Кой ще изпревари с бебе януари, вместо ФЕВРУАРИ? (37)

• 20 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Кристинче, Слънчо, страхотни са ви момченцата!  Heart Eyes
Кристинче, ако няма кой да гледа Кало за 24 часа, свиркай - идвам! Каузата си заслужава.  Laughing

Мисмол, дано никога повече не се повтаря това! Hug

Намерих обикновени бръснарски ножчета - 5бр. за левче от магазин за левче.  Laughing Не помня коя от вас ме насочи натам, но благодаря от сърце!

# 571
Тhank you Ника  bowuu

# 572
Момичета,и аз се порадвах на бебчетата в албумчето-много са сладички-пу-пу.
Да ви кажа на мен пък ми се е смъкнал корема,боли ме кръста от време наврме е и вчера нещо като взе да ме боли и корема,та да видиме къде ще му излезе края.Щеше ми се още малко да си поседи на топличко бебчо.Днеска ще попия но шпа да видиме как ще ми се отрази,пък ако ще се ражда да се ражда.

# 573
  • Sofia
Здравейте момичета!

Не съм писала от доста  време, чета ви редовно, но нещо не съм много по писането.
Да са ни живи и здрави и бебчетата и техните майки! Simple Smile .
Ние с моя бебок сме добре за сега. Аз съм в болничен от 3-тия месец на бременността и съм почти на режим на "дивана" и на масата. Simple Smile Ама няма начин, аз съм си свикнала, така бях и с дъщеря ми.
В момента съм в голяма чуденка Sad Избрала съм си лекари в Токуда и в Майчин дом,  трябва да  избера до 2-3 дни, защото да не стане , че от два стола ще падна на земята. Доктора от Майчин дом ме изражда с дъщеря ми...
Не мога да кажа , че съм супер доволна, но се спрях на него като вариант, защото все пак ми е нещо познато...

По повод на пиенето на "Но Шпа" доктора ми от Майчин дом ми го спря, защото в тези седмици от бременността предизвиквал разкритие... До сега нито лекаря на консултациите ...нито пък лекарката от Токуда ми го казаха... За сега съм само на магнезии.

# 574
Момичета, добро утро Simple Smile

Влизам само за едно кафенце със закуска:

И аз бих хапнала една такава здравословна закусчица  Laughing

хубав ден засега

# 575
  • София
S.newa благодаря за закусчицата  Hug Тъкмо си мислех какво да закусвам и сега ми хрумна да си сваря едно яйце  Mr. Green
Рали, мерси за инфото! Стискам палци с Мяу вече всичко да е наред! Ще я чакаме да пише като се върне.
И аз съм така нощно време с тоалетната. Ставам хиляда пъти, а да не говорим, че стане ли 5 часа вече няма заспиване. Нищо, да свикваме с недоспиването, че то така или иначе нас си ни чака живот и здраве!!  Heart Eyes
Днес съм на жк. Стискайте палци всичко да е наред.  Peace Ще докладвам като се върна! Hug

Усмивки на всички и го карайте по-лежерно  Hug

# 576
Крис, много се радвам, че Калата се подобрява, голям е сладур, много целувки му изпращаме с Васко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кумико, приеми и моите съболезнования  Hug

Хайде и аз пускам малко снимки http://pepsidryn.snimka.bg/baby/bebe-vasil.461827

Добро утро мами  Hug
СЛЪНЧО добре дошла  Hug ,разгледах сснимките на малкия бонбон - УЖАСНО Е СЛАДЪК И КАКВИ БАДЖАЧКИ ИМА САМО  Flutter да го изпапкаш. Пожелавам от сърце да сте много здрави и все така усмихнати  Hug Hug Hug

сега отивам да си дочета това ,което ми остана и после пак ще пиша Heart Eyes

# 577
Добро утро! Изпратих домочадието , сега съм се наредила с кафе пред компютъра  Sunglasses !

Закуската изглежда много добре  Flutter, но аз смачках една ябълка и мисля с това да приключа!
Такъв сериал сънувах снощи , имаше и кърмене и любов  Joy, че и огромна татуировка си направих накрая  Shocked ( това е абсурдно за мен ). Хормона май здраво ме  е треснал , ужасТ  Mr. Green !

Слънчо , страхотни сте  Hug !

# 578
Страхотни са майките и техните малки бебчета  Heart Eyes Heart Eyes
Аз дори много подробно се загледах с какви дрехи са изписали малкия Калоян, защото ми е голяма чуденка какво да приготвя на моят бонбон за този ден  Mr. Green Вчера цял следобед гладих и подреждах неговите дрехи и въпреки, че са много, пак ми се струва, че не са достатъчно.
Това за страха на майката и проверките дали бебето диша съм го чувала от всички, минали по този път. Интересно дали и аз ще съм такава, ще поживеем и ще видим  newsm78

# 579
Добро утро. Интересно всички се оплакват, че стават много често нощем да пикаят по 5 мл., с предишната бременност си спомням че и аз бях така, сега ставам най-много 1-2 пъти за тая цел, по-често ставам да се пъна над тоалетната чиния да повръщам, отколкото да пикая. Нямам си и идея защо става така.
Сега нали чета и януарките, че са ми любопитни описанията на ражданията и първите стъпки вкъщи, за Майчин дом прочетох нещо, което ме втрещи. Във т.нар. вип стаи нямало топла вода, майките се миели със студена, бебетата също. Shocked Миналата година една приятелка роди там и ползва "вип" стая, но не ми е минавало през ума да я питам такова нещо. Ако е така..... не знам даже как да коментирам. ooooh!

# 580
Ха сега добро утро отново Flutter
Четох,четох  и ви изчетох . . . .
по въпроса със стерилизаторите - аз не съм ползвала такъв предния път и сега няма да го ползвам защото според мен са пълна измишлйотина ,мила съм си шишетата с веро и след то ъаа няколко минути съм ги слагала във вряла вода и си имам прекрасен юнак,така че не се вталясвайте много много , БРЪМБИ е абсолютно права за микробите и тн.

Незнам за вас ,но  аз страдам от страшен задух ,спим на отворени прозорци ,парното съм го спряла в цялата къща и само една единствена поза ме спасява за малко сън, ставането до тоалетна на нощт е по 5 пъти минимум,но се успокоявам че не остана вече време и скоро ще ни олекне на всички,освен това ще си имаме едни прекрасни бонбони да си гушкаме newsm32

Кристинче като гледам на малкия Калоян трябва от сега фенклуб мила да му правим Hug / страхотни сте и бързо ви желая да сте си у дома и да си се гледкате   bouquet  

ВАРНЕНСКИ МАМИ  много мила срещичка ще си имали , много мили и красиви и щастливи сте,ние нещо на последната среща Силвери забрави да изкара фото и не си я увековечихме ,но може да се организираме за нова  докато ни е останало малко време ,а какво ще кажете  СОФИЙСКИ МАМИИ?   bouquet

МНОГО  ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН ЖЕЛАЙ  Party

# 581
Добро утро,мили момичета!
Варненки,много сте красиви!Такава нежност и настроение струят от снимките!
Добре дошли на Васко и Слънчоглед у дома!Страхотно слънчево семейство сте!
Бебчетата са толкова хубави!И Албенка,и Калоян,и Васко!Толкова са съвършени!Да са ви живи и здрави!Много,много да ги нацелувате от мен!
При нас ремонта продължава с пълна сила,много ми е натоварено тези дни,а и Тони боледува и се притеснявам!Гони ме и някакъв страх и да не родя по-рано,че не сме готови с обстановката...А и нямам никакво време психически да се настроя за раждането!Миналата седмица се срещнах с доктора и анестезиолога от Св.София,при които мисля да раждам,видяха ми се свестни,сериозни хора,дано заедно се справим по-добре от предишните два пъти,когато раждах!Но си ме е страх,признавам си!Крепи ме това,че всичко ще е само за няколко часа и,живот и здраве,след това ще прегърна едно малко момиченце,което да топли душата ми...
Имам си и други притеснения,но не ми се иска да ви занимавам,само се моля да отминат и всичко да бъде наред!
Радвам се на дрешки и дребни бебешки вещи,на тапети и т.н.,за да си поддържам духа!
Вчера инцидентно минах и през Джъмбо-купих някои неща,чакам и тези от Некст и другите английски сайтове да дойдат,за да сме съвсем готови!
Утре съм на преглед,нямам вече търпение!А и нещо вчера и днес наново ме хванаха контракциите май!

Пожелавам на всички ви един страхотен ден!
Аз се захващам с днешните ми задачи!

# 582
 Добро утро,мами!!!

Бебоците са уникални. Щом и мъжа ми се опули на екрана снощи. Особено на снимката с шишето.  hahaha  Hug

Бръмби и аз съм така.Най-много 2-3 пъти да стана,повече не. Но наистина както казва Elidam ако едното събуждане е след 5 часа край със заспиването. Сега се сещам,че на 31 и 1 спах около 4 часа и за двата дни.Бях си много адекватна. Много странно. newsm78

Момичета, някоя от вас случайно да хърка???  ooooh! #Crazy Мъжа ми сподели,че от една седмица съм била хъркала, след като сутринта го намерих на дивана в хола. Много се сдухах и той ама спокойно Мими ти сега заради малкия си похъркваш сладко сладко  Joy hahaha

Относно дрешките,аз май трябва да накупувам още. Моите неща всичките ще се съберат в една пералня.  hahaha

Хубав Ден

# 583
Добро утро. Интересно всички се оплакват, че стават много често нощем да пикаят по 5 мл., с предишната бременност си спомням че и аз бях така, сега ставам най-много 1-2 пъти за тая цел, по-често ставам да се пъна над тоалетната чиния да повръщам, отколкото да пикая. Нямам си и идея защо става така.
Сега нали чета и януарките, че са ми любопитни описанията на ражданията и първите стъпки вкъщи, за Майчин дом прочетох нещо, което ме втрещи. Във т.нар. вип стаи нямало топла вода, майките се миели със студена, бебетата също. Shocked Миналата година една приятелка роди там и ползва "вип" стая, но не ми е минавало през ума да я питам такова нещо. Ако е така..... не знам даже как да коментирам. ooooh!

БРЪМБИ вярно е това ,че във ВИП стаите няма топла вода,или поне така беше преди 4г като раждах там,затова сега не се натискам да си ангажирам ВИП

# 584
И на мен ми се събира малко сън. Преди заспивах с кокошките, ако има как де, сега по-рано от 12 не мога да заспя. Като заспя се будя към 2-3 и ходя в другата стая поне да не преча на мъжа с въртенето си. Чета, броя мухите и към 4-5 си лягам отново, ей тогава вече не можеш с танк да ме събудиш. Даже днес е изключение, че толкова рано съм станала, иначе си поспивам до 10-11, че и до по-късно.
В януарската тема прочетох че:

На мама Ра4е:
Тази нощ в  4:05 се роди Веселинка!!!
Мерките на бебораната са впечатляващи:

59 см и  5,450 кг

Тъй като тя ни е от януарските мами, мисля да го добавя с ..бюлетина, така да се каже. Да са живи и здрави и двете! Голямо бебе, Уаууууу!  Grinning

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 09:45 от Бръмби

Общи условия

Активация на акаунт