True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 634
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Тъй, тъй...да почнем по ред -
1. Кралицата е изкукала - не че е лош Менсън, ама аз лично бих брала страх с него вечер. Пък кат` се харесват / #Silly/ младите да се вземат...
2. Хубавичък Грант - иска ми се вече да започне сериала. Със сигурност ще има майтапи с глупавичкия върколак /аз защо мислих, че ще е вампир  newsm78/;
3. За майката на Лафайет се бяхме изказали - харесвам актрисата  Peace
4. Разбирам - ще наблегнат на сексуалния аспект в 4-ти сезон....КОГА ще дойде тойййй  wait
5. Дано Алекс да се е запътил към снимачната площадка...

Не че някой ми е искал мнение, ама приключих с коментарите. Доволна съм от новините Таничка   bouquet Като всеки ден  Heart Eyes  Hug

# 91
Няма снимки от събитието, защтото не са присъствали явно. Разгледах видео материала и там не фигурираха Rolling Eyes

# 92
sunnny, много силен аватар  Peace

# 93
Няма снимки от събитието, защтото не са присъствали явно. Разгледах видео материала и там не фигурираха Rolling Eyes

Е,все някой трябва да е взел наградата newsm78 Предполагам,че не са присъствали,защото снимат,а само заради една награда не си струва да прекъсват снимачния процес Wink

П.С Съни,наистина много готин аватар Peace

# 94

Е,все някой трябва да е взел наградата newsm78 Предполагам,че не са присъствали,защото снимат,а само заради една награда не си струва да прекъсват снимачния процес Wink

Много точно казано, Таничка  hahaha
Надеждата крепи човека  Blush

ПС- ако аз бях режисьор щях да ги изумя да ги фиркам. Щях по цял ден да крещя "Снимайте, бе, снимайте, че на момичетата от Бг-мама им изтекаха очите по вас, бре, вампирясали смугльовци! По награди и приеми ще ми ходят, амаха. Няма таквиз неща. Слагате си зъбите и захапвате сценария, че....."

# 95
sunnny, много силен аватар  Peace
Ммм да, нова темичка, заслужава нов аватар.Ето и две снимки от сбирката на екипа на Generation Kill, домъчняло им било един за друг, само разсейват Алекс вместо да снима ли снима ТБ.

Ах, ама Алекс как се загледал в ТВ ooooh!

# 96
Легнал ми да гледа?!  Shocked Какво гледаш, Алеееекс, няма го 3-ти сезон, нямааааа

# 97
Сигурно им е домъчняло Wink.Кой знае как са се забавлявали по време на снимките,като знам какъв е резултата..... Joy

# 98

ПС- ако аз бях режисьор щях да ги изумя да ги фиркам. Щях по цял ден да крещя "Снимайте, бе, снимайте, че на момичетата от Бг-мама им изтекаха очите по вас, бре, вампирясали смугльовци! По награди и приеми ще ми ходят, амаха. Няма таквиз неща. Слагате си зъбите и захапвате сценария, че....."
smile3532

# 99
Очарована съм от новите снимки на Алекс...стилен...дори младее Mr. Green
Статийката с интервюто на алън Бол е много хубава Mr. Green

# 100
Легнал ми да гледа?!  Shocked Какво гледаш, Алеееекс, няма го 3-ти сезон, нямааааа

hahaha Бой, бой! Защо верно не си ти режисьор, Кате, ех, защо!  Mr. Green

Sunnny, аватарът ти е велик, наистина!

# 101

rotfImbo Кате,убиваш ме душа Joy Joy Joy

П.С.Отивам да си храня принцесата и пак съм на линия Wink

# 102
Ами тъй де! Аз един гоблен се хванах да шия навремето /добре, че беше малък/ Две денонощия, две. Спала съм има няма 8 часа. Но го уших. И след това два дена сълзи течаха от очите ми, не от умиление разбира се. Повече не хващам ни гоблен, ни плетка.
Те едни 12 епизода ще ми снимат 6 месеца  Whistling Аз за 2 дена ще ги изгледам...  Mr. Green
 Ама нищо, айде, то хубавите работи бавно стават /не като моя гоблен/

# 103
А така, а така! Дисциплина трябва да има, кви са тия мърлящини  Laughing

# 104
Ами тъй де! Аз един гоблен се хванах да шия навремето /добре, че беше малък/ Две денонощия, две. Спала съм има няма 8 часа. Но го уших. И след това два дена сълзи течаха от очите ми, не от умиление разбира се. Повече не хващам ни гоблен, ни плетка.
Те едни 12 епизода ще ми снимат 6 месеца  Whistling Аз за 2 дена ще ги изгледам...  Mr. Green
 Ама нищо, айде, то хубавите работи бавно стават /не като моя гоблен/
ха така Кати и аз тъка си помислих милист нямат ли?
Съни ако сипадах по Ерик щяха да ми
но това е снимка от една от любимите ми серии-много са готини

Общи условия

Активация на акаунт