Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
Селма, не се шашкай отсега! Нищо му няма на кръвното ти, за бременните е нормално. Щом като си родила Алекс, ще родиш и второто бебе. А дори и да е проблем (в което не вярвам), има и други начини. Их ама като почнат тези доктори да говорят глупостиииииии  #Cussing out (ама ти си я познаваш твоята и по-добре не й се връзвай  Wink).

Пресиян онзи ден надраска няколко спираловидни окръжности на един лист и заяви, че е нарисувал навит кабел  Joy
А вчера, въртейки ръце обясни, че показва "хоризонтална перка". Аз направих подобно движение, но вертикално и го попитах какво е това, а той: "Това е вертикална перка"  Shocked Grinning. Добре, че е момченце... на татко инженера!  Mr. Green

# 361
# 362
Мерка, честит ти 3 годишен Никола!
Честито на всички януарчета, на които пропуснах да честитя изминалите дни!  Hug Да са здрави и щастливи!  Hug  Hug
Имаме си баба и сме като отвързани с мъжО, даже аз повече, че той все пак и на работа трябва да ходи.
Ноеми, много се смях на малкия инжинер.  Joy
Селма, аз съм с много ниско кръвно. Искарах си и двете бременности безпроблемно. Дори след 15 мин. колоездене до акушерката съм била с кръвно 80 /60. Пийвах си кафенце и капучино, че и червено винце и замезвах добре.  Mr. Green Като при втората бременност си позволявах доста повече волности. Разликата в бебетата е огромна-Софи ме побъркваше от рев, а Ноеми е най-най - спокойното бебе. Само папка и спинка, даже колики няма. Пу-пу.
А от тесния таз щом веднъж е изленало бебче, ще излезе пак.  Wink

# 363
О, и аз съм с много ниско кръвно - 90/60, а понякога бях пред колабиране, ама оцелях Crazy Даже и анемия имах  Crossing Arms Селма, и аз съм с тесен вътрешен таз, за разлика от външния, който е със завидни размери Mr. Green Mr. Green Mr. Green, но две бебета по 4 килца родих  Hug Hug Hug Не се шашкай, ами кажи какъв е пола на бебчо Heart Eyes

# 364
  • София
Дами, да подпишем петицията срещу ГМО, защото някой ден ще ни мутират гените, а вече има за кого да се тревожим: http://grazhdani.eu/peticija.php?c=gmo

# 365

Барби, все се каня да пиша как ти се възхитих, че толкова бързо си допуснала нова връзка след раздялата с бащата на Рая  Whistling,
   Честно казано и бях доста впечатлена,но ,както знам,как изглежда нашата Барби, си викам,нищо чудно в обкръжението й да е влязъл някой друг неустоим. Wink Hug А то какво се оказа! thumbsup

О, и аз съм с много ниско кръвно - 90/60, а понякога бях пред колабиране, ама оцелях Crazy Даже и анемия имах  Crossing Arms Селма, и аз съм с тесен вътрешен таз, за разлика от външния, който е със завидни размери Mr. Green Mr. Green Mr. Green, но две бебета по 4 килца родих  Hug Hug Hug Не се шашкай, ами кажи какъв е пола на бебчо Heart Eyes

Пола на бебето още не знам... Rolling Eyes След 3-4 седмици се надявам да ми е ясен.Някакви предположения? newsm53
     Таза.....И аз само за вътрешния говоря. Embarassed Laughing  Не съм притеснена,кой знае колко.Просто съм учудена....
     За кръвното,никога не бях с ниско,за разлика от теб и Мопси.Затова и се ококорих вчера,когато чух цифрите! Shocked

Ноеми,мерси за подкрепата. Hug Ходя вече при друг лекар. Simple Smile
    Ивонска,подписах! Peace

# 366
Пола на бебето още не знам... Rolling Eyes След 3-4 седмици се надявам да ми е ясен.Някакви предположения? newsm53

Мъжко  Grinning

# 367
  • София
Е дай инфо де...какво ти се яде, тинтири-минтири-бабешки дивотии. Laughing

# 368
  • София

Мъжко  Grinning

Момиче!  Sunglasses

# 369
И аз залагам за още един мъж  Simple Smile

# 370
Е дай инфо де...какво ти се яде, тинтири-минтири-бабешки дивотии. Laughing
     Първите месеци ми призляваше от сладкото.Месо и особено риба не мога и сега да подуша.  Sick
     Има ли обаче домашна туршийка пред мен,изчезва за секунди! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това достатъчно ли е? Rolling Eyes

# 371

Има ли обаче домашна туршийка пред мен,изчезва за секунди! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked И аз съм така Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 372
  • София
Знам ли.  Grinning
И аз за мъжко залагам.

# 373
  • София

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked И аз съм така Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Сту, хеле пък млечна салата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 374
  • София

Tвоето си е проста лакомия, ма!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт