FarmVille - 9 тема

• 31 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Аз нямам нито 1 яйце за медала. Joy

И аз  Laughing

# 181
  • Пловдив
Отворих последните 5 подаръка под елхата, чак не знам как ме остави Simple Smile Много съм доволна, имаше две от онези светещите гифт боксове, които се продават за 2хил коинс Simple Smile

# 182
Ееееееее, писна ми вече  Close .Ония ден не можех да вляза, днес влизам, ама нищо не ми се отваря- ни маркета, ни да си видя рибоните. Обрах реколтата, изорах и сега.... ще чакам пак 2 дни сигурно да си оправят бакиите.
Иначе и на мен ми даде да си отворя останалите подаръци от елхата  Simple Smile .

# 183
# 184
Ееееееее, писна ми вече  Close .Ония ден не можех да вляза, днес влизам, ама нищо не ми се отваря- ни маркета, ни да си видя рибоните. Обрах реколтата, изорах и сега.... ще чакам пак 2 дни сигурно да си оправят бакиите.
Иначе и на мен ми даде да си отворя останалите подаръци от елхата  Simple Smile .

Пробвай да си изчистиш кеша  Peace

# 185
  • Пловдив
Знаете ли какво забелязах? Захарната тръстика я няма нито при плодове, нито при зеленчуци, нито при цветя, нито при зърнени култури на пазара. Има я само в основното поле за семена Simple Smile Аз я садя от време не време, защото ми харесва как изглежда Simple Smile

# 186
  • София
Има няколко такива култури. Аз лично си ги подбирам по часове или дни и ХР.

Иначе влизайте да торите и в големите ферми.
Там вече ни е писнало от дървета, къщи, животни.
Свинете заклахме по коледа.
Дървата на подпалки.
Къщите шитнахме преди имотната криза.

Няма никаква причина да не влизате да торите и храните кокошките. Wink

# 187
Не може ли да направят бутонче Other  Rolling Eyes

# 188
•ºtreisyº•  , много благодаря за идеята, хич нямаше да ми дойде на акъла. Сега всичко е ОК.

# 189
Абе тия от Зинга,да спрат с тия въртележки и animal float  ми да вземат да се падат от яйцата FV че тоя медал за мистъри боксовете незнам как ще го взема Mr. Green

# 190
Абе тия от Зинга,да спрат с тия въртележки и animal float  ми да вземат да се падат от яйцата FV че тоя медал за мистъри боксовете незнам как ще го взема Mr. Green

И аз го ненавиждам този енимал флоут - това нещо е огромно, как очакват някой да си го пльосне във фермата.

А котаракът на аватара ти е разкооошен. Simple Smile

# 191

И аз го ненавиждам този енимал флоут - това нещо е огромно, как очакват някой да си го пльосне във фермата.

А котаракът на аватара ти е разкооошен. Simple Smile

И твоя е повече от разкошен (спамче)  Mr. Green

Мен 2 пъти ми се падна флота...ама е много голям. Складирах един като разширят фермата - може би... Сега чакам да стане време да наторя съседи малко яйца, ако изкарам да дам, че от моите коккошки смотани - нищо... Rolling Eyes

# 192
A тва с яйцата много тъпо,и що не зачита яйцето като го намерим в чужда ферма???
След някой ден ако не лепнат и медал за най-много нахранени(преяли)кокошки  Mr. Green
По цял ден въртя пернати гадинки като луда.Добре че днес ми свърши газта,та няма да готвя,и детето спи  Laughing,че направо са ми дали червен картон Joy Joy

# 193
  • 7800
Запис!

# 194
втори ден не ми се зареждат подаръците от съседи от никоя игра има ли още в подобно положение или само аз останах  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт