FarmVille - 9 тема

• 31 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Търся приятели фермери, Peace

# 151
Лунна самодива   bouquet
Аз мойте бикове пък съм ги наредила отстрани  ooooh!

# 152
Thank you gift - на мен винаги са ми празни, затова не пращам такива...някой да му се е отворил такъв подарък?

# 153
Thank you gift - на мен винаги са ми празни, затова не пращам такива...някой да му се е отворил такъв подарък?
не, и аз мисля че не се отварят затова спрях по този начин да изпращам
отварям си две страници и така си гледам кой на кого

# 154
Цитат
В много очаква 24 х 24 разширяване ще се направи появата в игра скоро, изглежда, ще се изисква да има 60 съседи, за да го купят с монети вместо farmcash. Ние сме сигурни колко монети или farmcash ще бъдат необходими в този момент.

Чудесно, това ме зарадва много. От http://farmvillefanatic.com/

# 155
Аз обикалях съседи, но се изнервих страшно....половината не са си заградили човечето и е отвратително да ториш и да храниш и кокошки така....

Така и не разбрах как се въртят тези кокошки и се изкарват повече яйца. Аз изкарвам по 1яйце на 2дена. Кокошкарника е със златни кокошки, а от вън имам бели.

# 156
                                   Като ви слушам как отнема по час  ooooh!... недоумявам как го правите. Играя по няколко часа поне. То да обереш, да засееш, па дървета, па животни... Яйца да завъртиш. Пак да обереш и да засееш... Ха да обиколиш съседите, поне 50. Сега и кокошките да им оправиш... Подаръци да оправяш... Само аз ли не смогвам? Пък да купиш нещо, да продадеш друго, да подредиш фермата... Ужас!
Аз ги правя нещата на порции, щото имам сутрин и вечер по половин час.Толкоз.
Старая се да торя, ама доколкото успея, все пак.
Ако искаш-стани ми комшийка.

# 157
Taka. Какво установих аз: Днес изкарах поне пет яйца от хранене на чужди кокошарници, обаче не ми ги отчита за медал. Отчита само тези, които изкарвам от моя кокошарник, което е супер тъпо и не намирам никаква логика.  Close
Купих си най-накрая къщата за милионче, обаче не ме кефи подредбата във фермата ми и трябва да пренареждам. Естествено, мързи ме. Пък и нямам пари вече, хехехе.

# 158
Аз обикалях съседи, но се изнервих страшно....половината не са си заградили човечето и е отвратително да ториш и да храниш и кокошки така....

Така и не разбрах как се въртят тези кокошки и се изкарват повече яйца. Аз изкарвам по 1яйце на 2дена. Кокошкарника е със златни кокошки, а от вън имам бели.
съгласна съм с теб,това човече страшно дразни като се разхожда...така ли не намериха време да го обградят  Shocked аз лично не влизам във такива ферми вече!

# 159
Кога сварихте да изпишете темата, че и половината от тая  Grinning Айде и аз отивам да публикувам яйца и теленца  Grinning

# 160
  • not found
Аз снощи като торих след опреден брой ферми ми спря да ми дава да торя и да храня кокошки  Close

# 161
Аааааа, и мен ме изхвърли от сайта и сега не мога да вляза....
Невалиден Акаунт

Вашият акаунт временно не може да бъде използван поради работа по поддръжката на сайта. Би трябвало да бъде на Ваше разположение след няколко часа. Извиняваме се за неудобството!

# 162
Аз снощи като торих след опреден брой ферми ми спря да ми дава да торя и да храня кокошки  Close
Ограничението е 20 на ден
За сега не се знае дали е временно или постоянно

# 163
Как  мога  да си махна  новогодишната  елха?

# 164
Изтриваш я с червената лопатка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт