Ръчно точени на кори

  • 974
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 232
Има ли желаещи да споделят опит за точенето на кори?
Всякакви подробности са от значение. При замесването на тестото, какво друго слагате освен брашно. сол. вода?

# 1
  • Мнения: 52
Записче да следя ... Не мога да съм много полезна но съм чувала че става по-вкусно ако корите се дърпат а не се точат . Това обаче е доста по трудно ...

# 2
  • Мнения: 22 867
Момичета, поразгледайте темата, в нея има линкове към баклавата на Айля, корите на която стават и за баница, дадена е стъпка по стъпка, има и други рецепти на момичета, има и за дърпани кори.

И ТУК погледнете.  bouquet

# 3
  • Мнения: 1 232
 labrex , благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт