Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 33 076
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Приемам почерпки всякакви. bowuu  Може, може да ме почерпиш... една цигара. Може и цяла кутия. Дано тя да оправи нещата, че иначе Кокосчето и за мен ще трябва да запази място в лудницата...

Колкоко кажеш, даже направо електронна ще те начерпя, да не се хабиш да се тровиш са някакви безполезни неща. В чистия никотин е истината....

# 406
  • Пазарджик
Честит Първи Рожден Ден на Катерина, Делян, Денис и Анна! [/size][/color]
На годинка вече стана ти,
весело детенце, 
феята добра ти пожела много здраве,
щастие и късмет в живота твой!

# 407
Много благодаря за милите пожелания  Hug
Честит рожден ден на Анна, Катерина и Денис  newsm67
Рожденият ден мина много весело, а Делян /както и всички останали бебоци/ се държаха супер прилично.
Снимков материал ще бъде приложен идните дни, защото в момента съм скапана, а на всичкото отгоре се оказа, че с нашия фотоапарат почти не сме снимали  ooooh! Надявам се  фотостудио "Леля Дони" да се е представило на ниво, както и останалите папараци. Направо се чуствах като на червения килим, като малкия "духаше свещичката"  Joy
Дружина "Мърлина" не се прояви като такава, което ме навежда на мисълта, че е време да се смени наименованието на същата  Laughing
Лека вечер  Hug

# 408
  • София

Катерина, Делян, Денис и Анна Hug
Да радват много своите родители. Да растат здрави и добри дечица:hug: Hug Hug
Бебче, и на теб честит празник Hug Hug Hug Много да се слушате с Денис  bouquet

# 409

Честит празник на прекрасния чаровник Делян, да е здрав и късметлия, безброй игри и забавления с всички приятелчета.
Честит първи рожден ден и на красавицата Катерина, да е късмета на мама и тате, да ги изпълва със щастие и любов.

Грийн айс, страхотно парти сте си спретнали, браво- много ви е порастнала момата, каква е пухкавела сладка. Александрина както винаги изпълва с чар страниците ни, жива и здрава да е  Hug Мюрвет, целувки на малката Ад  Heart Eyes
Честито на всички проходили, Кокосе не се тръшкай, после по-зле става  Mr. Green
Днес си подадох документите за връщане на работа, не искам пък Tired

# 410
БЛАГОДАРЯ!!!  Hug Hug Hug

Купона продължава...като свърши ще кача снимки и ще почерпя виртуално...

newsm59 честит рожден ден на астралните близначета  newsm59

# 411
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕРИНА, ДЕЛЯН, ДЕНИС И АННА!

Ето и малко снимки от нас:http://www.facebook.com/#/album.php?page=1&aid=43918&id=1081517843
Ако имаме късмет утре ще пътуваме, дано да не вали повече.   Praynig
Мини, благодарим за целувките, много целувки и прегръдки и от нас за твоите чаровници.  Hug

# 412
  • Варна
Добро утро от снежна Варна  Laughing

Вчера бихме ваксината на 13 месеца за шарките. Педи каза, че била много лека ваксина. Елия не е вдигала Т тази нощ. Нищо, че вчера купих Панадол, че в това време  Crazy. А за реимунизацията с Пентаксим, каза, че се бие веднъж. Аз защо разбрах, че пак са 3, ама явно съм сбъркала.

Радвам се, че сте си прекарали добре на РД-тата. А аз, ако остана в нас още един ден с малкото шило не знам... Crazy

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 08:21 от Мим

# 413
Здравейте, отбор януарчета,

честити рожденни дни на всички бебоци, които изпуснах досега - да сте живи и здрави дечица и да радвате всички около вас, но най много мамите си. на всички майки - голяма радост и много гордост да ви носят децата.

Дивна благодари на всички, които и честитиха първия рожден ден. Партито стана супер - и за малки и за големи, малката ни къщурка беше като дядовата ръкавичка. затова и няма много снимки - не можеш да видиш кой-кой е от навалица,хихи...Ели-я - снимки ще кача тези дни в Бук-а. Таис - ето ме, веднъж в месеца,ама все пак.

прочетох по диагонала - но идеята за среща РД във Варна силно ме заинтригува. Ние не сме много хора, може една неделя вкъщи да се съберем и ако искате - може тази неделя - докато още е студено и е хубаво по къщите.А и имаме малък вътрешен двор - ако е хуубаво времето - снежен човек ще направим.  Аз живея на 2минути от училище Елин Пелин. Пишете на лични. Като час - 13-16 как е?

Някой питаше какво правим по цял ден сега вкъщи. Дивна още не ходи сама- така че прекарва доста време обикаляйки леглото в спалнята - а то е голямо и разхвърляйки де що има по нощните щкафчета. после същото в хола - по масата и мебелите. напоследък обича да чисти. имам за прах една смешна пръчка с перца - и с нея може да откара 15мин да чисти пода около себе си. пеем, танцуваме - пускам музика, клипове. понякога и пускам Baby Einstein, но не всеки ден - С У П Е Р е! да не забравя, че по 6-7пъти на ден я слагам на гърне, така че и там откарва. като се замисля - дните си вървят бързо - дори и да се повтарят нещата...

а аз започнах да си търся работа, хем ми се работи, хем не - имам нужда да мисля, да срещам повече хора, но не ми се оставя Дивна. но нуждада от кеш слага точка, хихи.

толкова от нас, мятайте се на шейните - нашата днес дядото ни я прати по буса от Русе и вече разцепихме квартала с нея.
весел ден

# 414
Ехеее, днес нямаме рожденици.  Grinning Но пък честит рожден ден на дечицата преаз изминалите дни. Да са живи и здрави.
Мюрвет, страхотни снимки. Ада е голяма хубавица.   Heart Eyes

Ето малко снимки и от нас: http://www.facebook.com/?ref=home#/photo.php?pid=354308&id=1578537808 или така: http://siska8607.snimka.bg/other/p-rvi-rojden-den-na-bogi.465402.17033418

Приятен ден на всички.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 14:43 от СиСиТу

# 415
  • София
Бубченце- радвам се, че сте прекарали добре РД Grinning
Мюрвет- Ада е прекрасна Heart Eyes
Сиситу- и Боги е много чаровен Heart Eyes, целувки на него и на коремчето Heart Eyes /напоследък често си мисля за теб, защото на моята приятелка, терминът и също е юли и покрай нея, все се сещам и за теб Heart Eyes/
Днес се захванах и изчистих основно за събота, че утре ще ходим да пазарауваме и няма да имам време, поръчали сме тортата, нямам търпение вече да дойде събота Party Heart Eyes.
Помня миналата година точно на 21 ме свалиха в предродилна да предизвикват раждането, но за цял ден на окситоцин направих само 1.5 см разкритие, накрая вече щях да припадна от болките, умората и жаждата /нали не ми даваха да пия нищо, ако се наложи да ми слагат упойка/ Tired, но пък след още един ден се появи ЙоЙо и промени всичко Heart Eyes

# 416
здравейте на всички!!!миналата година по това жреме помня че се чудих как да се скрия от мажа ми понеже ме хванаха болките ама и много ме беше страх Blush и вижте се как се изтаркули цяла ЕДНА година newsm09 то нали моя юнак е на 22.01.09 роден с много болки ама то нали всички ние знаем НЕ СЕ СТАВА ЛЕСНО МАЙКА ;-

# 417
Честит рожден ден на Гергана и Борис!
Пожелавам им здраве, много усмивки и незабравимо детство!

# 418
  • Варна
ЧРД на Гергана, Борис и Боян!!! Здраве, щастие и безгрижно детство!!! И спокойни и щастливи родители!!!

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 13:34 от Мим

# 419
  • София
Честит рожден ден на Гергана, Борис и Боян Simple Smile Да са живи и здрави !!!
Леле, аз два дни да не пиша тук  Shocked Не мога да повярвам.
Онзи ден на 2 рождено дни до никое време. Вчера се занимавах с товавъв фейса е в 2 варианта Joy
И докато пиша скъпият ми син набарал Финалгона на баща си. Е, само си близна Sick

Общи условия

Активация на акаунт