Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 428
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Честит рожден ден на Димитър, Стефан, Илина и Пламена.  Нека растат здрави и щастливи деца и майките им по-често да се сещат, че са януарчета 2007, а не само да шпионират от време на време в темата...
Приятен ден и ползотворна работа мили дружки. На болните пожелавам видимо подобрение днес  Hug

# 557
  Лилянчо,в Гърция ли са го ваксинирали?

Честито на всички празнуващи днес! Hug  bouquet

# 558
Добре де само мойто дете ли не е карало варицелата  newsm78
 И моето. Peace

Любо също не е карал.

# 559
Честит Рожден ден Илина, Плами, Димитър и Стефан!

newsm59

# 560
  • София
Честит рожден ден на Стефан, Димитър, Пламена и Илина! Растете здрави, безгрижни и много щастливи за радост на всички около вас!   bouquet

# 561
  • София
Честит рожден ден на Илина, Пламена, Стефан, Димитър!

# 562
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Стефан, Димитър, Пламена и Илина!

# 563
Честит рожден ден на Стефан, Димитър, Илина, Пламена и Дария Много весели игри и здраве

Ванчоооо, сънувах те снощи  Crazy Бяхме на някакво парти в Ялта Flutter Flutter Flutter
Лилянчо, нещо много омърлушена ми се струваш напоследък Thinking

# 564
Честит рожден ден на Стефан, Димитър, Пламена, Дария и Илина!

Алекс също не е карал варицела, при толкова карантини миналата година в градината. Ама то и аз не съм. Confused

# 565
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици

Ним таткото не е задължителен, но е препоръчителен /то по принцип си е така май/ Mr. Green, в нашия случай хомеопата държеше да присъстваме двамата,като задаваше доста въпроси и към него.
Я кажете този Цитросепт, доволни ли сте от него,доколкото знам е имуностимулатор,който май е единствения дето не съм пробвала и се чудя.

# 566
  • София
Да припомним (бях давала линк някога), че грейпфрута не е препоръчителен с някои видове лекарства! Внимавайте.

# 567
Честит рожден ден на порастващите днес! Бъдете живи и здрави!   bouquet Hug

# 568
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на рожденниците,които изпуснах  bouquet  bouquet Да са много,много здрави, пък те другото си го могат-бели и веселие до насита  bouquet  bouquet

Аз вече съм  с мноогооо голям корем, бутам всичко в къщи с него Crazy

Гледам за 8-ми се стягате - бройте и мен, сигурно ще имам голяма нужда от вино в този период,след раждането Mr. Green Mr. Green

# 569
  • София

Знам, че сигурно ще ви прозвучи налудничаво, но Шош спря да се дере и заспа след като му накапах етерично масло от Бял бор и Лавандула (х 2-3 капки) върху чаршафа в леглото. А лавандулата може да се нанася директно по синусите и носа.  Wink (а аз спрях да се дера след едно 12 годишно Джони в крачка...  Whistling )

От къде се сдобиваш с тези масла? Хич не ми звучи налудничаво. Готова съм да пробвам всичко само и само да мога да накарам Мая да заспива преди 23 - 23:30, когато е спала на обяд  Tired Иначе аз ще полудея...

И тя не е карала никакви шарки до сега.

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!

Общи условия

Активация на акаунт