Веднага започва да мрънка,вика,крещи ,дърпа се и се извива. За заспиването и всичко останало за мен няма преди и сега-те растат и се променят.И той ми е заспивал сам и беше кротък и спеше по цял ден,но вече не е така. И какво значи да го науча така да заспива??? Че той сам така желае,да не мисли някой че на мен ми е мн.приятно да лашкам на пред назад 10 кг? и после като го сложа в кошарата да лашкам и нея докато заспи.И недай се Боже да е вкл. Тв дори на най-слабия шум и в този момент да започнат РЕКЛАМИТЕ
мамма миа-ококорва се веднага!!! Айде лашкай пак наново до безкрай. Иначе ако е мн , изморен си заспива и с 10-15 полюшквания Явно това омазняване на косата след раждането е често срещано явление. Нещо ми се объркаха хормоните тотално.Всичко се изменя да му се не види.Нищо не е както преди....Някой да е забелязал някакви положителни неща?????Например да му е станала гъста косата или да има по къс и безболезнен цикъл?
Иве ,пожелавам на Ади добри резултати в най-скоро време и да спрете с обиколките по болници! Целувки.Колко кг си свалила м/у другото от както беше на Дюкан?

Не, че го намирам за проблем. 
Ще е много яко, ако ми организирате парти в моя чест!
Дано да има желаещи за среща, а подробности относно графика ми ще дам по нататък.Все пак има цял месец дотогава.Пропуснах да кажа, че ще съм сама.
Харесва блондинки, отсега се знае!