма, без да се гладува, без извънредни физически натоварвания. Методът постига регулиране на обмяната на веществата. Ето в какво се състои препоръката:

1 ДЕН
Рано сутрин се взема разхлабително средство - английска сол е за предпочитане (20-30 г), която се изпива с 250 г топла вода. Английската сол може да се замести с майчин лист, рициново масло, течен парафин. След слабителния ефект трябва да се пие преварена топла вода, която ще промие червата. Изпийте колкото се може по-голямо количество такава вода. До следващата сутрин не трябва да се поема никаква храна. Тази процедура се прави само веднъж - при започване прилагането на метода.

2 ДЕН
Взетите от билковия магазин билки за регулиране обмяната на веществата се приготвят в отвара по следния начин - 1 1/2 с.л. от билките се варят 6 мин. в 500 мл вода. Отварата се прецежда и от нея се пие 3 пъти на ден по 100 г около 20 мин. преди хранене. В сутрешните 100 г се прибавя супена лъжица пчелен мед - това ви е закуската. На обяд - 100 г отвара, след 20 мин. започвате нормалното
хранене. По средата му се изпиват 250 г сок от домати. Билковата отвара и доматеният сок трябва да се пият всеки ден, докато се получи желания ефект в намаляване на теглото.

Когато прилагате тази рецепта, наложително е да намалите консумацията на меса, особено на тлъстини, консерви и подсладени ястия. Забранява се и употребата на алкохол, а за пушачите - ако не са в състояние да изоставят цигарите, то поне рязко да ги намалят. Препоръчва се засилена употреба на сурови храни: марули, краставици, моркови, салата, магданоз, репички. Изобилно да се консумират плодове.

БИЛКИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА

1. Пчелник /стръкове/ - 40 гр.
2. Комунига /стръкове/ - 40 гр.
3. Мента /стръкове/ - 40 гр.
4. Агримония /стръкове/ - 40 гр.
5. Жълт кантарион /стръкове/ - 40 гр.
6. Синя жлъчка /стръкове/ - 40 гр.
7. Мащерка /стръкове/ - 40 гр.
8. Върбинка /стръкове/ - 40 гр.
9. Маточина /стръкове/ - 40 гр.
10. Слез /листа/ - 40 гр.
11. Коприва / листа/ - 40 гр.
12. Хмел / шишарки/ - 30 гр.
13. Глог /цвят/ - 40 гр.
14. Резене /плод/ - 20 гр.
15. Анасон /плод/ - 20 гр.
16. Ленено семе - 20 гр.

# 566
Момичета,да ви кажа..чая май не ми действа...
Източих 3 кг вода,но добавям и гръмотръна-за него съм сигурна как ми действа,иначе си ям като за световно,в смисъл,че не ми убива апетита.
Притеснява ме и това,че има 1кг,който си стои ...ще трябва да се включи малко глад..то иначе няма как да се отслабне Mr. Green
Освен това чая го пия по 2 пъти,цялата доза но на два пъти,аз по толкова си ям,пък и жълтия кантарион и противозачатъчни май-май не са съвместими,все пак не искам да пиша във подфорум"бъдещи майки" Mr. Green

# 567
Момичета,да ви кажа..чая май не ми действа...
Източих 3 кг вода,но добавям и гръмотръна-за него съм сигурна как ми действа,иначе си ям като за световно,в смисъл,че не ми убива апетита.
Притеснява ме и това,че има 1кг,който си стои ...ще трябва да се включи малко глад..то иначе няма как да се отслабне Mr. Green
Освен това чая го пия по 2 пъти,цялата доза но на два пъти,аз по толкова си ям,пък и жълтия кантарион и противозачатъчни май-май не са съвместими,все пак не искам да пиша във подфорум"бъдещи майки" Mr. Green

Аз на твое място бих пробвала билките без гръмотръна. Изчетох темата за отслабване с гръмотрън и не видях някой да е казал, че е отслабнал трайно. Имаше такъв случай с неконтролируем глад. Въобще темата за гръмотръна ме убеди да го ползвам за женското си здраве, но не и като сигурно средство за отслабване.
Освен това с билките също трябва да се храниш два пъти на ден, но първата доза по инструкции се пие с лъжица мед като закуска. Аз лично не слагам мед, защото не ми се иска сладко, но отварата ти е закуската.
По инструкции се пие 20 мин. преди обяда и вечерята, като по средата на обяда се пие чаша доматен сок.
През останалото време, ако прегладнееш, ти препоръчвам плодове.

При мен определено има ефект на обуздаване на апетита. От както започнах тези билки нито веднъж не съм яла нещо нездравословно. А преди това постоянно го правех поради неспособност да се спра. Освен това не закусвам. Двата дни преди началото на Коледния пост се поотпуснах и хапнах доста месо, въпреки инструкциите да се избягва, но това беше за да се поугоя преди поста.
Когато престанах да се тъпча безразборно с боклуци, както досега, се почувствах по лека и играх гимнастика на няколко пъти вече. Съответно и като се движа по-улиците имам повече енергия. Според мен това са все положителни неща. Засега няма да се тегля пак, но пак съм доволна че беше внесен някакъв ред в храненията ми и че се храня с качествена храна. Това си оказва ефект върху организма. Усещам го. Аз съм на 40 г. и съм правила безброй диети, така че при мен е нормално нещата да стават бавно. Но за ефект билки се пият по няколко месеца. Това е защото те променят организма, а това става бавно, за разлика от конвенционалната медицина, при която се премахват симптомите но не и първопричината за болестта.

# 568
Купих си билките и днес ми е първият ден WinkПри вас как е,действа ли чайчето???Изпих си дозата сутринта и останах изненадана че може да се пие спокойно Grinning,не е никак лошо...по принцип така ли е???Гръмотръна беше отвратителен SickДаже взех да се съмнявам че билките ми са МЕНТЕ SunglassesБилките ми ги смесиха във самата аптека от която ги поръчах,обаче май трябваше да си ги взема по отделно и да си ги смеся сама Sad

# 569
veseto68, добре дошла! Радвам се че чайчето ти се вижда поновимо. Ако те съмняват билките, си поръчай от www.bilki.bg. Не е скъпо, куриерът е 2,50 лв. При мен първото пиене беше спокойно, но вкусът определено горчив. Като изстина сместа второто пиене ми подейства буквално като ритник. Третото не беше приятно. На другия ден обаче ми се притъпи усещането за горчив вкус и престанах въобще да усещам горчивината.
Темата много замря, но да се отчета. Тези билки ги пих 2-3 седмици. От самото начало ми прекратиха безумния глад по всяко време. Благодарение на тях, свикнах да не закусвам. Започнах да играя гимнастика като ми олекна на стомаха и да се движа по улиците. За един месец свалих 4,5 кг. След като прекъснах тези билки започнах с билковата смес за отслабване от аптеката на Поп Богомил, за която е писано по-назад в тази тема. Направих две седмици по един облекчен ден на диетата с Мадал Бал (но използвах сироп от био магазина, че е по-евтин), сега съм на суровоядство, храня се с кълнове, плодове и салати. Изобщо нямах воля за такива неща преди билките.
При мен се получава умора от билките, някак си ми писват. Те все пак не са безобидно нещо. Сместа за отслабване сега също взе да ми идва в повече (пия я 10-тина дни) и сега мисля да взема сместа за затлъстял черен дроб от Поп Богомил, понеже имам такава диагноза. По принцип здравият черен дроб е много важно нещо за стройната фигура.
Мисля така да продължа на ротационен принцип да пия тези три смеси.
Така че смятам че билките са от полза за отслабване. Регулират апетита. Освен това са много по-евтини от всякакви добавки за отслабване. Сместа за отслабване от Поп Богомил стува 9 лв. някъде за 450 г.

Общи условия

Активация на акаунт