FarmVille - 9 тема

• 31 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
А аз стигнах вече максимума на складовете 100. Благодаря на всички, които помогнаха. Аз ще продължавам да кликам, че съм закъсал с парите Grinning

Колко сгради Barn и Tool Shed имаш? Моите са само по една и максимум разширението ми е общо 32. Как така имаш 100, сподели моля те!

Ами имам 2 Barn и 5 Tool Shed напълно ъпгрейднати, общо побират 100 неща. Нататък и да се купуват още Storage Buildings пак си остава 100.

# 601
...

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 17:55 от дарси

# 602
Нищо чудно да са филтрирали сайта от доставчиците, ако това кликане е разпознато като флууд например. Дайте рипеър на връзката, да се рифрешне ДНС сървъра или ще чакате докато те не го направят (ако не се получи)  Peace

# 603
Нищо чудно да са филтрирали сайта от доставчиците, ако това кликане е разпознато като флууд например. Дайте рипеър на връзката, да се рифрешне ДНС сървъра или ще чакате докато те не го направят (ако не се получи)  Peace

Нищо не разбрах  Laughing
Сега видях във Форума на Зинга и пише че и други го имат този проблем

# 604
# 605
..
Вече имам 8 тук. Благодаря!
Ето следващия
...
Мерси!

Новия
http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=1528977389& … nsionFriendReward

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 17:59 от Знаток

# 606
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=st … Reward&ref=nf
дайте по едно рамо,че мойте съседи са мързеливи нещо  Rolling Eyes
и да питам  само на мен ли не ми отчете моите огради  Thinking,иска да купвам нови  ooooh!

# 607
Аз ли съм глупава, или още го няма при мене, но аз не виждам от мене постнато такова....за разширение?
отде се вади?

# 608
Аз ли съм глупава, или още го няма при мене, но аз не виждам от мене постнато такова....за разширение?
отде се вади?

Влизаш в Storage и там има списък със сградите, които се използват като склад, с които разполагаш. И под всяка има 2 бутончета Expand и Buy. Кликаш на Expand и даваш Share Simple Smile

# 609
Моля за още малко помощ
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=st … Reward&ref=nf

Готово! Благодаря за помощта!

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 18:01 от i.petrova

# 610
  • No Line On The Horizon
---

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 18:36 от fros

# 611
  • London
А знаете ли, че от днес вече горивото от яйцата има и 30 туби.
 Както беше и преди, но не знам дали ги има и тези от 20.

Едит

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 20:07 от ov4ar4eto kalitko

# 612
# 613
# 614
Нищо чудно да са филтрирали сайта от доставчиците, ако това кликане е разпознато като флууд например. Дайте рипеър на връзката, да се рифрешне ДНС сървъра или ще чакате докато те не го направят (ако не се получи)  Peace

Нищо не разбрах  Laughing
Сега видях във Форума на Зинга и пише че и други го имат този проблем

Не стана с рипеър, ще ходя да пробвам опера. Но на мен и гуугл не ми зарежда! Shocked

На мен ми се е случвало да се отварят само български или само чуждестранни страници, докато тия от нета не си го оправят (обикновено като си рифрешнат сървърите, ама чакаш...)

Общи условия

Активация на акаунт