СЕПТЕМВРИ'09, тема 10

• 18 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
gretcan, браво на малката сладурка. Да ти е жива и здрава и много да те радва.
С най- добри чувства мога ли да те помоля да пишеш на кирилица.

Цвета, горе главата бе жена. Ти си толкова позитивен човек. Каквото и да ти тежи, то ще мине.  Hug   bouquet А... сега видях защо си депресирана... мдам.. гадно е да прекараш празниците по такъв начин, но поне Габи е по- добре вече.

Атракция, честит имен ден на Божидар Simple Smile Много да те слуша и да те радва...

# 91
Колажа е страхотен! нали са нашите слънца на него.
Благодаря за хомеопатите, по принцип не ме притеснява разстоянието и ще се ходи до София. Понеже ми препоръчаха една хомеопатка, която работи и с продукти на Аквасорс, някой ползва ли ги?
Ние сми само на кърма, сок от към 6 месец мисля да почвам. Иначе баткото го захраних със сок после пюрета зеленчукови и каша. Пюрета на Хаме и Ганчев, а кашите на Милупа и по-късно на Нестле.
Иначе баткото се пооправя, но още търся с какво да му подсилим имунната система.

# 92
Aй стига бе,7 страницаи вече ooooh!Кога успяхте,отивам да чета,после ще се включа.
Ладидка   bouquet
Само да отговоря на един въпрос на Анита от предната тема за цитрусите:та,при вас са си тамошни плодове,а за нас са екзотични.Пътуват повечко докато стигнат Бг и се обработват с химикали,за да са по-трайни,затова има вероятност от алергии.За децата в която среда са расли не е проблем и за това и се препоръчват да се дават толкова рано.
До сега се зомбирах в Ларедута,който не е поръчал да се мята,че има страшни намаления и то предимно на маркови дрешки.Успях да изхарча събраните пари на децата от празниците Embarassed
Честито на всички именници!     bouquet  bouquet  bouquet

# 93
  • София
Sianaa ами аз давам на Кати вече близо около месец "коластра - колактив 3" на Аквасорс....ами доволна съм. Хремяса около празниците...хремата протече доста по-леко, е още има някакви сополи...немога да кажа, че окончателно е здрава...но определено по-леко изкара вируса.

# 94
много ме заинтригувахте с този бьлгарски чаи newsm78 аз него знам  Praynig моля даите инфоимация за него Praynigдано да ми помогне че и аз усештам че кармата ми намалява Simple Smile

# 95
Питаш по аптеките за български лактогонен чай, те знаят.  Peace

# 96
А здравейте и от мене, на проекта ми писа 6 а на изпита ще изчакам да провери и да нанесе оценка, ама трябва да съм минала  Praynig Валката колажа е екстра  Peace Гледам обсъждате за кърмата, че намалявала, нещо Бу се загуби по трасето да даде съвет  newsm78 И аз имам такова усещане че намалява, днеска бебо е изцокал по 160гр на всяко хранене. Нали свекито го храни от шише и понеже аз съм изцеждала все по 80 гр и няма как да размразя 130гр както му се полага и той си изял всичко, след което спал по 1.5 часа след всяко хранене, това не се е случвало не помня от кога. Та извода е че при мене явно не ги изцоква, и смятам да пийвам по малко бира и да почвам и аз бг лактагонния чай. Но имам и усещането че мляко има, ама той не му се дърпа толкоз...  newsm78 Та и аз съм в този омагьосан кръг, стига ли му млякото и дали изяжда достатъчно дори и да има достатъчно мляко  Thinking

# 97
  • където има любов
Ама наистина много сте писали...
Арлина и аз до сега зяпах в Ларедута.Ама днес ми доставиха една холна маса и няма да поръчвам нищо.просто при нас Януари е слаб месец а наеми и кредити си вървят Whistling
Цвета ,много лошо .Представям си как си се чувствала по празниците в болницата.Как е Габи? Hug

# 98
Цял ден се опитвам да ви изчета е най накрая успях #Crazy
Честито на празнуващите днес  Hug
Цвета дано Габи да е вече здравичък Hug и Никола на соник  Hug
Относно захранването и аз скоро мисля да съм към групата на захранилите ще започна с пюретата на Семпер преди няколко дни предложих сокче не му хареса повече не съм опитвала така беше и с баткото ако не му хареса пюрето ще изчакам известно време и пак ще пробвам

Тринити много сте сладки на снимките
Валка за колажа на нашите слънца  bouquet

а пък относно ларедута мъжо каза че скоро ще ме #2gunfire

лека нощ сладурки  smile3524

# 99
gretcan мила каде живееш ти, каде си раждала. И аз съм на 11.09 . да не си била с мен. Аз бях в Шейново в София?
Атракция честит ти именник- да ти е жив и здрав и да ви суша много.   bouquet
Сега да питам и аз за тва олио на А - Дерма- колко пара е и дали си заслужава. Аз взех на Алекс само крема за тяло на тази марка, ама явно цялата козметика трябва да си е на А- Дерма за да има някакъв ефект  newsm78

# 100
Мерси за колажа Валка!Долу вдясно има едно розово бебе на кой е?Много прилича на мойто на тази снимка.Забравих да ви кажа,че Ивайла също беше захранена от дядо си с мандарина #Cussing out!Въведохме цитрусите-реакция не Laughing
Честит Имен ден на всички!!! newsm51

Моето е розовото бебе - Йоана Simple Smile
Моята кърма също беше много намаляла, защото 2-3 дена нищо не можах да хапна докато бях болна и точно в този период търсехме къде ли не из нашия град бълг. лактогонен чай, ама никъде не го открихме. След като започнах да се храня добре обаче, млякото се върна, доволно си тече засега. Убедих се, че не само поемабето на течности, но и качественото хранене образуват качествената кърма. Съчувствам на мамите с дечицата, предразположени към алергии, че немогат да се хранят както трябва...
Аз от има няма 5 години не съм купувала пюрета и не бях много в час с цените, ама днес ходих до Кауфланд и свят ми се зави ooooh!
Ние сме на консултация на 12.01. и тогава ще й слагат втория Пентаксим, дано да мине леко като първия път.

Честит имен ден на момчето на Атракция! Да е жив и здрав и да слуша мама!

# 101
# 102

Гаци Голям бонбон- май на тебе мяза  newsm78 И ние имаме такава розова блузка- на Стеда- мн качествени дрешки. Аз накупих на Алекс като имаше щанд на Изберете БГ в НДК. По тази блузка има лъскотиики- такива като брокат и колко пранета се пра , още си стоят надписите. На другите падат още на 1-вото. Горещо препоръчвам тази фирма- много качествени дрешки  Peace

# 103
Момичета вижте на какво попаднах
http://www.bezpeleni.info/#materiali
възможно ли наистина такова нещо. Бебето толкова рано да се научи да се изхожда самостоятелно. Чак ми звучи невероятно  newsm78 Shocked

# 104
Dundi:тук във форума има много теми за ЕБХ,поразрови се,ако ти се чете.
Валката:колажа е много хубав и вероятно по случайност Лора и Деничка са една до друга,хехе нали заедно ги раждахме и в една стая бяхме Mr. Green
Цвета: Heart Eyes
Отивам да спя.Лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт