True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 629
  • 707
  •   1
Отговори
# 45
Брех, тия мойте деца не щат да заспиват. Още малко и щях да захъркам преди тях.
За Дракула 2000 ли говорите? Аз не съм го гледала. Последния Дракула, който гледах беше от 1921г  #Crazy

# 46
  • гр.София-Красна поляна
Мале Катеее,много дърт Дракула си гледала. Whistling
Аз Джерард Бътлър го харесвам още преди да гледам Дракула 2000.От едно сериялче по Романтика мисла беше.

# 47
Мале Катеее,много дърт Дракула си гледала. Whistling
Аз Джерард Бътлър го харесвам още преди да гледам Дракула 2000.От едно сериялче по Романтика мисла беше.

То тва беше заради линка дето ми е в подписа  Laughing Ама си е много зловещ...не знам кой е, Бела Лугоши, май, а?

# 48
  • гр.София-Красна поляна
Аууу,то тоз Дракула от линка ти много му дълъг носа. Outta Joint
Все едно гледам гном а не вампир.

# 49
Да, Ирина беше "виновната" да го гледам. Но сега с гордост мога да се окича с титлата "Най-луд вампо-фен" Mr. Green

Носа му дълъг, той дълъг и зъбите му дълги /като на хамстер са направо/. А, ушите му и те дълги. Много страшен вампир, признавам си.

# 50
Да, Ирина беше "виновната" да го гледам. Но сега с гордост мога да се окича с титлата "Най-луд вампо-фен" Mr. Green

Носа му дълъг, той дълъг и зъбите му дълги /като на хамстер са направо/. А, ушите му и те дълги. Много страшен вампир, признавам си.

Абсолютно! Ся, за ушите и зъбите, тва е 1921, какво да се прави, хиперболизирали са. Ама е наистина зловещ, аз потръпвам само от кадрите дето са в клипа.

# 51
Аз не съм го гледала този Дракул,ама като чета как го описвате май ще го пропусна Stop Не искам да си развалям представата,че вампирите са готини..... Whistling

# 52
Таничка, пропусни го  Blush По-добре изгледай Чарли Чаплин  Wink Абе инъче за него времи, когато и баба не е била родена още, а майка й била малко момиченце, ефектите са страшни  Mr. Green

Момичета вече сме на 5-та страница от 6-та тема. До юни месец ще ги навъртим ли 40 теми  Mr. Green Mr. Green

# 53
Таничка, пропусни го  Blush По-добре изгледай Чарли Чаплин  Wink Абе инъче за него времи, когато и баба не е била родена още, а майка й била малко момиченце, ефектите са страшни  Mr. Green

Момичета вече сме на 5-та страница от 6-та тема. До юни месец ще ги навъртим ли 40 теми  Mr. Green Mr. Green
Yes, твърдо. Даже можем да догоним Здрач-а Sunglasses

# 54

Момичета вече сме на 5-та страница от 6-та тема. До юни месец ще ги навъртим ли 40 теми  Mr. Green Mr. Green
Yes, твърдо. Даже можем да догоним Здрач-а Sunglasses

Големи сте оптимистки Rolling Eyes Вижте колко време са писали по 1-та тема......... ooooh! Преди да се появим ние....... Mr. Green

# 55
Именно Трайкова, именно. Темите ги ядем като топъл хлебец Mr. Green

Не зная това дали сме го виждали, но ще го постна, тоз младеж е любовника на Лафайет Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 19:19 от Bebo4ka

# 56
Полага му се на бедничкия Лафайет едно такова бижу, след всичко което преживя  Flutter

# 57
Не зная това дали сме го виждали, но ще го постна, тоз младеж е любовника на Лафайет Mr. Green

Не сме го виждали Peace И него предстои да го огледаме "под лупа"... Mr. Green

# 58
Здравейте момичета.Казвам се Таня и съм от Ямбол с удоволствие чета написаното по темата .Бих искала и аз да се включа.Просто не е за вярване как ме грабна този сериал при положение,че не гледам филми от този сорт.Дори няколко пъти ми попадна резюмето и от замунда го изтеглих за големият си син така и не се прастраших да го гледам.Но преди няколко месеца съсвем случайно го даваха по НВО и реших да видя за какво иде реч.Дори си купих и книгата,но тя не ме грабна така.
лека вечер

# 59
Таня,добре дошла при нас Hug Ти си ми почти адашка......аз съм Татяна  Mr. Green Много ми е приятно,че феновете се увеличават,докато чакаме новия сезон PeaceНадявам се да се включваш често Wink

Общи условия

Активация на акаунт