Отслабване с букет от 17 билки

• 184 428
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Adiba,благодаря за споделеното .Аз също до скоро бях много скептично настроена спрямо билките ,обаче се оказа че има ефект.Опитвала съм какви ли не диети и какво ли не,даже и прословутите таблетки на ЛИДА от които не се чувствах никак добре,и за нищо на света няма да повторя тази грешка .Дано сега поне имам по-добър ефект,още не ми е омръзнало правенето на чая...Сутрин правя кафето ,чая и сядам на масата като добавям и голяма чаша вода.Цял ден се наливам със водата,и до края на работния ден гледам да изпия поне2и1/2л.и цял ден съм в тоалетната Embarassed Нали казват че трябвало да се пие повече вода.

# 571
veseto68 на мен този чай ми отваряше жажда, особено в началото. Радвам се, че и ти намираш, че помага. Подарих един пакет на една приятелка и тя каза, че и на нея помагал. Както с Лидата, така и с всякакви билки ти препоръчвам ако чувстваш организма си претоварен от тях, да си почиваш. Аз лично смятам, че българските билки поне ги знам какво са, мога да си купя най-различни от тях на цената на една Лида. Освен това лесно ще намериш информация за всяка една от тях, която да ти помогне да прецениш как и доколко да пиеш дадената смес. Ако ти омръзне да правиш чая, има вариант да слагаш билките в чаша вода в ранната вечер и до сутринта се получава доста добър извлек.

Сетих се да дам съставките на другата смес, която купих, "Чай за отслабване" от Поп Богомил. Те са:
Гръмотрън
Глухарче
Зърнастец
Сладък корен
Кориандър
Майчин лист
Червена боровинка

Ако си го правите сами вкъщи, препоръчвам да не са равни количествата на билките, а гръмотрънът, зърнастецът и сладкият корен да са в по-малка пропорция. От това, което съм чела за тях, не е хубаво да се пият продължително, освен в малки дози. Гръмотрънът действа диуретично, зърнастецът очистително/слабително, сладкият корен убива апетита. Дано информацията да е от полза на някого.

# 572
А някой нещо да е чувал за ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ Sad.Трябва ми пък не знам от къде да го намеря...Въпросът ми май не е за тук ,обаче не знам къде да го включа newsm78,така че се извинявам предварително!!!

# 573
При медарите по пазарите и специализираните магазини Peace

# 574
Здравейте и от мен!Аз си купих билките и ги пия вече 20 дни не съм се мерила но ми се струма, че не съм отслабнала. Аз този ефект намаляване на апетита го нямам напротив изпитвам вълчи глад опитвам се да не ям, но.......Аз съм си купила за 3 мес билки така че като ги свърша ще кажа дали съм отслабнала.Мислех да си кяпя хапчета, но ме е страх за страничните ефекти и затова реших да пробвам с билки,аз обичам да пия чай и да ви кажа не ми горчи.

# 575
Здравейте и от мен!Аз си купих билките и ги пия вече 20 дни не съм се мерила но ми се струма, че не съм отслабнала. Аз този ефект намаляване на апетита го нямам напротив изпитвам вълчи глад опитвам се да не ям, но.......Аз съм си купила за 3 мес билки така че като ги свърша ще кажа дали съм отслабнала.Мислех да си кяпя хапчета, но ме е страх за страничните ефекти и затова реших да пробвам с билки,аз обичам да пия чай и да ви кажа не ми горчи.
Интересно, явно всеки организъм е различен. Ти от bilki.bg ли ги взе също?
Можеш да пробваш другата рецепта за отслабване, която съм дала по-горе.
Аз наново съм на тези билки, след като си починах пиейки сместа за отслабване. Доволна съм. При мен режимът на хранене става все по-сложен: хем спазвам поста, хем суровоядство, хем НВД (с пушена и маринована сьомга и салати). Надолу съм и продължавам да отслабвам. Апетитът ми съвсем се обузда. Билките взеха даже да са ми вкусни  newsm78  261uu

# 576
а колко кг отслабна?
браво за минусите!  bouquet

# 577
Купих си билките преди 20 дни от www.bilki.bg и ги пия редовно. Дотук съм +2 кг ! Явно това не са моите билки, аз бях дотук! Много ме е яд, защото имах да свалям само 2 кг и си помислих, че няма начин да не ми помогнат да стане по-бързо, а се оказа, че сега имам да свалям 4 кг!

# 578
Здравейте и от мен!Аз си купих билките и ги пия вече 20 дни не съм се мерила но ми се струма, че не съм отслабнала. Аз този ефект намаляване на апетита го нямам напротив изпитвам вълчи глад опитвам се да не ям, но.......
Аз също бях като вас с вълчи апетит,докато не ми сподели една позната,че миналата година 4 месеца всеки божи ден е изяждала по един грепфрут и е отслабнала 14 кг.Без друга никаква диета и ходене пеш.
Аз се интусиазирах,но не съм постоянна.На втория ден започнах да гледам храната като вещ.Преди това обаче само да фокусирах нещо за ядене и за миг изчезваше.
Опитайте!

# 579
Купих си билките преди 20 дни от www.bilki.bg и ги пия редовно. Дотук съм +2 кг ! Явно това не са моите билки, аз бях дотук! Много ме е яд, защото имах да свалям само 2 кг и си помислих, че няма начин да не ми помогнат да стане по-бързо, а се оказа, че сега имам да свалям 4 кг!

Виж сега, аз съм с много наднормено тегло. Тези билки са за хора с проблем, а не за някой слаб, който си е навил да е под нормата. Във втория случай е нормално билките да стимулират човека към нормалното му тегло. (Извинявай, ако не нещата не са така както ги виждам). Аз имам за сваляне над 20 кг.

Аз също се бях навила да отслабвам с грейпфрут, но едно че ми дразнеше стомаха, намери се образован човек да ме предупреди, че има фито женски хормони и по всичко изглежда че способства за рака на гърдата. Имам две баби и една леля с тази болест, една починала от това, две с мастектомия и нямам желание да рискувам. В Гугъл на английски се намира доста информация по въпроса.

# 580
  • Wonderland
Аз също съм на мнение,че билките са с хора с наднормено тегло или с качени кг по време на бременост и т.н. АЗ качих около 24 кг през бремеността,защото имах проблемна бременност и до 7 мият месец лежах по болници и ме тъпчеха венозно с лекарства за задържане,не трябваше да се натоварвам,да ходя прекалено дълго време пеша и още куп неща,които помогнаха за качването на толкова много кг.Изпих една доза от билките/купени от билки.бг/ и до момента не съм възвърнала и кг от сваленото благодарение на тях.В лентичката ми можете да видите какъв е резултата,остават ми още няколко кг,които явно ще са най-трудните,но с повече упоритост от моя страна ще ги сваля и тях.

# 581
Много ме е яд, защото имах да свалям само 2 кг и си помислих, че няма начин да не ми помогнат да стане по-бързо, а се оказа, че сега имам да свалям 4 кг!
Аз бих пробвала НВД за такива кг. Протеини със салати (не от моркови или цвекло, а от зеле, марули, краставици, лук, някой домат. За протеин е много добре сьомга, тя помага за сваляне (има омега 3, йод, витамин В12 и пр.), но всеки друг ще свърши работа. Добави и 2 ябълки, круши, райски ябълки, портокали или 2 чаши ананас. Ако можеш махни и плодовете. Така за месец ще свалиш тези 4 кг. ако не и повече.

# 582
Zdravei te az sam nova tuk. i skam da pitam za tezi bilki za otslabvane  vzeti ot aptekata na pop bogomil. nqkoq ot vas da li gi e pila i imat li efekt.mersi

# 583
Zdravei te az sam nova tuk. i skam da pitam za tezi bilki za otslabvane  vzeti ot aptekata na pop bogomil. nqkoq ot vas da li gi e pila i imat li efekt.mersi
Аз ги пих, понеже не мога да пия едни и същи дълго време, организмът ми се натоварва - докато почивах от 17-те билки. Докато ги пих ми помагаха. По-горе съм дала съставките - потърси предишните ми постове. Потиска се апетита, имат лек прочистващ ефект върху червата. За тази смеска прочетох тук в тази тема. Друга жена беше писала, че със 17-те билки не отслабнала, но с тези да.

Днес взех още една смеска от Поп Богомил. За черен дроб - затлъстял. Направи ми впечатление каква огромна опашка имаше в 3:30 следобед. Там хората не спират да прииждат.

Ще дам това, което пише на етикета за отварата за затлъстял черен дроб, понеже може да е от полза за някого. За сега ще пия 17-те билки, но когато имам нужда от почивка ще пия тази за черния дроб. Много важно е черният дроб да е здрав, за поддържане на оптимално тегло.

ЧАЙ ПРИ ЗАТЛЪСТЯЛ ЧЕРЕН ДРОБ /СТЕАТОЗА/

Състав: кисел трън, мента, червен кантарион, невен, цикория, хвощ, глухарче, шипка

Действие: изчиства и регулира функцията на черния дроб, разтваря мастите, противовъзпалително

Прилага се при: чернодробни заболявания, затлъстяване и уголемяване на черния дроб

Употреба: 2 супени лъжици в 500 мл. вряща вода се варят 5 минути. Кисне 30 минути. Прецежда се. Пие се 4 пъти дневно по 120 мл. половин час преди храна.

Да се съхранява на сухо място при стайна температура, без пряка слънчева светлина. Да се пази от достъп на малки деца.

# 584
Направо ви завиждам момичета ,как ги сваляте тия килограми.....При мен се получава, обаче страшно бавно.Дали защото съм на диети цял живот - дето има една дума,и то дръстични...направо не искам да си помисля даже.На кантара още не съм се качвала обаче разбирам по дрехите си...ама  мноооооого бавно бе #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт