Хол и кухня на едно място

• 116 737
  • 349
  •   1
Отговори
# 225
Ral_p какво ти става, бе  Thinking

# 226
# 227
  • Кори Селести
Моля, не превръщайте темата в разправия, която не е полезна никому.
Битките "Кой има по-добър вкус" са обречени още преди да започнат.
Би трябвало да знаете това.

Лек ден

# 228
Не съм искала да се заяждам, наистина. Не знам що така се получи   bouquet

# 229
Благодаря на всички за съветите! Много са ми ценни!   bouquet Поръчахме си и маса и столове - масата е венге, столовете са венге със светла тапицерия....Не можем и не можем да се спрем на съчетание за холната секция и дивана....Мисля да направа по-ярко съчетание каот сложа възглавнички и ги съчетая с цвета на килимчето под холната масичка.....или пердетата, знам ли.. Tired Мислех си за секцията съчетанието да е подобно - страниците тъмни, а отпред светло.:

http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=15&pid=15774

Само че пък изцяло светъл диван ми се вижда много труден за поддръжка... ooooh! В задънена улица съм!
Секцията много ми харесва, вкъщи дневната е в същата гама, пак така контрастни светли и тъмни тонове Flutter Решението, което аз намерих за диваните, тъй като държах да са светли, но по възможност да не се цапат много, е вариация на ето този модел - всички възглавници и седалките са с много светли калъфки, които се свалят и се перат в пералнята, а основата е почти черна изкуствена кожа и дърво в цвят венге Peace На мен много ми хареса как се получиха (като изключим един детайл, за който призводителите се направиха на ударени и още ми е криво - трябваше да има декоративни контрастни шевове, виждала съм такива и става много свежа цялата гарнитура, ама нейсе) и изглежда, че големи проблеми с цапане няма да има. Още по-хубавото е, че като ми писнат, просто им ушивам нови калъфки и стават като нови Heart Eyes Освен това могат да се пооцветят с декоративни възглавнички (моите засега са кожени като основата, защото още не сме се спрели на цвят за акцент, после ще видим).. Изобщо подлежат на всякакви такива капризи Crazy А колко са удобни дори няма да споменавам Blush Ако искаш пиши ми и ще ти пратя снимки на лични да видиш как изглеждат в момента.
Каквото и да ти хрумне като идея, сигурна съм, че се получи чудесно Hug Успех в обзавеждането  bouquet

# 230
Пух, този диван е разкошен  Peace

# 231
Пух , страхотен диван, но не се разтяга, нали?  Confused На нас задължително ни трябва разтягащ се... Tired

# 232
Не се разтяга, но позволява да се събират двете части за спане. Не са хванати помежду си модулите, лежанката е 207 см, а дивана четворка е 210 (този на снимката е тройка, като нашите, 187 см). Това, разбира се, ако имате място за такъв голям ъгъл.

Но всъщност го дадох като идея какво може да търсиш, за да постигнеш желания ефект и практичност - комбинация от подходящи материи и цветове, свалящи се калъфки, такива неща.. Тъкмо преди малко в темата за меката мебел една мама беше писала как наскоро е оценила възможността набързо да смени съсипаната от дечко дамаска Peace

# 233
  • Варна
Да побутна тази тема: бих помолила ако някой има преустроен хол в хол с кухня, но с усвоен килер, на чието място е кухнята да пусне снимки  Praynig Искам визуално да си го представя как би изглеждал този вариант?!?
Много благодаря.

# 234
 Здравей, ние точно в момента правим нещо такова...Килера ще ми е кухненски бокс, а кухнята нещо като трапезария и всекидневна си я представям....Още не сме завършили с ремонта. Разбили сме стената на килера към кухнята и бокса ни ще изглежда нещо такова като 12,13,14,15 снимка от този сайт

http://www.mebelni-idei.com/bg/categories/kitchen/

В кухнята, която ще стане като трапезария и там ще посрещам гости за сега съм намислила да сложа ъглов диван и трапезна маса ....Там малко още не ми се е избистрила идеята  Tired

# 235
Да побутна тази тема: бих помолила ако някой има преустроен хол в хол с кухня, но с усвоен килер, на чието място е кухнята да пусне снимки  Praynig Искам визуално да си го представя как би изглеждал този вариант?!?
Много благодаря.

Ако искаш да правиш хол с кухня, по-добре сложи спалнята в бившата кухня, а бокса измести в хола (тъмната част по принцип граничи с банята, така че е супер лесно, но и да не е там, пак не е проблем). Така печелиш голяма дневна към бокса.

Ако обаче ще правиш трапезария + бокс, вариантът на simpatiuh4e е много подходящ  Simple Smile

# 236
  • Някъде на път....
simpatiuh4e, посочените от теб снимки сме изпълнили поне още 4-5 пъти на различни клиенти - наистина е удачна тази комбинация.  Peace

Не се сърди, човече, посоченият от теб вариант е изпълнен в къщи (повече снимки има в подписа ми) - и макар и вече да е малко остаряла концепцията като цветове, като практичност и функционалност е много добре.  Peace

# 237
...
Не се сърди, човече, посоченият от теб вариант е изпълнен в къщи...

Тук май бокса е на балкона, аз имах предвид в тъмната част на хола, най-вътрешната  Simple Smile

# 238
  • Варна
simpatiuh4e, би ли пуснала снимки на разбития килер, интересно ми е да видя какви трегери остават и как изглежда, защото на мен все пак ми се струва доста тясен килера на стандартните панелки, и кухнята ще трябва да продължи по стената на хола.
Не се сърди, човече, килера граничи от едната страна със спалнята, от другата с хола - няма граници с банята. Старата кухня искам да направя детска, спалнята да си остане родителска спалня. Въпреки че като поотрасне детето или живот и здраве се появи още едно, пак ще я тясна завбъдеще, но...
А по принцип и на мен са ми мечта кухнята да е пред прозореца, много хубави варианти сте дали, въпреки че едните снимки не ги видях, но при нас няма да стане, защото в такъв случай трябва да останем без тераса, след като усвоим на старата кухня за детска  Cry А терасите на които гледах направени кухни, ми се струват доста по-широки, от тези, които виждам на живо  newsm78

# 239
 Alokazia , точно по същия начин като посочените снимки изглежда при нас.  Peace За съжаление няма да мога скоро да отида до там да снимам...Иначе даже електроуредите ще са ми по този начин разположени. Така като те слушам, при нас разпределението на стаите е по- различно.

Иначе ние сме на последен етаж и затова разбивахме малко по- смело, но като цяло там си имаше врата и ние просто малко "поразширихме".
 Килера е с размери 2х 1.5 и се получава наистина едно малко боксче, но на мен ми харесва  Peace

t_ilieva, надявам се, че не е проблем, че ползвам ваша снимка, но наистина тя ми беше вдъхновение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт