Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Вижте ни как се обаждаме по телефона и викаме Ела, ела
http://slancetoo.multiply.com/video/item/32/P1094294.AVI
е само 1 теефон ли и даде???? Ние сме модерни, де що има телефони ги преслушваме.
Много е готина.
Ама най- ме кефи как ние майките се правим на откачалки само и само да кажат нещо. Аз съм същата- кажи това, покажи онова. А ако някой не ни е виждал номерата- задължително целия репертоар да си кажем.

Давайте ако искате да се организираме за срещата, че да може ако ще е на едно място всичко да се резервира и т.н

# 166
ЧРД, Бейби Мони! Да си жива и здрава, много усмихната и много щастлива  bouquet

love001за Симонка бонбонка Grinning, да я нацелуваш, а исках да те питам тя свикна ли с обичките, сваляте ли ги вечер, тя дърпа ли ги? Някой ден ако си сложим и ние, не знам дали няма да я дразнят?

Давайте за национална среща да се уговаряме, първо за коя дата, в началото на април е Великден, незнам дали ще е удачно тогава, семеен празник е, а март ще празнуваме рожденни дни?

Зеленко, моето момиче на два пъти се беше разкашляло и й се размина и двата пъти, просто я държах в къщи на топло без да излиза въобще на вън. Единия път беше от секрет от носа, който се стичаше в гърлото, но затова лекувахме нослето. Не знам, затопляне на гърдичките, крачетата, и каквито и да са лекарите, поне за една слушалка да му чуят гърдичките може да го заведеш.

# 167
Бейби мони ЧРД,много здраве и късмет!
Честити месечинки на мадамите!

На мен пък от скоро ми прави някакви номера компютъра и се изключва и после като го вкл. ми изчезва иконата за звука и самия звук и трябва да рестартирам win-а за да се оправи.За това не мога сега да видя и клипчетата на слънцето и вероники.

Вчера Денис падна от спалнята-нашата с главата на долу и има синина на челото ooooh! Много е станал бърз и до като се обърна да го хвана....... ooooh! белята стана........ Rolling Eyes

Искам да попитам мамите с по-големи деца --18 кг на каква възраст се качват? Знам ,че е индивидуално ,но все пак искам да ми е ясно едно столче за кола до 18 кг колко години ще ползвам ?

# 168
  • Стара Загора
Мечо Пуух аз и пробих ушите на 4 месеца и тя нищо не разбра душата. Сега въобще не ги усеща на ушите си и нямам  проблеми. Единствени понякога се откопчават самите обеци и падат от ухото, но слава Богу винаги съм ги намирала.Моят съвет е колкото е по малка, да ги пробивате ушите - толкова по добре, че нищо не разбира още! Ето ви и голямото ми сурвакарче коледарче да го видите ( първия в ляво)

# 169
# 170
Слънце аз за Симонка вече ти казах, че нали първа го видях Mr. Green А Митко е много сладък Heart Eyes
 Столчето до 18 го дават май до 4 годишна възраст, но Боян още си го ползва че няма 17 кг. , но скоро ще трябва да го сменяме, че е висок май вече за него Rolling Eyes

Зеленко на Калинчо да му разминава бързо кашлицата.

Оф ревна и цялата е в сополи и сълзи

# 171
  • София
veroniki, Викито на dessiss сигурно сте я изпуснали вече, там на морето нали знаеш, гларусите не оставят свободна мацка Wink Трябва ви някоя тъща, като Tony_st. Я виж как си го къткат Калин, всеки път подаръче, кой знае, като порасне кви гозби ще му правят  Wink newsm64  Joy
Лук в носа е много ефикасно, но не е за малки дечица. Ужасно гадно е!  Sick
Кърма капах на Вики в очето/сълзеше/, след като цяла седмица пробвах само с почистване с физиологичен. Мина й на втория ден.
Пишете ни и нас за всички срещи  Party
Oki4, кви обувки търсиш в Англия? Не вижаш ли, че те до 6 годишни ги возят в колички  Crazy
зелено човече, преди няколко дни Вики започна да кашля. Днес е 3-ти ден, в който й давам запарка от лайка, но не силна, по 100мл вместо водичка и не кашля.
Препоръчайте ни гърне? Имаме едно, на което Вики отказва да седи, каму ли да върши нещо  Rolling Eyes

# 172
Честит Рожден Ден, Бейби Мони!!!
Да си много обичана мама и любима  Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

# 173
Здравейте, мацки!
Четох, четох, четох и толкова работи исках да напиша, но като дойде време да постна нещо и забравям.
ЧРД, Бейби Мони!   bouquet
Слънце, много ти е хубаво сурвакарчето и ми изглежда много добро и послушно детенце. Така ли е?
Светлето, да ти кажа на една моя приятелка дъщерята беше 18кг на 2 години и половина, но това е май рядкост, защото на една друга на същата възраст синът и тежеше 12кг.
Елуинг, ти ме плашиш! Как така помниш толкова факти за всяка от нас?!  Shocked Радвам ти се и ти завиждам на паметта, де и моята да беше толкова добра! ТаняТ, фармацевт съм и онези опити ги правехме в упражненията по токсикология. Това, което разказваш за експериментите звучи много много интересно...
Сега да се изложа професионално и да си призная, че съм "цръквала" кърма в окото на Алекс (извинете за израза,ама как да го кажа иначе, нали уж трябва да е директно от гърдата, за да не се контаминира в нестерилен съд или капкомер...). Повлияна бях от ужас при вида на окото и и естествено бабешки съвети  Simple Smile Резултат: не навреди, но и не помогна.
Във връзка с поста на Зеленкото, моя приятелка, която роди 3 седмици след мен ми каза оня ден, че е бременна. Тя кърмеше и нямаше цикъл, но по едно време взело да и се гади от памперсите на малкия и се оказало накрая, че е почти в 4 месец!  Shocked
И пак в тази връзка да ви се оплача, че днес се оцИклих. Е, починах си за година и половина и хайде пак! Чувала съм, че жени с болезнен цикъл преди раждането, след това го карат по-лесно. Някой да има мнение от опит?
Много искам да пробия ушите на Алекс, но баща и много се ядосва и възмущава като повдигна въпроса. Според него тя сама трябвало да си реши. Ще види той като почне да го врънка от 2-годишна!  Laughing
kris4e, нашето гърне е съвсем обикновено, нищо изцъкано по него и Алекс си ака само в него от 3 месеца насам. В БГ ползвахме едно на Чико, пак с никакви екстри. В началото и четях книжки, докато свърши нещо и постепенно вече си го върши без разсейващи занимания.

# 174
Oki4 ти обувки с или без подметка търсиш? Имат си в UK всякакви:

ето с подетка (мисля, че от около 10-11см крак почват):
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-kids/EndUses-is-age02d24months
Това са изключително добри обувки за прохождане - твърди на петата за да държат крака в правилна позиция, а за дизайна и качествто няма да кометирам.

А ето и без подметка:
тези първите са кожени и много леки и детето не ги усеща на крака си. т.е. не ги маха (това бяха единствените които моето дете не махаше от краката си. ) По принцип педиатрите не ги препоръчват за прохождане, но така идеално и лепваха на Мишка, че тя с тях си проходи.
http://www.marksandspencer.com/Babywear-Shoes-Shoes-Kids/b/215427031

Дано да съм помогнала  Hug

# 175
  • Стара Загора
melinda ако го оставя цял ден на гледа детски забравям, че е в къщи, но ако не му разреша - да не ти е в къщата!

# 176
И най-добри пожелания на рожденичката Бейби Мони!

# 177
Melinda, аз съм от тези на които им се е оправил цикъла. Отървах се от всички болки, голям бонус получих. А след всяко момче ми се сгъстяваше косата, това още един бонус.
Шу, моите приятели англичани ми обясниха, че там нямат снегорини, затова са в пълен колапс. Такива снегове просто нямали. И нас ни затрупа и е същата работа. Такъв сняг не съм виждала от години.
Симона е голяма сладурана! Хлапетиите дойдоха да я гледат и те.  Grinning
Светле, до 4 и половина ги дават столчетата. Аз съм била 18кг на 5г. Риша сега е на 2 и половина и е 14кг. Сега съм точно на вълна столчета от 15 до 36кги не съм се спряла на нищо.
Тоби ще наследи Приори-то от него, много добро столче е!
Нинче, забравих да ти го честитя. Леко и безаварийно ползване и много пътешествия на Радо в неговото!
Купи ли си спирала и фон д.т.? Аз днес си купих на M.A.C. и съм много доволна.

# 178
ЕДИТ: Я пак да питам за второто забременяване след секцио - 2 години, ама считано от кога до кога? Питам от профилактично, да не тръгнете да ми честитите  Mr. Green
На мен лекаря ми беше казал, че е добре да са минали 2 години от последното секцио, при нас разликата е 2 години и 2 месеца Peace
Нямах никакви проблеми, всичко се беше възстановило от първото Peace. Сега ми препоръчаха поне 2,5 - 3 години минимум, та за сега ще се пазим Peace

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 22:26 от dideto

# 179
Здравейте и от нас  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕЙБИ МОНИ!  bouquet

Изчетох какво сте написали и да взема първо да понапиша по въпросите, че ще забравя за какво иде реч  Laughing

За бременност след секцио. Моята АГ ми каза да изчакам поне 6мес. След това, ако давам много зор може  Mr. Green Но аз така или иначе по-малка разлика от 3 год. не мислех да правим.

За цикъла на кърмачките. На мен ми дойде о/о 10 дена, след като спрях да кърмя. Мисля си, че ако бях продължила с кърменето щях да си откарам без цикъл поне до годинката. Две седмици преди да се отбием бях на преглед пир АГ-то. Каза ми, че яйчниците ми са абсолютно заспали  Laughing Нямаше и помен от фоликули, удебеляване на стените или какъвто и да е помен скоро да ми идва. Но, като спрях да кърмя и веднага "цъфнах" Така че, зеленко, ако искаш за по-сигурно отиди на преглед да те видят как ти вървят нещата с възстановяването работата на яйчниците  Peace
А за кашлицата не се притеснявай. Аз вече съм минала през много прегледи и преценявам горе-долу кога покашлянето започва да се оформя, като истинска кашлица. В началото обикновено започвам да давам 3 пъти сироп Хустагил. Билков е и аз съм го пила и много ми помогна. Ако до 2 дни няма ефект отиваме на доктор. Но, като отидем обикновено ми казват да си продължавам с това лечение, което съм започнала  Laughing Но на вас, ако ви е за първи път и започне да кашля повече, отидете да ви види доктор  Peace Ако пък има и сополи, най-вероятно се дави и от тях. Започваш да капваш по няколко капки физиологичен разтвор и повече течности да прокарат секрета. Има и много хубави хомеопатични топченца. Аз в къщи имам много видове за различни симптоми. Една хомеопатка ми даде различни схеми на лечение за няколко най-чести ситуации. Ако се започнат навреме имат много добър ефект  Peace

Столчетата до 18кг ги водят до 4 год. Но Маги е почти на 4 вече и няма и 15кг още  Laughing Сега е отслабнала още повече покрай шарката  ooooh!

За кърмата в очите. И майка ми и мъж ми ми казваха да капвам на Мира, защото тя имаше доста секрети в началото. Но тя беше със запушени канали, а не с възпаление. Така или иначе нещо не ми звучеше добре да й капвам кърма в очите  Rolling Eyes

крис4е, и нашето гърне е най-обикновено  Peace Взех го от пазара за 3лв  Laughing Много й е удобно на Мира.

мелинда, голяма изненада е получила твоята приятелка  Crazy Породените деца си имат и плюсове. Стига да има кой да ти помага  Laughing

За детегледачките и аз знам, че 600лв е нормална тарифа  Money Макар, че може да се намери и за по-малко. Моя колежка плащаше някъде 400-450лв, но жената се хранеше в тях и й купуваха карта за градския транспорт. Иначе аз съм много резервирана към този вариант  Rolling Eyes Като знам, че по нашите агенции нямат никакъв истински подбор на жените им. Пък и този човек си става, като член на семейството. Ако не ми се препоръча от някой, едва ли бих наела някоя тотално непозната  Rolling Eyes

Аз нещо не разбрах за тази национална среща - мислите там да се проведе и общия РД ли  newsm78

Сега да питам нещо и аз  Mr. Green Мира е с доста зачервено дупе от поне 3 седмици. По-точно не дупето й е зачервено ами кожата на срамните устни и от една стана има продължение по крачето, та където се покрива от памперса. Има и малко червени пъпчици по задното дупе около ануса. Мисля си, че е подсичане. Такова чудо с Маги не ми се е получавало. Но тази червенина не иска да минава вече толкова време  Rolling Eyes Дори не иска и по-бледа да става. За сега се мажем с Бочко. Но май трябва да взема някакъв крем, може би с лекарство вътре  Rolling Eyes Майка ми днес ми даде и някаква бебешка пудра, която била купила скоро. Днес преди лягане сложиш и от нея върху Бочкото. Да видим как ще е утре. Но вече започвам да се чудя дали не е някакво друго раздразнение, че не минава толкова време  newsm78

Ние днес си взехме каката. И в къщи пак е "весело"  Laughing Няма и помен от шарката и няма белези  Grinning Беше една дива радост, като ни видя. Цял следобяд не мога да опазя Мира от любовните набези на сестра й  Mr. Green Горкото накрая пищеше, само като усети кака си, че се приближава към нея  Crazy

Хайде лека нощ от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт