Отговори
# 600
И какво предложиха за лечение на ПАП3Д

# 601
Мазане със Солкожин

# 602
Това е нещо където го няма .....Дават ли обяснение защо така става.
Ти май също меше скоро конизирана?

# 603
Да конизирана съм миналото лято юни месец. Сега Чакам да ми го донесат от Полша и ще видим какво по-нататък

# 604
Чери,извинявай за въпроса,но след като го имаш вече това кремче
трябва на лекар ли да ходиш,за да те маже?И защо предписват нещо където го няма?
Защо се получава при теб това възпаление...от ХПВ-то ли е?

# 605
Ами то не е точно крем а е киселина течна в ампула и се маже само от лекар защото се маже точно раничката. А тя иска да го намеря защото то няма еквивалент като лекарство и знае много добре че го няма но ако има начин иска да си го намеря и тази седмица ще чакам да се върне човека с поръчката от Полша и ако го няма вземам други мерки. Не знам дали е от вируса нямам идея
. Ако не го намеря ще ме горят, но аз искам да ме оперират и да ми махнат всичко че ми писна
. Както казва РЕА няма матка ,няма проблем

# 606
Но защо матка...нали проблема е на шийката.Аз обаче не съм сигурна ...дори да се ампутира цялата
шийка дали проблема няма да се прояви някъде на друго място...

# 607
  • София
     Добър вечер на  всички и от мен !  Hug Hug Hug

Днес си загубих половин ден ,за да отида до кабинета на доц. Дянкова да си получа резултата от цитото от преди  две седмици . След  40 мин. чакане  , при положение  че отидох  първа , а тя самата още не беше дошла    получих  едно бяло листче от най - обикновен канцеларски тефтер - ето  пращам ви го да го видите . Предварително моля да ме извините за лошото качество на  снимките , защото нямам копир  и съм ги  снимала с камерата на компютъра ми :

http://prikachi.com/images.php?files/1320086L.png

http://prikachi.com/images.php?files/1320091T.png

Това е един и същ лист , но  го снимах на два пъти защото не се събира целият-  написано е на  прост лист от обикновен тефтер , няма никъде име на лекар кой го изпраща ,нито кой го изследва - нито печат нищо....... Драсканица , абсолютна .... Даже и името ми е  сгрешено ........
Поне по един печат да бяха сложили  ?  
    Доцентката каза ,че  всичко било  наред , а  чак на улицата като си тръгнах видях ,че  пише като диагноза - Аденомиоза на матката ????  И дума не каза дори .......  за тази диагноза ......

Mr. Green #Cussing out

Направо съм като  гръмната !!!  #2gunfire Twisted Evil

Изчетох в нета  за аденомиоза на матката . Само  ,че такава диагноза се поставя след лапароскопия или хистероскопия - а тя само с натискане на корема я е " установила " -при това аз нямам нито един от симптомите ,за които пише     там ???  Тя  даже и ехограф не ми е правила - имам миомен възел - 2 см. - тя за него дума не каза ???    

Като  отида при  специалист боравещ с апаратура  - поне добър ехографист , с какво да докажа ,че този резултат ми е от   доц . Дянкова ???   Може да  кажат ,че аз сама съм си го писала .......

Момичета  Вие какво ще кажете по въпроса ???? newsm78

Цитат
но аз искам да ме оперират и да ми махнат всичко че ми писна
. Както казва РЕА няма матка ,няма проблем

И аз искам абсолютно същото , но никой не се наема......... Mr. Green #Cussing out

# 608
Аз съм без думи

Имам чувството , че тия лекари в София са откачени всички.
Първо - взимат безбожни суми. ( Във Варна има постоянно безплатни прегледи - преглед, цито и колпоскоп и то при специалисти: онколози гинеколози. Освен всичко има и периодично в някоя болница по една седмица от същите специалисти)
Второ - невероятно пренебрежително отношение към пациентите преди и след прегледа.

Май имам още мн неща да кажа, но нямам думи .................

Джесика
истината е , че трябва да посетиш някой "другар" с техника. Joy

# 609
Джес,просто нямам думи....

# 610
  • София
      Реа , Звезди   Hug Hug Hug

То за " другаря"  с  техника е ясно - само ми е чудно като са такива светила как така не боравят с никаква апаратура при поставянето на такива диагнози ?   Аз съм обиколила бая светила  - професори  и доценти и повече от колпоскопия за  около 2 мин. никой  нищо друго не ми е правил , нито пък  са ми назначавали някакви изследвания ?   Обикновено  прегледа при  "СВЕТИЛО "  минава по  формулата :  прост преглед на око за около 1 мин. , евентуално колпоскоп  и ставай  и си  заминавай !!!  Плащай!!!( и по възможност не се връщай повече при мен .... Mr. Green)

Но честно Ви казвам ,че за толкова години ходене по лекари - такава цитонамазка като днешната  просто не бях получавала .....  И този резултат бил писан от патолог доцент ( айде да не му казвам името .....)  . То пет -шест думи са написани  и е  задрасквано сумати пъти ???  Поне да си беше написал името  той , а не само подпис....   И като се  има  впредвид ,че и доц. Дянкова и  доц. Патолога са и двамата  от Национален Онкологичен Център - нима там нямат бланки на фишове за цитологично изследване ???  Та такива има дори  в обикновен  ДКЦ.....  Съвсем ясно е ,че  всичко това се "работи "  и " гледа цито " на  частно и в къщи - просто не намирам друго обяснение ???

# 611
Права е РЕА че тук всичко май се претрупва. ДЖЕС мойте резултати винаги са писани на ръка с нечетлив и крив почерг и винаги този почерг е един и същ и на тези цито пише едно и също. Имам чувството че ги преписват  един от друг. За съжаление тези лекари са наистина много добри , но станаха адски комерсиални и искат да имат 1000 пациенти и не могат да обърнат внимание като хората на нито един. А всеки човек отива при тях с проблем , плаща и иска да получи най-доброто за себе си.
Ето и аз се обадих на Ганчева за преглед и ми даде час за 1 март, на какво прилича това. До първи март я камилата я камиларя

# 612
Чери мн ми се иска да те поправя на едно място и надявам се да не ми се разсърдиш а да го приемеш

. За съжаление тези лекари са наистина много добри , но станаха адски комерсиални и искат да имат 1000 пациенти и не могат да обърнат внимание като хората на нито един.

Искат да имат и имат сигурно 1000  на ден

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 22:09 от ReaNora

# 613
Изобщо не се сърдя защото е вярно

# 614
  • София
     Ами само прост пример ще ви дам :  днес чаках от  15ч. до  15 ,40 ч. - аз бях първа , но  доцентката  не беше дошла  още ?  За тези  40 мин . дойдоха  11 жени ( преброих ги ) и на всички тях е казала , че  часът им за преглед  е в 15,30 ч. ?????  : newsm78  Обаче  явно  те си знаят  ,че  е така и  всяка  питаше кой е последен ?  Значи няма  нужда от никакво предварително обаждане и записване - тя никъде никой не записва  - просто отиваш и чакаш , като влезеш няма да те върне?  За нея , колкото повече -толкова по -добре ......   А времето на хората , явно за нищо го няма.......

Общи условия

Активация на акаунт