Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за пожеланията! Ето да се почерпите по този повод:

Тони, мого се радвам, че всичко е минало безпроблемно!

# 301
Тони, много се радвам, че сте пристигнали благополучно. Хайде, чакаме разкази за Белгия (ако са толкова весели като на Шу, ще трябва да чета само през деня, че вечер да не събудя децата с тоя смях Simple Smile)... Пожелавам ви бързо да с инамерите къщичка и да си наредите уютен дом.

Честит имен ден на Танчетата!

Според мен децата ни учат, но не всички са на това мнение

Ето това е толкова вярно! Аз също смятам, че децата ни учат как да ги гледаме, а не ние Simple Smile

В тази връзка да кажа за гърнето. Гого го сложих за първи път на гърне около годинката, като много бързо се научи да ака вътре. Но памперса окончателно махнахме някъде след втората годинка, когато се научи да с иказва и за пишкането. Ники сега го пробвах с гърнето като започна да седи стабилно, значи някъде преди 2 месеца. Седна си без проблем и си седи, няма сръдни и дърпане... Вече месец не е акал в памперса, чака си гърнето (прави ми впечатление, че ако не съм го сложила на гъренето в обичайния час, не ака в памперса, а по-късно чак кат ого сложа на гърнето). Така че е много индивидуално, а най-важното е както казаха и други майки, детето да е готово и да иска да седне. Ако не иска, най-вероятно не е от модела гърне, а просто трябва да се изчака още малко и пак да се пробва.

Сия, браво на Лора. Може да стане козметичка, а не фризьоро-лекарка Simple Smile Гого хвана в едната ръка речника, в другата - касетка с музика. Засега проявява голям интерес към ученето, към думите, буквите, цифрите, песничките... Ще видим по-нататък.

Аз да се отчета след днешната консултация. Ники е вече 11 240 гр (наддал е пак 500 гр) и 78 см. Питах и за Пентаксима, още не се знае дали ще поемат реимунизацията, ще стане ясно през април.

Взех бележка за кухня да подам документи, че нали се чакало много, а аз мисля към 15-16 месеца да го давам. Някой знае ли работното време на кухнята на Белмекен, където се подават молбите? И дали освен молба, бележка от лекаря и копие от акта за раждане на детето се иска още нещо?

# 302
Тони, радвам се, че пътуването е минало добре  Hug Късмет в търсенето на къща!
Честит имен ден на Танчетата   bouquet
Снощи и ние купихме 2 пакета Памперс от Кауфланд. Касиерката каза, че народа грабил като невиждал.
За Пентаксима и аз се чудех ще намажем ли с безплатна ваксина  newsm78
Болничките да оздравяват  Hug
Браво на Лорчето!

# 303
Да взема да драсна и аз два реда  Hug
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet newsm51
Тони,радвам се че всичко е минало добре  Peace,дано и скоро да намерите хубава къща  Hug
Онзи ден даваха репортаж за вдигане на таксите за поръчки по интернет,Васида има ли нещо такова  newsm78 и че поръчките за 20 лв ще се облагат с мито,но не разбрах за САЩ ли беще или за европа  newsm78
Да се похваля вчера му взех обувки за прохождане от мадър кеър,много хубавки,18 н. му бяха малки та взехме 20 ,много смеен с тях,защото са като ботички и колкото е малък с тези големи обувки  hahaha,ще му ги слагам като се приберем да щъка из снега  Crazy
Преди бях писал,но не ми отговорихте та ще питам пак,нали най-добре е да прохождат децата боси,защо тогвава трябва да се купват големи и високи обувки за прохождане,а не този тип,които са най -близко до босо краче като буйките например  Thinking,много ми е интересно  Rolling Eyes
И какво ви е мнението за каишките за прохождане  newsm78,кога се ползват-като е проходило стабилно детето или сега  Rolling Eyes,чета различни мнения като за проходилката  Thinking

# 304
Здравейте!
Пак ще ме обвините,че съм изчезнала като на стара баба цикъла Mr. Green,тъй че ще пиша,пък после ще чета предните страници,ако успея преди да се е събудил звяра. Mr. Green
Как се справяте,бе хора!?Аз до сега не мога да седна,само покрай малкия се въртя-я хранене,я разхождане из цялата къща,като заспа-айде готви,чисти,мий,сгъвай пране...Не мога да се добера до компа! Rolling Eyes Crazy
Та в този ред-и килцата си ми летят,а аз направо ви завиждам,че пълнеете! ooooh!Все съм си била като вейка и тъй и ще си остана! #Cussing out

За заспиването-трябва да сме търчали по пътищата поне час (да е бягал),за да заспи сам с водата и бибата.Иначе-на ръце. Rolling EyesИ задължително на музика-много се успокоява с нея. И така-как ще се отучаваме не зная.

Гърне и ние не ползваме все още (не съм и му купувала още). Blush

Кикоикрис,Алекс си прохожда с меки буйки. Hug

# 305
забравих да пиша иаз за заспиванетопрез деня заспива само с люшкане на шезлонга  Crazy,а вечер в леглото като го мачкам целия,крачета,гръбче и му говоря тихо  Peace,бибата я ползваме само за преспиване,през др време не ползва ,само си играе с нея  Peace
Алекс-мама и ние в къщи сме с буйки или по чорапче,тези му ги взех за Бг с надеждата да ходим по снега  Crazy Laughing
Гърне и аз не съм купила,смятам на пролет,мик той е шило,никъде ама никъде не стои повече от 1 сек,не преувеличавам,само ходене за ръчички и разхоки,паяка вече не ще,смейте ми се,но си ходим 2-та в тоалетната  Embarassed,еми реве като закланн,никъде не ще да го оставя  ooooh!
Светле и ние не искаме гушкане,изобщо,извива се като змия,мъже,кво да ги прайш  Mr. Green.Итова с рекламитедето си писала,същите сме,тъкмо се унесе и като ги чуе се ..... мамата на пейзажа  Crazy,за това вече спирам звука на ТВ-то  Peace

# 306
  • София
Здравейте пак от нас. Калин е много по-добре от няколко часа, дори поигра малко, а сега спи в хоризонтална поза - голям успех  Hug

Честито на именичките ни, имаме си много   bouquet Hug  bouquet

Тони–ст, много се радвам, че сте стигнали успешно и че на Рая й е понесло пътуването. Дано намерите и хубава къща, веднъж като подредиш познати неща и настроението се оправя  Hug Hug Hug

кикоикрис, аз знам, че най-добре е боси да прогхождат децата. А ако се ползват обувки - да са специални.

За митниците ето един невероятен материал  Mr. Green http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/06/838566_evala_be_mitnica/

# 307
Честито на всички Танчета! Да си носите името със здраве и късмет!   bouquet

Зелено: материала е убийствен! Четох преди няколко дни.. Ако може да се промени нещо, ще е супер, ама...  ooooh!
Обмитяват се стоки, купени извън ЕС над 15Е. А моята едната поръчка от ЛаРедут е малко над 150Е. Дали нещо ще искат? Някой имал ли е такъв случай? Извинете за спама, ама ако се обадя в темата за ЛР ще ме обесят, че там са на друга вълна  Peace

# 308
  • София
Бързо оздравяване на Калинчо - много ми стана мъчно! На Ади, също, бързо да се нормализират нормите.  Peace
Нинче, много се радвам, че ще идваш до Софето - много ще ми е драго да се видим. Ти що не вземеш да доведеш и Слънцето с тебе?  Mr. Green
Заспиването - и при нас е голям ужас. И на нас всяко заспиване ни е на ръце (с изключение когато сме навън и си заспива в количката - е, понякога и тогава мрънка, но аз почвам да карам по-бързо и на зиг-заг  Embarassed и в повечето случаи до 5 мин е готова, но винаги трябва да сме в движение, де). Ужасът е вкъщи - и през деня, и вечерта, и през нощта.... Много ме изкефи постът на Светлето - да, със сигурност и на мен не ми е кеф да разхождам по 15 минути напред-назад едно 8 кг туловище и кръстът и ръцете ужасно да ме болят, и затова реплики от сорта "еми, така си я научила" или подобни са ми любими... И на мен като на Васида (това е за теб -  Hug Hug Hug), направо ми се струва невероятно как някои дечица успяват да заспиват сами... Честито на майките късметлийки и ако и те имат пръст в тази работа, веднага да споделят как са го постигнали. Стела в момента в който я сложа в леглото избухва в рев, а камо ли да излезна от стаята?!? Та, тя и през деня, дори и да се е заиграла добре, в момента в който види, че излизам от стаята и писва. Вашите дечица не почват ли да реват, когато ги сложите в леглото и излезете? Ако е не, завид-завид  Mr. Green Ако да - по колко време ги оставяте да си поплачат и как ви дава сърце да го правите? Не целя спорове или реплики от сорта на кой колко добър родител е, а наистина се опитавам да си "сверя" часовника и да получа ценни съвети, защото и на нас заспиването ни е проблемно. И Стела като Боби сама никога няма да заспи, освен може би ако пореве час, два, което също не бих си го причинила нито на себе си, нито на нея. А, при нас - просто на ръце не върши работа, трябва да съм станала и да я разхождам - в момента, в който поседна писва.  ooooh! УжасТ.
И ние сме с Превенар - моята педи я препоръча много и ние не сме имали проблеми с двата приема, по 140 лв ни бяха.  Peace
За гърнето - от как Стела седи съвсем стабилно (6м средата), го ползвам съвсем успешно. Удивена съм как от първия път и без ГРАМ усилие от моя страна го прие. Седи на него максимум 1 минута - винаги си върши работите веднага (ако няма ако, пиш винаги пуска - дори и няколко капки да е), седи на него без играчки и иска да става, само когато е готова. Не мисля, че има нещо лошо в това, че рано съм я "запознала" с гърнето и осъзнавам колко дълъг и труден път има до това да почне да си показва когато и се прави нещо. СЗА, и Стела рядко ака вече в пампата, а си чака да я сложа на гърнето и тогава, дори и да е по-късно (ако сме навън). За кухнята - за Люлин знам, че не се чака хич. Явно си е до квартал.
Аз да си кажа, някой беше питал -  мисля Бухта, ама ако не е тя, сори. И аз съм така - след раждането бях свалила доста килца, но последните два-три месеца май си качвам, и то доста усилено... Sad Не знам защо така, така се радвах, че бавно и славно си свалям килцата, а сега пак вървят нагоре. Не почвам диета, защото още се кърмим и знам, че не е никак хубаво заради токсините, но ми е гадно да се гледам вече - на нищо не приличам. Веси, мисля ти беше писала, ама ако можеш пак да споделиш - ако имам съмнения, че е нещо хормонално, на какви изследвания да отида първо? На какъв специалист? Много благодаря предварително за отговорите, че тези неща са ми тъмна Индия...
Елвинг, и Стела почти не се заглежда в ТВ-то, но съм забелязала, че на музика повече реагира и се кефи и прави опити за танци  Party И ние сме на Сити и Дъ Войс.
Аденис и ние имаме две бенки - на всяко краче по една, но са много ситнички, едвам се виждат.
Много се радвам, че Тони са пристигнали успешно и че даже е успяла да се разпише. Браво на Рая, че така добре се е държала!
Сия, честито - много сте хубави!
Танче, стискам палци за разговора днес. Да споделиш после!  Hug И ние се учим на думата бавнооооо, че нали прави стъпки самичка, но понякога ужасно бърза и аз все и повтарям по-бавничко. Мерси, че сподели и за памперсите - тамън ни бяха почти на свършване, звъннах на мъж ми да мине през Кауфланд (точно до офиса му е).
Вили, стискаме палци - успех на изпита!
Честит имен ден на всички Танчета - да са живи и здрави!
За националната среща, съм навита и аз през пролетта - нека минат РДтата, но и преди жегата. Помня, че май Д. мъймуна беше споделила за прекрасно местенце някъде по "средата" на БГ с полянки и май не беше и много скъпичко.  Peace Ще бъде голям купон, според мен!  Party Party Party
Алекс мама, на компа съм само когато Стела спи - ако е будна, не ми дава.  ooooh!
Ох, айде - събуди се и ще обядваме пюренце. Хубав ден!!!

# 309
Честит имен ден на всички Танчета и Татянчета!  bouquet Живи и здрави да сте!
Тони, радвам се че всичко при вас е ок! Hug
22, това не важи за Ларедута, както и други интернет магазини, които са в ЕС.!Спокич! Hug
Айде и аз отивам да видя дали има нещо интересно там! Mr. Green

# 310
Здравейте,

Честит имен ден на Танчетата и другите производни!!!

Ние се завърнахме от доки- не е качила нищо (но май не ни мерят много стабилно), но пък сме пораснали с 4см и сега сме 74см. Събра им очите в кабинета, докато не си показахме репертоара не си тръгнахме. Даже и целувки даде.
Ние Преванар няма да слагаме, ще слагаме някакви други на части след 2та годинка.

# 311
Нинче, мерси за инфото! Wink
Оки4: линка, дето ми го пусна, го знам. Следя от време на време. Ама исках да питам конкретно, защото май нищо не видях по въпроса, та викам някой тук ако знае..  Mr. Green

Еля, браво бе! Тя манекенка ли ще става? Какви са тия 4см за месец? Лелее.. ако продължава така, ще те гледа "отгоре" като стане тийн  Mr. Green

# 312
Честит имен ден Танчета!

Тони , браво на вас!  Hug

И ние слагахме и Пентаксим и Преванар на два приема 2 и 5 месец! Доста ни дойде нанагорно с тези цени!  Shocked

# 313
  • Стара Загора

Ти що не вземеш да доведеш и Слънцето с тебе? 

А не благодаря!

Тони и аз се радвам, че всичко свърши и сте пристигнали добре. Сега докато се адаптирате към новия живот ще ви е малко зор, но всяко зло за добро.  Hug

# 314
Честит имен ден на всички Тани и Татяни!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт