True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 626
  • 707
  •   1
Отговори
# 285

Чакай,чакай Stop Как така е уреден? Ей,да не се разсее човек за половин час и веднага ми заемате мястото Twisted Evil Кате,качваш се на червения корвет САМО И ЕДИНСТВЕНО  с мен! Аз ще карам,а ако упееш да ме умилостивиш може да ти дам и ти да караш........ Mr. Green Тез мечти да се возиш до Ерик просто ги ЗАБРАВИ Naughty Crossing Arms

Mr. Green  Mr. Green Трайкова набива канчета!
При мен има място във Волвото, ако на някой му се вози в сигурна кола, ама само отзад, естествено. Освен ако не карам аз, де, ама кой ще ми даде. Кви Корвети, кви 5 лева, дръжте си ги, трошете си главите  Crossing Arms

Малеее,аз съм прочела стената. ooooh!
И си викам той нали е вампир(па те са мноо яки Mr. Green) и ще я разпльока.
Па после как ще прави секс с пихтия. Thinking

Мм, не само аз съм мръсница  Laughing

# 286
Ххахахаха  Joy Joy  smile3532 smile3514 smile3532

Ох, не мога повече, малкия току що заспа, а не мога да се въздържа да не се хиля...
Зиска,  Joy на стената ли??! Как си го представи това само? Ох, ако си го мисля и ...  Joy

Танче, ама наистина ли ще ми дадеш и аз да карам  newsm51 Хич не ми трябва Ерик тогава.  Crossing Arms

# 287
хаха това е прочутата сцена,качена в ютуб/вбокс-Секс с мъртвец Joy Joy,от която една госпожица,която писа за кратко тук много с еизплаши :ooooh:
Ти сериозно ли? От какво толкова се уплаши Crazy Ох ако ми падне, хич няма да се уплаша с такива МЪРТЪВЦИ Mr. Green

# 288
хаха това е прочутата сцена,качена в ютуб/вбокс-Секс с мъртвец Joy Joy,от която една госпожица,която писа за кратко тук много с еизплаши ooooh!

За Стелчето ли говориш? Тя май беше по-скоро „неприятно изненадана„,да не кажа „отвратена",а не изплашена Mr. Green А пък на нас мноооого ни хареса Heart Eyes Ама големи сме мръсници значи........ Mr. Green

# 289
Хич не беше страшно даже  Heart Eyes Виж ако се беше показал годиника на Кралицата /много е дълго името й/  тогава ...

# 290
Ххахахаха  Joy Joy  smile3532 smile3514 smile3532

Ох, не мога повече, малкия току що заспа, а не мога да се въздържа да не се хиля...
Зиска,  Joy на стената ли??! Как си го представи това само? Ох, ако си го мисля и ...  Joy

Танче, ама наистина ли ще ми дадеш и аз да карам  newsm51 Хич не ми трябва Ерик тогава.  Crossing Arms

Ау, какви са тия еретични коментари?!?

За Стелчето ли говориш? Тя май беше по-скоро „неприятно изненадана„,да не кажа „отвратена",а не изплашена Mr. Green А пък на нас мноооого ни хареса Heart Eyes Ама големи сме мръсници значи........ Mr. Green

Много, много... да се изчерви човек  Laughing

# 291
хаха това е прочутата сцена,качена в ютуб/вбокс-Секс с мъртвец Joy Joy,от която една госпожица,която писа за кратко тук много с еизплаши ooooh!

оооо и аз не бях уплашена .И за какво е била цялата тупордия,чак пък се  отвратило момичето,интересно
Е и нам ми се струва ,че на някои места са прекалили с тези сцени,но какво пък-кино,иначе няма да е интерасно

# 292
Я, виждам Джес...

Джеси завърна ли се? Слагай очилата и започвай да четеш,че докато нямаше цял роман изписахме - за още 3 сезона мат`Риал

# 293
  • гр.София-Красна поляна
Танче,ский ми аватара. Wink
Тенкю ти много.  bouquet

# 294
Ох, не мога да не споделя, че в духа на мръснишкия ни разговор взех да изслушам новия албум на Рамщайн и току-що почти паднах от смях на текста на Pussy.  Joy

# 295
Аз  съм с подобен в друг форум и имаше изказвания.Стреснали се били,ами не го гледайте,мен ме кефи

# 296
zisska,  hahaha жестоко!

Двaминa млaди пpeз cтeни от злобa
обиквaт ce под гибeлнa звeздa
и тaз любов, отвeлa ги до гpобa,
погpeбвa c тяx и кpъвнaтa вpaждa

# 297
Бах! Тук талантът се излива на талази, на талази, на цунамита...  Laughing

# 298

Двaминa млaди пpeз cтeни от злобa
обиквaт ce под гибeлнa звeздa
и тaз любов, отвeлa ги до гpобa,