Отговори
# 480
Добро утро и от мен  Hug

Като за говорите за гърнето ииииииииии ooooh!, до никъде не сме, Сяда на него, когато вече е свършила работата. Напролет ще махаме памперса и ще видим тогава.

Иначе  много говори. Бях се настроила за малко по нататък, да ми повтаря нещо по 1000 пъти и да трябва и да дам толкова отговора. Ако случайно не отговоря, започва да крещи.
Казва изречение с 4-5 думи, като естествено повече си ги разбирам само аз Laughing
Нампример: Тати нама Бети папи тоти, това се повтаря всяка сутрин и ми казва, че понеже баща й го няма аз ще й дам да яде торта (баща й не дава да яде сладко, за да не си развали зъбите Wink).
И всякакви такива, но по неразбрираеми. И Бибата махнахме, с 2 дни мятане из леглото-нашата я взе мечката, да я даде на малкото мече и тази история се разказваше по невероятно смешен начин на всичи Grinning

Това е от мен засега.

Пожелавам страхотен ден на всички Hug Hug Hug Hug

# 481
Никито - уауу, почти се облича сама, това при нас скоро няма да се случи, на мама готованчото.

Хелън, най-обикнивени барабани от Джъмбо за 25 лева - но са си копие на големите , само дето са китайски и не издържат много на ударите, които им нанася. Ако си запази интереса ще купуваме по-качествени.

Аз за бибата се убедих, че просто трябва да я няма, за да не се изкуша да я дам след като е плакал - тогава успяхме да я махнем.

Уффффф, викат мееееееее Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 16:17 от tanzen

# 482
Абе, Никито - та ти в колко часа ходиш на та твойта работа, че оюе в 7,04 пишеш постове Shocked Мерси за похвалите на всички...абе май вече взех да се съмнявам дали съм взела правилното решение - че Елица тази нощ се буди около 20 пъти - демек - не спа...сок ли иска, зъби ли я болят, по НАНИТО ли страда - не ме и интересува да ви кажа...Много ми се спи и това е! И напоследък всички се изпреварват да ме затрупват с работа - красота прсто!!! И съм се изнервила на целия свят!!!
...я ми кажете..., вие рискови натури ли сте? Говоря в житейски план...ако сте достигнали някакъв комфорт - психичен, семеен, финансов и т.н. - и ако получите примамлива оферта - бихте ли рискували? Примерно - работа в бленуваните САЩ (е, аз не ги бленувам - давам пример просто!), или промоция, свързана с преместването на вас и цялото ви семейство в София, или в Париж, или покана за тайна нощ с голямата любов на живота ви, с която по някаква причина не сте спели да останете заедно...споко де, не съм получина такава - нали уж си мисля, че Иван ми е голямата любов...Просто разсъждавам. Разбирате ме какво имам предвид - за всяка една от нас рисковете са различни...всяка то нас е направила компромис - с работа, с образование, с град или къща, в която живее, с мъж...или има и такива на 100% щастливки без компромис? Та въпросът ми е ако ви се подаде ръка да изгладите този компромис, но ако това  свързано с нарушаване на сегашния ви баланс - ще се поддадете ли??? Май не ме разбрахте...то и аз не се разбирам вече...лека!!!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 22:41 от helenblondy

# 483
А някои мацки, каито бяха навити за втора среща през септември - защо няма да идват? Като например:
Galia ilieva, Tea-fea, Aquariel, Stefinka, Aneli, Didimora, Bibobibo?

A Сиси, Ясмина, Хриси-писи, Теоилео, Алоказиа, Нана, Несинеси, Елена Драганова (тя съвсем изчезна...), Тодоран...
Идеята ми е - ако има някой неразбрал ( Wink) - да заповяда!!!

Целуууууууууууувки!

# 484
..., вие рискови натури ли сте? Говоря в житейски план...ако сте достигнали някакъв комфорт - психичен, семеен, финансов и т.н. - и ако получите примамлива оферта - бихте ли рискували? Примерно - работа в бленуваните САЩ (е, аз не ги бленувам - давам пример просто!), или промоция, свързана с преместването на вас и цялото ви семейство в София, или в Париж,!

Аз да, ще рискувам !
А ако знаеш баш тези примери как ми допадат, ако сега ми предложат работа в Париж заминаваме всички без да му мисля, чесно  Grinning
Напоследък съм много на тази вълна, иска ми се определено нещо по-кардинално да направя, но засега всичко е само в главата ми.

Дали да не пуснем по някое лично съобщение за въпросните хора за срещата  newsm78

# 485
А някои мацки, каито бяха навити за втора среща през септември - защо няма да идват? Като например:
Galia ilieva, Tea-fea, Aquariel, Stefinka, Aneli, Didimora, Bibobibo?

A Сиси, Ясмина, Хриси-писи, Теоилео, Алоказиа, Нана, Несинеси, Елена Драганова (тя съвсем изчезна...), Тодоран...
Идеята ми е - ако има някой неразбрал ( Wink) - да заповяда!!!

Целуууууууууууувки!

..., вие рискови натури ли сте? Говоря в житейски план...ако сте достигнали някакъв комфорт - психичен, семеен, финансов и т.н. - и ако получите примамлива оферта - бихте ли рискували? Примерно - работа в бленуваните САЩ (е, аз не ги бленувам - давам пример просто!), или промоция, свързана с преместването на вас и цялото ви семейство в София, или в Париж,!

Дали да не пуснем по някое лично съобщение за въпросните хора за срещата  newsm78

Аз съм пратила на всички ЛС да кажа че се събираме пак за среща в Априлци ,всеки си има причина да неможе да дойде ,но в крайна сметка повечето казаха че като наближи датата и са свободни и има все още места можели да се присъедият към нас  Peace
Единствено Хриси-писи нищо не ми е отговорила и незнам дали въобще знае че пак се събира ме

# 486
Аз съм пратила на всички ЛС да кажа че се събираме пак...

Да, аз предположих, че си го направила вече...може би ще се включат още хора като наближи, то сега малко далечно изглежда  Wink

А Елена Драганова май изобщо не се е разписвала в темите, надявам се че са добре.

# 487
Мерси за загрижеността на Хелън  Hug Аз май съм писала в темата за срещата, не помня  newsm78 При нас има 2 причини,поради които може да не дойдем. Първо и най-важното е,че се подготвям за 2-ро ин витро, което ще някъде май-юни, не знам, не е уточнено още. Затова може би няма да мога да дойда. Второто е, че моя мъж е на нова работа, ръководна длъжност и не знам дали ще може да отсъства от работа.

Относно рисковете, Хелън, никога не съм била рисков играч, само веднъж в живота си съм рискувала и не ми харесаха последиците, та едва ли ще го направя отново. Поне няма да е скоро Simple Smile

# 488
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕММА!!!
newsm59 newsm67 nbirthday
Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание, защото ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание - лобов,
защото това е достатъчно добра цел в живота!!!

Блонди, и аз не съм хич от рисковите фигури, което е една от чертите които не харесвам в мен. Дори и за дребни неща, много дълго се колебая преди да вземе решение, пък камо ли за такива големи стъпки.
А относно срещата ще стане ясно може би чак през май месец, дали ще успеем  Peace
Теичка, нямаш ли път към Варна да се видим  Wink

# 489
Emma,честит ти рожден ден, душа ! Бъди все така готина и яка мацка, много здрава и щастлива !!!   bouquet Heart Eyes Hug

# 490
  • Popovo
Емма, честит рожден ден и от мен. Да си жива и здрава, повече усмивки и по малко проблеми ти желая.

# 491
  • Пловдив
ЧРД, Емма   bouquet

Tea - fea, успех с №2  Praynig

Блонди, циклофреничка съм  Mr. Green Имам периоди на застой и никакъв уклон към рискове, както и обратните. Вчера даже си разсъждавах, че може би сега е най-добрият момент да поживеем малко в чужбина (Европа само) и да се приберем в Бг за първи клас на Теодор. За себе си съм установила обаче, че "рискови" мисли ме обхващат обикновено в период на голям стрес - работа, проблеми разнородни... и като че ли спирам да мисля твърде прагматично. Не ми харесва в какво се превръща животът ни. Не ми харесват нещата, които научавам за живота. Искам къща на село, да ходя за две яйца до съседката и тя да ме покани на кекс, да гледам как децата търчат с кучето по двора, а мъжът ми да не ходи като буреносен облак заради служебните си проблеми, които не може да игнорира, колкото и да се опитва. Не искам да знам за всички пари, интереси, политика и субективизми, които ръководят съвременното общество. Не искам да изгубя аватюристичния си дух. Искам да имам време да се радвам на малките неща.
Сори, вдъхнових се нещо, ама ме хвана в такъв момент Crazy

# 492
  • Popovo
Блонди, аз бих рискувала да. Правила съм го, понякога имам късмет, понякога не, но това е живота.

Имам един въпрос: за колко време свикнаха децата ви в яслата? Март живот и здраве ще пускам Георги и от сега изпадам в паника, като си знам детето. Никога не е оставян друг да го гледа за повече от 2-3 часа, да не говорим за заспиването, още заспива само и единствено с мен. Когато Марти беше на тази възраст живеехме във Варна и там в яслата децата постепенно свикваха, а тук не процедират така. Водиш го сутринта и го взимаш чак след обяд в 3;30 часа още от първия ден.

# 493
Привет момичета! Simple Smile
Първо да честитя на празнуващите рожденни дни!  bouquet

Блонди, то е до човек. Ако те човърка отвътре, ако искаш да видиш други места, да поживееш в друга страна, то си е за ял живот. Аз така също си мислех, че никога няма да живея в чужбина, но то като си ме човърка и ми е любопитно? Сега аз като заминах нямахме още дете, не бяхме и женени, но ако ти кажа колко много хора познавам, които отиват в чужбина да си пробват късмета, със семействата, без, за 2-3-4 годишни договори, въобще хора всякакви. Това все пак е риск естествено, може да се отрази както и положително, така и негативно, и за да не се отрази негативно, е най-добре семейството да е заедно, да се подкрепяте, да не го приемате много-много тежко тоя риск, промяна и т.н. И аз бях в нещо като дупка, исках да се връщаме, но вече не мисля така. По-точно "както дойде". Ако се върнем, върнем, ако останем, останем. Ще се нагаждаме и така. Най-важното е да се запази семейството здраво и връзките с България стабилни доколкото може.
Съгласна съм с Джул - все пак детето тръгне ли на училище е добре да се е устроило семейството някъде, да няма напред-назад в един такъв деликатен момент.

И още нещо да допълня - повярвай ми, завиждам тооооолкова благородно на хората, които са щастливи там където живеят, например в китно малко селце в Родопите или Стара планина  (обожавам планините Mr. Green), и не искат промяна, не я и търсят, защото точно това е разликата между тези, които мисля за риска и тези, които не мислят - на едните риска им е в главата, терзаят се, питат се, а другите са спокойни и щастливи с това, кото имат. Не че и аз не съм била щастлива преди да дойда тука, напротив, тук ми беше адски трудно в началото, но ето че съм от тези, които имат такива бръмбари в главата. Ох, надявам се да го обясних добре? Mr. Green

# 494
  • Пловдив
И още нещо да допълня - повярвай ми, завиждам тооооолкова благородно на хората, които са щастливи там където живеят, например в китно малко селце в Родопите или Стара планина  (обожавам планините Mr. Green), и не искат промяна, не я и търсят, защото точно това е разликата между тези, които мисля за риска и тези, които не мислят - на едните риска им е в главата, терзаят се, питат се, а другите са спокойни и щастливи с това, кото имат. Не че и аз не съм била щастлива преди да дойда тука, напротив, тук ми беше адски трудно в началото, но ето че съм от тези, които имат такива бръмбари в главата. Ох, надявам се да го обясних добре? Mr. Green
)

Лурдес, само дето няма (или поне аз не съм срещала) такива хора. Има доста, които са се преместили в такива села напълно осмислено на възраст примерно 40-50г. Човекът е търсещо същество, все го чопли какво би било другото.
Живяла съм в Пловдив, София, Лондон.... и ми е било комфортно на всички тези места през определен период от живота ми. Сега с огромно удоволствие бих се преместила в едно такова китно селце, ама няма как да стане - децата няма къде да учат, ние няма какво да работим и идилията няма да е съвсем идилична. Затова и вчера се бях замислила за спокоен и подреден живот примерно в някоя германска провинция  Laughing Пусто с немския съм пълен въз.

Празнувахме Нова година в едно такова прекрасно родопско селце. Възбудихме неимоверен интерес сред местните, когато натоварихме по колите чували с картофи (неторени), боб (истински родопски), яйца от кокошки (кълвали на баира), домашно мляко (за което имах съмнение, че децата няма да харесат, защото този вкус им е абсолютно непознат)....Възхищавахме се на красотата и спокойствието на селото, а те ни гледаха учудено - Ми елате тук да живеете, като толкова ви харесва, да ви видим откъде ще получавате пари и с какво ще живеете. И им беше супер странно, че ходим в района на всеки 3-4 месеца- то нямало нищо за гледане, баири само  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт