Re: Снимки 8

• 55 843
  • 806
  •   1
Отговори
# 780
  • Някъде в България
Дъщеря ми е зашеметена от патета/фламинго/ и дий/понитата/ Grinning Много е красива госпожицата и много ящна/като гледам как гледа претцелааа, аха и ще му заговори Wink/ Hug Hug Hug

# 781
Детето е както винаги прекрасно, ама Матов подмладен ми се чини, ей, какво е да си млад баща да му се не види  Laughing. Пък Големият снощи каза на баща си "Дъртак такъв", хем е даже от мен по-млад  ooooh!

# 782
детето никога не е насилвано да яде или да не яде. за това съм я оставила на самотек от раждането. имаше периоди, когато беше на 2-3 години, цял ден караше само на милумил. после пък цял ден на хляб и масло. като пояснявам, че хлябът е черен, а маслото е с голям процент кисело мляко. давам и да опитва всичко, което поиска с изключение на цигари, алкохол и наркотици Mr. Green
един път ми изяде половината дюнер, който обилно беше поръсен с лют пипер. тук дюнерите са с 5 пъти повече месо от в българия и само с пресни салати и млечен сос.
газирано не вкусва, защото ние не пием и не познава вкуса, а когато опита беше вече много голяма и и стана гадно.
в общи линии смятам, че тази политика доведе до сегашното състояние на детето, яде всичко почти, като обожава спанак и таратор. и аз ужасно много обичам, впрочем Winkнаследствено ще да е Joy

брецето е абсолютен фаворит при тукашните деца. и винерите. така да се каже ги откърмват с тях. по улиците всяко второ дете набива бреце.

мдам, матов е подмладен, а като се обръсне падат още поне 5 години. грижи се той за себе си, а и вече не го тормозя толкова яко...а оня ден стана на 51. определено младее.

# 783
# 784
# 785
само не ми казвай, че салама ти си го дялала в тез чудни форми Wink

и таз красота яде ли я? щото си я снимала само с пълна чиния ... Wink

# 786
тц, саламът така го продават. но тя не го яде, а само този с голямото мече. много се радвам, че не обича луканкови салами. купува си ги обаче, щото са с мечета. основно си изяжда краставицата, хляба и яйцето.

# 787
  • Варна/UK
matakosmata, щерката е приказна!!! Hug

След малко ще пусна снимките от Венеция и островите около Венеция. Ох, сега ги разглеждах и ми се дорева...

# 788
  • Варна/UK
http://beny.snimka.bg/europe/venice.583237

това е от Венеция

http://beny.snimka.bg/travel/ostrov-lido.583251

остров Лидо

http://beny.snimka.bg/travel/murano.583253

остров Мурано

http://beny.snimka.bg/travel/burano.583266

остров Бурано

паролата за всички е alex

# 789
аз съм впечатлена от пръстенчето на крачето Laughing.Не съм сигурна дали не съм родена в златарски магазин
luska ,голяма красота е там.Мен ме водят само в Гърция и Турция.И то ако много мрънкам

# 790
  • Някъде в България
luska, много красиво! Зареди ме положително за целия ден! Hug  Имам един много тъп за нормалните хора въпрос, но за мен е от изключително значение - във Венеция има ли мухъл/по стени, в хотели и тн./ Много искам да отидем, но съм силно алергична към мухъл и мъжо също Sad Калпава работа в общи линии...

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:02 от elitto

# 791
  • Варна/UK
elitto, вътре в хотела не видях да има мухъл по стените. Но сградите отвън, които са по каналите си имат, но пък не се усеща миризма. Но самите хотели вътре са добре, а в нашия миришеше всяка сутрин на топли кроасани и нямах търпение да закуся.

kristti, добре че бях аз, че да се заведем във Венеция. Grinning Мъжът ми беше в САЩ, когато аз организирах почивката.  Бях платила всичко и му казах, че ако не му се ходи, ще взема приятелката ми Joy

# 792
Люси и във Фейсбук ти писах и тук-прекрасно настроение и  красота пресъздават снимките!
Много се надявам да успеем да се видим на кафе и да ми разкажеш подробно.
Направо предусещам вкуса на кроасаните, дано и в нашия хотел да са прясно изпечени, аз заради тези кроасани се мъча от един месец да съм на диета, че да не ме таксуват обратно от Италия като "свръхбагаж".

Чудесни снимки и чудесни моменти са запечатани, вече в мислите си съм в Италия, макар и в малко по-различна дестинация.

# 793
  • Варна/UK
Също бях ограничила яденето преди почивката, но там си наваксах за 5 дена. Пица, спагети, ризото, тирамису, канелони и много вино и щприц Grinning

# 794
  • София
хихи, аз като една абсолютно деформирана на тема пране майка (пера всеки ден, че моите са като прасета) се впечатлих най-много от пранетата по улиците  Mr. Green

Страхотно място  Hug

Общи условия

Активация на акаунт