Тони, мого се радвам, че всичко е минало безпроблемно!
)... Пожелавам ви бързо да с инамерите къщичка и да си наредите уютен дом.
Гого хвана в едната ръка речника, в другата - касетка с музика. Засега проявява голям интерес към ученето, към думите, буквите, цифрите, песничките... Ще видим по-нататък.
Късмет в търсенето на къща!

,дано и скоро да намерите хубава къща 
и че поръчките за 20 лв ще се облагат с мито,но не разбрах за САЩ ли беще или за европа 
,ще му ги слагам като се приберем да щъка из снега 
,много ми е интересно
,кога се ползват-като е проходило стабилно детето или сега 

Все съм си била като вейка и тъй и ще си остана! 

,а вечер в леглото като го мачкам целия,крачета,гръбче и му говоря тихо
,бибата я ползваме само за преспиване,през др време не ползва ,само си играе с нея 

,за това вече спирам звука на ТВ-то

), направо ми се струва невероятно как някои дечица успяват да заспиват сами... Честито на майките късметлийки и ако и те имат пръст в тази работа, веднага да споделят как са го постигнали. Стела в момента в който я сложа в леглото избухва в рев, а камо ли да излезна от стаята?!? Та, тя и през деня, дори и да се е заиграла добре, в момента в който види, че излизам от стаята и писва. Вашите дечица не почват ли да реват, когато ги сложите в леглото и излезете? Ако е не, завид-завид
УжасТ. 
Не знам защо така, така се радвах, че бавно и славно си свалям килцата, а сега пак вървят нагоре. Не почвам диета, защото още се кърмим и знам, че не е никак хубаво заради токсините, но ми е гадно да се гледам вече - на нищо не приличам. Веси, мисля ти беше писала, ама ако можеш пак да споделиш - ако имам съмнения, че е нещо хормонално, на какви изследвания да отида първо? На какъв специалист? Много благодаря предварително за отговорите, че тези неща са ми тъмна Индия...
И ние сме на Сити и Дъ Войс.
И ние се учим на думата бавнооооо, че нали прави стъпки самичка, но понякога ужасно бърза и аз все и повтарям по-бавничко. Мерси, че сподели и за памперсите - тамън ни бяха почти на свършване, звъннах на мъж ми да мине през Кауфланд (точно до офиса му е).
Ще бъде голям купон, според мен!