kris4e, добре се справяш с обявата за сватосването. Я да вземеш да съчиниш нещо и за мой дундьо, че и той е капо. По едно време с dessiss се бъзикахме, че ще го пращам заврян зет на морето (за да му ходя на гости).
За миенето на зъбите като се изказвах, забравих да спомена, че на Ники му проби зъб чак на годинка, та поне няколко месеца след това съм почнала да ги мия. Не мога обаче да си представя детето ми да има доста зъби и да чакам да стане над 1 година, за да почна да му ги мия. Доколкото си спомням пастата Ненедент не е нужно да се изплаква и поглъщането и не е опасно. Слага се малко количество, а и тя не се разпенва като пастите за възрастни.
На Тео днес определено не му беше ден, скъса се да плаче милото до обяд. Унасяше се в сън и след 5 мин. почваше да плаче, ама много жално, не е да се глези. Следобяда беше по-добре и даже хапна половин бурканче каша от готовите - това му беше твърдата храна за целия ден.
Педито препоръча да му сложим ваксината Синфлорикс. Скъпичка е, но тя каза, че е добра и е срещу пневмококите, които най-често дават усложнения при вирусните заболявания (ще я включат в имунизационния календар, но нас няма да ни огрее). Другата седмица сме на консултация и ще се разберем окончателно.
baby_moni, желая ти по много от това, което е без пари и достатъчно от тях, за да си купиш всичко останало
Аз се бях присетила и за националната ни срещичка. Май Elg беше казала, че е навита да организира нещата, но това все пак беше преди няколко месеца, може вече да си е променила мнението. Тя май не се е включвала днес (т.е. вчера), а се оплакваше, че е хремава, дано не се е влошила нещо

Лека нощ и спокойно спящи бебоци

И много обич!

най-накрая!
Александър от два дни е със страхотна хрема, носът му тече като чешма, а той направо ще си изкашля сливиците 
). Та може да помогне на някого.

.