Re: Снимки 8

• 55 839
  • 806
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна/UK
Този остров Бурано ми легна на сърцето. И аз се кефих на прането най-много, а то беше многооооо. Пред почти всяка една къща имаше проснати гащи, чорапи... Това му беше и чара на това място, освен шарените къщи и невероятната чистота.  Simple Smile

# 796
Luska, а паролка, а? И аз пране искам да видя Party

# 797
Luska, а паролка, а? И аз пране искам да видя Party

паролата за всички е alex

# 798
Пица, спагети, ризото, тирамису, канелони и много вино и щприц Grinning

Така, така и аз към тая програма се насочвам, да видим резултата.Но дори не успявам като хората диета да пазя, че после да ми е чиста съвестта.

# 799
Mata, Luska Hug Hug Hug за красотите , които споделяте.
Девойката е  чаровница, а Италия Confused за нас е само снимки засега....

# 800
луска, страхотно. селската ми циганска душа пропя. шаренко, китно и с висящо праненце. разкош.
ние само във венеция бяхме, защото бяхме само за три дни, а аз мразя да препускам кат кон.
сега знам къде да идем следващия път. хубавиня голяма...

кристти, аз съм и на другия крак с пръстени, нося ги целогодиншно. като си оправя копитата с летен педикюр, щи щракна едно кадро сепциално за теб. златни са и съм ги правила по поръчка. умирам за пръстенчета на краката и за готини сандалки тип джапанка. имам главозамайваща колекция...

# 801
  • Някъде в България
Брей, голяма съм мухла ooooh! Нищо не съм забелязала - ни пръстенчета, ни Матов...Гледах само детето, животните и цветята...и салатата - мнооого ми хареса Grinning Едва сега като се върнах и видях саламчетата в чинията и Матов  Embarassed

Островът ми се видя приказен заради тия цветни къщички и чистота Hug

# 802
ох, аз имах едни три часа в Италия, по-точно в Рим, и си хвърлих монетки във фонтана Треви, уж да се върна по-късно, ама нещо не работи още ... Люска ме размечта и ми напомни Simple Smile Блазе ви за тез красоти, дето сте обиколили и дето ще обикаляте! Simple Smile

# 803
# 804
kristti , Алекс е страхооотен сладур Hug

# 805
Много хубав и чаровен Simple Smile

# 806
добавих още малко

Общи условия

Активация на акаунт