Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 33 076
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Честит рожден ден на Елица, Явор и Ники!

bdbaloni

# 331
И така де, много хубаво било като ти дойдат баба и дядо на гости Wink

С уточнението..... ПОНЯКОГА Wink

А за спането и кой кого как е научил.... тази вечер реших да го оставя моя да пореве малко да се измори, че ме побърка. Спи му се, а не заспива. На втората минута почна пак да се дави и аха да повърне, ама го хванах навреме. То пък не може човек и да го оставе да се нареве  Crossing Arms Баща му ме обяви за лоша майка и излезе със затръшване на вратата и така.... Всеки с характера си. Както и при бебетата. Едно е по-спокойно, друго по-емоционално и впечатлително. Моето определено е от втори тип. Сигурно такова съм си го направила...

# 332
Честит Първи Рожден Ден на Елица, Явор и Николай
Да са живи и здрави, усмихнати и добри деца

Дони, Честит Имен Ден! Да си жива и здрава!

Пепи, дано да е от зъбки температурата и бързо да я свалите Hug. Такъв термометър не съм ползвала и не знам
babyblue, леко завръщане на работа и бързо адаптиране на малкия човек
Усмихнато, мислех че поне 2-3 седмици трябват, ама нямам много достоверно инфо по въпроса. Иначе всичко с млечен белтък трябва да избягваш, включително и масло. Аз даже гледах съдържанието на бисквитите и вафлите да нямат в състава си прясно мляко. А за гърдите, аз на Сами му спрях дневните хранения преди месец, едно по едно. Някъде седмица ми трябваше, за да свикнат с новото производство. Ти кога се връщаш на бач?
Кокосче, аз имах същата драма със заспиването вчера. Мъж ми каза, че детето може би е добре да се научи да си спи в леглото. Е, какво дране настана... ooooh! та бързо, бързо се отказах от такива идеи. Честно казано не знам какъв е правилния подход, пък и всяко дете е различно, моето определено не си харесва леглото Laughing Аз съм щастлива, че на обяд вече заспива сам, макар и в количката...само че трябва да е  на музика и то не каква да е ами на Дъфи  Laughing Много дълго време се опитвах да му създам тази асоциация, че заспиването става на музика, освен на гърда. Пусках му музика докато го кърмех. После спярха кърменето и остана музиката. Сега обаче, като тръгне на ясла, подозирам, че ще трябва да нося диск на Дъфи на учителките  Laughing

Хубава и сънлива нощ ви желая  bouquet

# 333
Честит Първи Рожден Ден на Елица, Явор и Николай
Честит имен ден, Дони   bouquet Много здраве и щастие ти желая! И едно голямо ИЗВИНЯВАЙ  Hug, щото съм кифла и половина. При това голяма кифла  Embarassed

Кокос , ако това ще те успокои днес с Цветан привечер приспивахме Делян на смени за около два часа  ooooh!. Спи му се, а не ще да заспи - голям дивак ще излезе от моя син, да знаете. Да не говорим, че тази нощ в 04.00ч. се събуди и си "играхме" до към 06.30 ч., защото не му се спеше  ooooh!
Хайде лека вечер на всички  Hug

# 334
  • София
Честита първа годинка на Елица, Явор и Николай newsm38  bigdance2 newsm59
Желая им много много здраве bouquet
Дони, честит имен ден, мила  bouquet  bouquetБъди много щастлива Hug  bouquet

# 335
Дони, честит празник, да си здрава и да се радваш на прекрасното си семейство  Hug
Честито на всички именици днес, нека името ви се споменава само с добро   bouquet

Честито и на всички малки рожденици от днешния ден, бъдете здрави, весели игри и безброй приятелчета за тях   bouquet

Днес поздрава ще е музикален http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8&feature=related  Mr. Green

# 336
Честит имен ден, Дони! Бъди здрава, много глезена и обичана от тримата си мъже  Hug Приятно изкарване на кръчмата  Hug  Hug  Hug
Сиси, моята диета беше супер дълга и объркана...Не трябваше да ям млечни, масло, цитрусови, подправки, храни съдържащи консерванти, ядки, какао, кафе и още куп неща (вече не ги помня). Не помня вече и колко месеца издържах (май около 4), но през цялото време променях храните и така и не успях да избягвам всички храни... Единствените храни, за които бях стриктна бяха млечните (като понякога си позволявах козе продукти)...Главно ядях хляб, солети, обикн. бисквити, картофи, пилешко, ориз, моркови, много жито и фурми-хапвах и доста яйца (чак след опита да въведа жълтък разбрах, че там е бил проблемът!) . Наистина не знам какво да те посъветвам  newsm78 Опитай 1-2 седмици и прецени дали си струва  Hug Hug Hug

# 337
Кокос, ама разбира се!  Laughing

Гери, тя моята диета няма да е като твоята  #Crazy То ти нищо не си могла да ядеш, как издържа толкова дълго, само ти си знаеш   bouquet. Аз и затова се навих на диета де (по-кратко ще да е, поне засега), педката веднага вика - Фризопеп и чак като я питах - добре де, не може ли аз да правя диета, тя чак тогава ми каза и за този вариант  ooooh!. Що толкова бързат да предлагат АМ, писна ми вече, кво като е на годинка  #Cussing out Та сега ще погледна и в кърмаческия дали нямаше статия за АБКМ, ако не - и тема ще си пусна, че да съм сигурна, че ще изчистя белтъкът. А иначе - браво на Петето, че е надраснала проблема с жълтъка!!!  Hug  Hug

Честит Атанасовден на всички именници!

П.П. Чак не мога да повярвам, че днес нямаме рожденичета  Shocked

# 338
  • Варна
Малко със закъснение, но Честит имен ден на Доника!

Днес, мъж ми е именник, та чувствайте се почерпени!

# 339
Благодаря на всички за хубавите пожелания към моето момиче!
Честито и на всички пораснали дечица от последните няколко дни!
Нашите тържества минаха чудесно. В църквата Анчето се държа много прилично - аз очаквах да реве през цялото време, но се обади само, докато я миросваха и подстигваха.  Wink На прощъпулника хвана компютърната мишка.  Mr. Green И не заспа до края на купона - направо беше във вихъра си. Снимки ще пусна скоро, че са много и ми трябва да време да ги кача - дано Анчето ми разреши.  Rolling Eyes

Честит имен ден на Доника! /с малко закъснение/ Да си жива, здрава и много щастлива с тримата си мъже!   bouquet
И да ви почерпя, че моят мъж е именник днес!
Мим, честито и на твоя мъж! Жив и здрав да е и много да те слуша!

# 340
  • София
Дони, с малко закъснение, честит имен ден  bouquet, нека името ти да ти носи само поводи за радост и щастие, да си здрава и усмихната!
Мим- честит имен ден и на половинаката ти, желая всичко най-хубаво от сърце  bouquet!
Пепи- дано се е оправила Настюха Hug, аз имам дигитален термометър, не хич, ама хич не съм доволна от него, ведъж на мен ми показа, че имам Т 34.5- кара ме на замръзване ooooh!, та си ползвам живачен, ЙоЙо като беше болна, не бяхме в София, та и не го бях взела с мен, ама и д абях, пак щях да си ползвам другия /той си мери точно/
Грийн Айс- радвам се, че сте прекарали добре РД Heart Eyes

# 341
Честит имен ден на всички, които имат повод да празнуват!

Да ви се оплача, температурата на Настюхата не спадна и преди малко се върнахме от болницата. Оказа се, че причината не е зъби, а силно зачервено гърло.  newsm12 Тя нито е пила нещо студено, нито е контактувала с болни, ама сега сме на антибиотик  Weary Казаха, че по градините имало вирусна ангина и най- вероятно Гого е донесъл нещо. Криво ми е за детенцето. Добре , че утре няма да има голям купон.

А за термометрите излиза, че човек на вятъра си дава парите. Нашият е подарък и много ми го хвалеха, но какво се оказва- може да разчиташ само на живачния.

# 342
  • София
Честит Имен Ден на Дони ( на патерици, защото не знаех, че и тя има имен ден вчера Sad )   Много да те обичат и слушат мъжете около теб!

Вечер със заспиването нямаме проблем- мъжът ми го приспива точно за 3 минути...даже вчера ми каза "Я вземи и пусни една тема във форума- Давам Татко под наем за Приспиване( на бебета)   Joy Joy   Та...ако имате проблеми със заспиването на малчовците,ами ще ви вмъкна в графика  Heart Eyes

Пепи, ние преди 5-6 год. бяхме поръчали такъв термометър за баткото, като беше малък но Браун , за ухо....в упътването пише, че за всеки член от фамилията трябва да се измери обичайната му темп. в здраво състояние( и да се запише някъде за да се знае)  , а при Температура, да се има в предвид това.

Отделно, че и в ухото мери с 0,5 Градуса повече, т.т трябва да извадиш 0.5 от крайната тамп....абе, като цяло хич не бяхме доволни и си взехме друг обикновен дигитален( за под мишница- мери за 10 сек. )  и съм супеер доволна...а беше и само 17 лв.

[

# 343
  • София
Пепи- не ви ли се размина АБ Tired, съжалявам, знам какво ти е Hug
Дано обаче да помогне и съвсем скоро да има подобрение и да оздравява принцесата Hug

# 344
  • Пазарджик
Пепи,преди две седмици и ние бяхме така.Само Т-38.3 и никакви други оплаквания.Оказахме се силно зачервено гърло и ни изписаха СУМЕТРОЛИМ.За няма и ден веднага се почувства подобрение.Дано Нюсхата оздравее по-бързо.
Честито на днешните именници.  bouquetЧестито и на Дони на патерици.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт