Юлски бебета - тема 22

• 22 742
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Canada
Тан, днес например Катя спа три пъти по 2ч. всеки път.- то през целия ден спи  Mr. Green - ама и не само днес - по принцип си е така
Ти може да не отговаряш smile3534 Твоето го знаем - бебе мечта си е Катето, спи, яде, не реве, кротко и тихо е..., ако искаш лятото като дойдете може да си менкаме за малко  Mr. Green
  Joy Peace Верно си е така... Всеки път като чета постовете на Диди и се чудя защот все на другите им се падат послушните бебета... newsm78
Аз пак да си кажа, че сме и болни. Доки се съгласи да не даваме антибиотик все още на малчо, ще изчакаме до утре да видим дали ще вдигне Т. Но така или иначе ние заминаваме утре сутрин на почивка и се чудя колко ли ще ми е спокойно... Rolling Eyes А мен вече ме боли глава от постоянното даване на лекарства ту на единия, ту на другия, напомняне пий си чая, сложи си чехлите и т.н. работи... ooooh!

# 31
Е Дзимби, като се има предвид, че повечето чак сега захранват си е направо рано за тях  Mr. Green
Значи ти въвеждаш и глутена с този сухар така ли  newsm78
Аз мисля да въведа жълтъка по-късно този месец, сега още сме на зеленчуци и 2 плода  newsm78

Мойта спи по 2-3 часа на ден

# 32
  • Canada
Аааа мамо Диди, пропуснах да спомена, че ще е много весело да бягаш от стая в стая като муха без глава... hahaha Само пусни щорите, да не те видят съседите ип да се чудят какви ги дялкаш?!?! Joy Joy Joy

# 33
  • София
Еми Дзимби значи говорим за съвсем различни супи, а за попарата ти си знаеш за вас, за нас е рано не сме захранени нито с млечни протеини нито с глутен съдържащи храни.

# 34
Оф с т' ва спане ...преди много спеше, а напоследък през деня хич не спи . До сега обикалях като изоглава от стая в стая с количката и друсах ли друсах, а кучето само ми се моташе в краката, та набързо му отворих вратата да се измита на двора, а като го видях след 5 минути кално до ушите да побутва балконската врата с лапа ми призля Sick , та прах и куче до сега!!!
.... Ей го малкото сурикатче надига си кратуната, вече това е новото 20 при нас....като се събуди се набира на лакти и съобщава на всичко живо , че се е излюпило пилето Heart Eyes Blush
Мами, от къде поръчвате хубави тортички за малки бебенца и не само де, но да са цветни и с фигурки разни отгоре!
Това със захарните фигурки ме подсети, че като бях бременна една нощ сънувах, че ям захарните розички от една торта и като се събудих и като ми се хапва от тия захарни фигурки, а мъжо вика , че са големи боклуци, само захар били и боя, а аз- НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , искам си и т'ва си е. Майка ми си отлага работата и излиза да ми търси и ми носи милата, а те едни джиджавки захарни, много им се зарадвах тогава, ама и сега ще им се зарадвам де...
Но съм на здравословно намаляване на хапването и сладките работи от днес, че като родих свалих 14 кила, а сега съм качила 5 килца, които трябва да се унищожат:) Без това да повлияе на кърмата Naughty Naughty Naughty Naughty
Прегръдки и усмивки

# 35
# 36
http://bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html
Момичета влезте тука и идете на ПОДПИШИ ПИСМОТО Моля ви да се съберат повече гласове

# 37
  • Canada
Тан, Нико спи много различно, но най-често 4 пъти по половин час. Днес например е спал 2 пъти по половин час, защото е крив. Crazy

# 38
  • Русе
въпросче:
От нововъведените ваксини в имунизационният календар едната е Пентаксима,а другата коя е?

# 39
  • USA
Jillian,мерси за темата  bouquet.

Честити месечинки днес,да почерпим и ние за нашата.

Емили,и на мен Изабел ми прилича изцяло на мъжа ти Peace.
Тан80,да вчера кашичката беше доста рядка и течеше.Днес я направих гъста и си я хапна,даже виждам ,че и рефлекса и беше изчезнал Simple Smile.Много беше смешна,гадеше и се от време на време Laughing.

Искам да питам момичетата,които знаят нещо за атопичния дерматит.Снощи Стейси я оставих да поплаче докато заспи,обикновено за 3 мин.е заспала,но снощи не можа,ходих,успокоих я,кърмих я и пак я оставих.След 2 часа се събуди и като отидох и я взех,на чаршафа и имаше петно кръв.И след това погледнах си е драла ухото.И затова питам за дерматита.Другата седмица сме на преглед и ще я прегледат Sad.

Тан,Стейси спи 2-3 пъти по 30 мин.

# 40
И аз днеска имам имен ден.Почерпете се виртуално за мое здраве  Hug Mr. Green
Честито на всички месечинковци и именници   bouquet
Връщам се да  smile3529

# 41
  • варненка от София
Влизам само да честитя именния ден на малки и големи. С гордост да носят името си, да са здрави и усмихнати!
На малките сладкишковци с месечинки също желая само най-хубави неща и безгрижно детство.

# 42
# 43
въпросче:
От нововъведените ваксини в имунизационният календар едната е Пентаксима,а другата коя е?

Интересен въпрос, и на мен ми е интересно. А видяхте ли в репортажа майката, която каза, че са сложили от пентаксима и нямало реакция, после сложили "от обикновената" и имало... Тананайци, почнеш ли веднъж с пентаксим не може да си ги менкаш доколкото знам. Освен това изобщо не е гаранция, че единия път като няма реакция и другия път няма да има. Защо дават такива глупости?

# 44
Честити месечинки и именни дни на всички !!! Здраве и усмивки пожелавам Simple Smile

Благодаря за палците на всички, борбата продължава  Hug

Сиси, появявай се по-често, липсваш  Hug

тан, Ру спи когато по колкото си иска. Понякога по час, друг път по 30-40мин. Около 3пъти на ден.

Цветен прашец, аз супата на Гербер си я давам като цяло ядене. Само дето Ру изяжда по 2 бурканчета  Peace

Инкс Hug След заспиването с рев 30мин се кротна. Сега като го храня ми заспива в ръцете, без да се мята...Пу-пу . Ако пак почне - пак ще го оставя. Сякаш се стресна какво го чака и не смее много, много да прави фасони..  Wink

Другата ваксина май е Пренавар /така ли беше ?  Thinking/

Малкият нещо ми отказва пюретата, хапне по едно малко и после иска мляко. Зъб ли ще се появява най-накрая..какво става..

Общи условия

Активация на акаунт