Юлски бебета - тема 22

• 22 742
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тани,отиваш в Албанците,после на търсачката пишеш адидас и ти изкарва всичко на тази фирма.После от падащия прозорец му даваш от най-евтините да ги подреди и само пълниш кошницата.Снощи пуснах още една за 200 евро ,луда работа,толкова маратонки не можем да ги износимама аз така обичам,да има  Laughing.Така с търсачката пиши,жена,дете,мъж и ще видиш всичко подредено по цени.(пердета,дънки,бебе,каквото ти дойде на ум,преведи си думите с преводач).
Другите ще ме извинявате,ама в темата за лередут е лудница и няма да го разбере.
Честито на всички именици и месечинковци   bouquet

# 91
  • София
Цветен прашец, всяка от големите компаний производители имат множество търговски марки, т.е. Гербер е такава на Нестле при бебешките храни. http://www.nestle.com/Brands/BabyFoods/BabyFoodsListing.htm
Тан, същото важи за Нестле Алете – просто друга търговска марка (линия) на производителя, демек разлика няма, според мен.

# 92
  • София
Прашец,на етикета на Гербер си пише,че са на Нестле. Peace
Тан,мисля,че разликата е в това,че Алете не е произведено в БГ. Peace

# 93
Честито на всички малки и големи именици! Здраве и безброй щастливи мигове! Весел празник! Моите родители също празнуват днес, да са ми живи и здрави!
Ели, заповядай - http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/aksesoari/sapun-za-petna.html, http://www.bioslunceluna.com/shop/preparati-za-doma/galsapun-pro … -almawin-bio.html И от двата съм доволна! Peace
Мамбинка, дано са все хубави занапред новините за баща ти!
Джил, Попова ми даде направление, предполагам в района има лаборатории, но аз отидох в Цибалаб в центъра, удобно ми беше, че карах Юлиана на градина, а и си я знам, там живеехме преди. Много бързо стана, платих около 4 лв. и нещо, боцнаха му пръстчето и си "източиха" на два пъти колкото им трябва, помрънка, разбира се. Урината е добре да е взета около 1 час преди да се остави, аз с Влади нямах проблем, купих стерилно контейнерче и той се изпишка право в целта, иначе ти можеш да вземеш от тези, които се лепят. Резултатите може и по Интернет, дават картонче (не знам дали важи за всички лаб.), аз го занесох на Попова, но и сама си ги видях.
Мила, хубаво е в новия апартамент, но все още доста празничко и не става за гости. Wink Чакаме постоянно някой, нещо, омръзна ми от проектанти, мебелисти, но така ще е още дълго.. явно съм се заблуждавала за много неща.. Добре че майка ми помага.
Миме, как се справяте с гърнето, аз мислех пак направо на седалка, но нещо взе да ми натежава като го издържам и поръчах това - http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/accessories/g- … -1-tots-bots.html През деня ще го пробвам, за през нощта едва ли, а ако въобще не му хареса ще ползваме седлаката само по-натам.
Мацко, да не е някаква алергия, мигрена.. дано не се появява отново!
За протокола - Влади спи по-продължително когато е на вън, през нощта си е все залепен за мен, пробужда се, но не толкова да яде, колкото да се увери, че съм до него, или да пишка. Премествам го и в неговото легло, но не се задържа много там. Стои стабилно седнал още от миналия месец, въобще не се е клатушкал, много ме изненада. Обича и да стои прав, стъпил здраво на крачета, прави и крачки напред, не му позволявам де, чудя се обаче дали няма да проходи по-рано.
Био зеленчуци търсих и в Биомаг, нямат в момента, нещо преговарят с производителите. Аз имам "селски" като за начало, но дано започнат да продават.

Гуш на всички! Влади спи на терасата аз се ровичкам тук за някакви неща..

# 94
Честит имен ден на всички празнуващи! Честито и вчерашни именици, както и на всички наши астрални близначета празнуващи вчера! Честито и на днешните месечинковци! На всички пожелавам много здраве, всичко друго ще се нареди с времето!   bouquet

Това с пюретата на Гербер и мен ме притесни. Онзи ден купих около 10-тина плодови от малките разфасовки, за захранване. Сега няма да ги давам  Confused

Тани, май ти пита за авокадото. Четох, че се дава сурово, трябва да е добре узряло. Обаче, аз все си мисля, че би било по-добре при въвеждане да е леко сварен на пара.

# 95
  • Варна
В магазина на Парчевич 48 няма нито картофи, нито моркови, сега се обаждах  Mr. Green Нямало никакви зеленчуци, нямало и да има до края на месеца сигурно Sad
Какъв е този магазин на Йорданка Николова? Някой не му ли се намират в повечко домашни...

# 96
  • Кърджали
Честито на именниците днес! Също така и честити месечинки!
Днес Кати ме изненада като се задържа стабилно седнала и то за дълго време.

Издържа доста време за нейните способности, имайки предви че досега се клюмваше н втората секунда. Не че съм и давала зор да сяда, просто сама се е набирала като я хващаме.
За пюретат не знам какво да правя, кои да купувам. Някои ще и ги правя сама, но други ще купувам. Това ме подсеща да сложа картофки да се варят, дано не ги опропастя както вчера. В събота като си идем на село ще взема и моркови, тиквата също се чака реда. Да видя и какво друго ще изкочи.

# 97
Миме, как се справяте с гърнето, аз мислех пак направо на седалка, но нещо взе да ми натежава като го издържам и поръчах това - http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/accessories/g- … -1-tots-bots.html През деня ще го пробвам, за през нощта едва ли, а ако въобще не му хареса ще ползваме седлаката само по-натам.

Сиси, и аз се бях засилила за подобно гърне. Преди да пуснеш линка се бях спряла на ето това, на ФП, но твоето е по-евтино, а има същите функции. И на мен вече ми е трудно да го държа, въпреки, че Мишо до 3 мин. си върши работата, ако има такава, но нашата педиатърка ми каза да изчакам да стане поне на 6 м. и половина. Може би защото той се набира да сяда, но все още не е стабилен. Благодаря за линка!  Hug

# 98
Здравейте Grinning
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet
Честито и на месечинковците ни Hug
Мамбина, Hug радвам се  ,че баща ти е по добре Peace
Сиси,и на мен ми хареса гърнето Grinning
Мими харесва на Хип пюретата ,Гербер нещо не и допадат. Иначе спи по 2-3пъти на ден по 15-20мин. много рядко спи по час -два  Sadслучва се два пъти в седмицата.
Исках да пиша и още но изкуфях нещо newsm78

# 99
Сафо, mikivl, радвам се, че съм помогнала! Вижте и това, ако не го знаете - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3729 На Юлиана така и не го купих, сега пак се чудех, най-вече заради стълбичката, но тя е за по-нататък и само ще ми се подмята, а така вече като по-голям ще може да ползва стъпалото вместо стълбата.. А и пелените са ми Тотс Ботс и харесвам марката, мислени са, затова бързо реших.
Сафо, Hug той и Влади бързо си върши работите, ама така ми се струва по-правилно - да свиква вече по-самостоятелно. И нещо смешно, баща му го изпишква прав, както сам гордо казва като истински мъж! Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 14:33 от Сиси ♥♥

# 100
  • София
Здравейте и от мен! Grinning
Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Днес бяхме на консултация и бебка вече тежи 6180 г и е пораснала с 2 см- 63 см.  LaughingСложихме и третия пентаксим. По отношение на ваксините, освен пентаксим, Превенара ще е по касата (поне така каза нашата педиатърка). Каза още, че едва ли ще пуснат ваксините пред второто тримесечие.
Ние от неделя започваме захранването. Доки, каза да започнем със зеленчуково пюре (добре, че така каза, че аз се колеебаех между пюре и каша). Потвърди, че на Анди не е и стига кърмата (вече се храним на 1,5 -2 часа и се върна към нощното хранене). Та, дружно тримата (доки, аз и татко й) решихме  в неделя да я захраним (да не съм сама, ако не дай си Боже стане нещо). Heart Eyes Доки, също ми препоръча да купувам пюренцата на Хип или Семпер. В събота ще ходим да купуваме. Някой друг желаещ да се захранваме от неделя?
Мамбина, много се радвам за баща ти! Продължавам да стискам палци! Hug
Дарка, заповядай (копирам си поста) - за да вмъкнеш снимка в поста си, натискаш иконката, която е на първа на втория ред, под "В". След това си избираш снимка, която обаче трябва да е качена в Интернет, натискаш с десния бутон на самата снимка, избираш "Properties" и от там копираш адреса на снимката (Address или URL). Обърни внимание, че накрая адреса трябва да завършва с ".jpg". Дано да съм го обяснила като хората. Hug
Карелия и Анди не се задържа седнала за дълго, но  и ние не я слагаме да седи често.
Мами, има ли още няокой от Вас, които да използва коша за новородено на количката? Чудя се, дали да слагам другия?
Сиси, браво на твоето момче! Благодаря, за полезните линкове, които си пуснала. Hug

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 19:16 от Cesari/ Olia

# 101
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!!!
Живи и здрави и късмета да е все с вас!

Мила, хубаво е в новия апартамент, но все още доста празничко и не става за гости. Wink Чакаме постоянно някой, нещо, омръзна ми от проектанти, мебелисти, но така ще е още дълго.. явно съм се заблуждавала за много неща.. Добре че майка ми помага.....

За протокола - Влади спи по-продължително когато е на вън, през нощта си е все залепен за мен, пробужда се, но не толкова да яде, колкото да се увери, че съм до него,... Премествам го и в неговото легло, но не се задържа много там.
Гуш на всички! Влади спи на терасата аз се ровичкам тук за някакви неща..

Сиси и при нас е така, тако добавиш и ненадейния ремонт, точно след като се нанесохме и едната стена падна  Shocked Shocked Shocked, та още не мога да се нарадвам на щастието си на новодомка  Confused
И нашия Влади е същата лепка - вечер, ако е гушнат при мен спи, ако си е в леглото се буди през час-два.

Иначе при нас новото е, че от вчера вече ядем - при това определено му харесва яденето \ засега само тиква на ХИП\. И също така, че си обърна нощния режим за наша радост - вече пие мляко в 12 и спи до към 6 - 6.30, а не се буди като преди в 3-4. Дано се запази така, защото е супер удобно и без друго трудно можем да легнем преди 12, а и така не ти се накъсва съня.
Зъбите явно го измъчват невероятно, защото се хвърля с настървение да ръфа, каквото му е наблизо. Иска да седи - падне ли легнал и започва едно въртене, едно пъшкане и напъване \ като коремна преса\ за да се изправи. Не е стабилен обаче още и го подпирам с възглавнички, за да поседи малко седнал.

# 102
Привет и от нас!
Честити месечинки на всички бебчета, които са порастнали последните дни!
Честити имемми дни и на всички празнуващи!

Да се отчетем от вчерашната консултация: 8230 гр./200 от които млякото дето го изпи преди да влезем в кабинета/ и 65 см./но пак нещо се беше сгънал, аз вкъщи го измерих 68/. Имаме зелена светлина за захранване, почваме с картоф, после морков и тиква, но не ми хареса, че препоръча да заместим изцяло обедното хранене, а когато го заместим да почна с млечно-плодови каши да замествам следобедото, ще си помисля, но май все пак няма да я послушам. Другото, което не ми хареса е, че предния път каза, че има време за чурчето, а сега докато се усетя и го забели, все си мисля, че щом природата е решила да е скрито с кожичка, е по-добре да не се пипа. А и Божидар от няколко дни откри тази си анатомична част и всеки път като махна памперса почва са си играе, да пипа и дърпа, но от вчера не пипа, явно го заболя. Направо ме е яд, че не успях да я спра навреме, сега ще трябва всяка вечер да я забелваме да не зарастне. И каза скоро да чакаме и зъбчета отгоре.
А4, вече са ти писали, но и аз да се изкажа, Божидар също акаше на два-три дни веднъж, даже млякото смених, но се оправи от Биогая, сега даже има дни и по два пъти.
Мамбина, радвам се, че нашите стиснати палци вършат работа, и че се включваш с добри новини за татко ти, дано бързо се стабилизира и да си го вземете вкъщи.
Сиси, връщаш ме миналата година, когато и ние така чакахме мебели, майстори, обикаляхме по магазини да избираме, по-скоро да крадем идеи, че повечето неща ги направихме по поръчка, за да паснат по размер и цветове, доста е изтощително, но пък като си го направиш както ти искаш е много хубаво да си шеташ в нова кухня, или да полегнеш на дивана.
Момичета, някой ползва ли такова столче за хранене http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4315 май то най ми хваща окото, е има и други, но пък и цената им е друга, а  ми се ще да взема столче и така да почнем захранването, да се научи, че се яде на масата, не в шезлонга пред телевизора.
Отивам да наклепам една маска на косата, че е останала наполовина.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 15:34 от *Роси*

# 103
Хей,момичета не се кахърете за пюретата бе  Naughty Как може да не ги правят в стерилна среда и т.н. като ги дават на деца?Ако им иде една проверка те ще влезнат в затвора за такова нещо бе.Я помислете трезво малко  Peace Mr. Green

# 104
Хей,момичета не се кахърете за пюретата бе  Naughty Как може да не ги правят в стерилна среда и т.н. като ги дават на деца?Ако им иде една проверка те ще влезнат в затвора за такова нещо бе.Я помислете трезво малко  Peace Mr. Green
Не забравяй че живеем в България Simple Smile А корупцията движи държавата ни

Общи условия

Активация на акаунт