Това и аз съм го чувала, ама интересни са ми и на мен баирите като си ги нямам под балкона.

Хелън, ти ще споделиш ли какво те човърка ?

Еленче Драганова, пиши 2 реда бре жена.

Щом сме тримата заедно и сме щастливи от избора си и от начина си на живот, друго няма да ни тябва.
) - пожелавам здраве и да си все така ...забавна
Пожелавам ти прекрасни мигове (още тази нощ, чу ли?)...
) - пожелавам здраве и да си все така ...забавна
Пожелавам ти прекрасни мигове (още тази нощ, чу ли?)...

От дуга страна... ако това няистина е МЕЧТА! си заслужава да се позамислиш и ако си повече "ЗА" да рискуваш, спираш да мислиш за въпросната "стъпка назад" и се радваш, че си си осъществил мечтата!

Човек колкото и да е щастлив и с баланс ( както казваш) винаги се лакоми да търси още и това не винаги дава добри резултати. От друга страна, ако семейството ти те подкрепя ( и риска не е насочен срещу целостта и здравето на семейството) не виждам нищо лошо. Ама така е, като не даваш детайли и ние точим тука едни локуми 

, че още плащам кредита по едно начинание, с което се вътрихме здраво преди 5-6 години и започнахме семейния си живот с фалит). Не съжалявам обаче, че сме пробвали, иначе все щеше да ме чопли. Замисли се за детето - дали за Еличка ще има някакви негативни последици. Заслушай се във вътрешния си глас, вярвам, че жените имаме интуиция. Преди години на мъжа ми предложиха работа в София, която вървеше с къща, кола и все екстри. Оставих го той да си реши, не исках да го спирам, аз щях да се правя, още повече, че колегите от университета са ми в София и без работа нямаше да остана (щото в къщата щях да изкукам
). Реши, че няма да приеме. Тогава се разревах от облекчение - просто през цялото време усещах, че всъщност това не е добра промяна за нас. Та така. Стискам палци да решиш правилното нещо и да спре да те чопли
Просто претегли за и против и се заслушай във вътрешния си глас. Мечтите трябва да се следват
. 

хазартното ми е в кръвта,но естествено не стигам до крайности
Обичам промените,в това число..ново жилище,нова работа,ново хоби и т.н. Не обичам еднообразието,а когато ежедневието ти е скучно и все нещо те дърпа към...еди какво си,мирен не можеш да стоиш.
сподели...само на мен на ЛС 

Усеща се и още как.
Беше с Макси и си побърбихме малко. Ласи ето разписвам се 

Да признава бързо, щото ние тука кави ли не филми съчинихме 
Бях на свиждане, по-добре ми се видя татко от вчера, мисля, че нещата вървят към оправяне, дано, че се притесняваме всички. Танцен, права си, има и много човечни лекари, аз всъщност не се оплаквам от отношението към нас, мисля, че беше ок и реакциите бяха съвсем навременни, и слава Богу линейка дойде на време (което беше голям късмет, понеже наште са в банкя, за линейките в София бяха назад с 6 часа с обажданията....
) и пр. , бързо му направиха изследвания, и операция..Благодарна съм!
Просто наистина искам и в България да имаме хората сигурност и спокойствие и работеща система за здравеопазване и още мноого, всички ги знаете, да не изреждам. Благодаря ви пак за милите думи
и хубави събота и неделя, времето ще е страхотно, използвайте го!