Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 458
  • 746
  •   1
Отговори
# 480

Миша ми къса нервите от една седмица. То е тръшкане и чудо, изтерия за всяко нещо, ходи и блъска, хвърля си играчките в изблици на ярост. Вчера не издъжах и я нашамарих. Егати периода, баси чудото, ама ми иде да избягам от къщи вече Crossing Arms
  Цвета,не ти завиждам.....
  Скоро споделях горе-долу същото. Crazy Crazy Crazy

# 481
  • София
И аз изгоних Шош от стаята с лъвски рев, щото направих супа от спанак (+натрошено сирене), а магарето сбърчи нос и вика " 'панака е гадУс"  #Cussing out А дори не го е опитал!  Crossing Arms Ще ма'а сандвичи до абитуриент, ще видите!

# 482
Ах, тези малки Козирози! Само да се ни здрави нервите.
Ева също е ужасна на моменти - реве, сърди се, чупи, крещи. Сега на всичкото отгоре е болна и е още по-зле. Ще взема да си сложа нещо за пиене.

# 483
Хъммммммм Не смея се похваля, че Веско е послушен  Rolling Eyes Или по-точно не ми прави впечатление, ако не иска да яде или почне да истерясва. Оставям го докато му мине. И с малкият процедирам вече по същия начин. Само дето му казваме "Айде стига с цирковете" и верно млъква  Mr. Green
Цветке боя не е решение на проблема - търпение му е майката. Ще мине и този период, но се постарай да имате поне половин час на ден само двете с нея - без Вики, без бебето. За нея в момента Габи е голяма заплаха и се стреми по всякакъв начин да ти задържи вниманието, пък било дори да си изпроси боят.
Иве след толкова рождени дни и забранени храни как очакваш сега Шош даяде спанак  Wink Mr. Green
Ние в четвъртък ще водиме Цеци в Пирогов, за да му забелят оперативно патката, че човекът си има класическа фимоза. Единственото, което ме притеснява е, че интервенцията ще е под пълна упойка и това ме гложди постоянно  Confused Тъй или иначе ще трябва да се свърши таз работа и по-добре сега, отколкото в осъзната възраст.
Флоуерлина бързо оздравяване на Евка  Hug
Лилянчо защо не ги разтвориш в малко сладък натурален сок и да ги дадеш със спринцовката от панадола. Докато се усети ще си ги изсипала и ще ги е глътнал. Биогайа изписаха ли ви? Тя по принцип е за нормализиране на чревната флора и е безвкусна.

# 484
Манана, да, изписаха Биогайа, но с нея няма проблем, харесва ги и си ги дъвче. За сокове не смея, че от плодовете ни разрешават само банан и печена ябълка, ще опитам с кола и захар и спринцовката.

# 485
Рали това е страхотно! Много се радвам, ще ни разкажеш в четвъртък като се видим!  Hug
Ние снощи излизахме по женски на дискотека.  newsm57  261uu newsm19 Беше страхотно, докато не се появиха досадните, нагли и пияни мъже, дето не разбират от "не"  ooooh!

# 486
  • София
И аз изгоних Шош от стаята с лъвски рев, щото направих супа от спанак (+натрошено сирене), а магарето сбърчи нос и вика " 'панака е гадУс"  #Cussing out А дори не го е опитал!  Crossing Arms Ще ма'а сандвичи до абитуриент, ще видите!

Ми право си е детето. Гадост е!  Mr. Green

Селма, пак съм подхванала твоята торта, сега точно чакам тестото да се поохлади в хладилника   chef

То е тръшкане и чудо, изтерия за всяко нещо, ходи и блъска, хвърля си играчките в изблици на ярост.

Мая често се държи така. Т.е. като не стане нейното. Според майка ми ние с брат ми никога, ама абсолютно никога не сме правили такива неща (което изобщо не ми се вярва) - следователно, това е наследено от другата рода  Crazy

# 487
  • София; Дружбето

Цветке боя не е решение на проблема - търпение му е майката. Ще мине и този период, но се постарай да имате поне половин час на ден само двете с нея - без Вики, без бебето. За нея в момента Габи е голяма заплаха и се стреми по всякакъв начин да ти задържи вниманието, пък било дори да си изпроси боят.

Спряхме с боя, само се наказваме, ама вчера ми прекипя. Иначе всеки ден имаме поне по 2 часа само двете, когато Габи спи си играем, след това излизаме само двете, а Вики гледа Габи. Тя в последно време и не иска да играе, само виси пред тв-то и гледа филми. Чак ме е яд, че и разреших да започва да гледа детски. Надявам се като тръгне на детска и си играе с децата там да и поотмине  - след седмица.

То е тръшкане и чудо, изтерия за всяко нещо, ходи и блъска, хвърля си играчките в изблици на ярост.

Мая често се държи така. Т.е. като не стане нейното. Според майка ми ние с брат ми никога, ама абсолютно никога не сме правили такива неща (което изобщо не ми се вярва) - следователно, това е наследено от другата рода  Crazy
Аз изчислих, че и е от Вики, щот и аз един път съм се била тръшнала само и като съм видяла, че не минава не съм се и пробвала втори

# 488
  • София, Лагера
Мацкииии, ей ма на! Тъкмо се прибирам. Пфуууй, и това мина! (би трябвало да е успешно)

Хайде и аз да споделя мои служебни постижения ..Тази седмица защититх концепция за мое авторско предаване - майчинско, разбира се  Grinning Ще го отпочна, живот и здраве, през април.
Рали!  smile3501 smile3501
Нали ще кажеш кога и къде да гледаме?  Crazy

Ноемке, 'зимай изпита и казвай кога и къде.... ти знаеш кое.  Wink Mr. Green
Мацко, ако искаш, вярвай... първата ми мисъл като излязох от университета и се качих в колата беше къде и с кого ще полея успеха утре!  Twisted Evil Mr. Green  БТВ снощи бях в един относително нов гръцки ресторант, който ме спечели с кухня (хем дето не съм много по яденето)... та....  Flutter

... аз като ви слушам май не съм родила Козирог ... ма да видим кога ли и Бухт ще го прихване пубертета  Rolling Eyes

# 489

Ми право си е детето. Гадост е!  Mr. Green

Ив,сготви на детето от онази паста на фурна,дето ни черпеше лятото.Ще се изкаже по друг начин предполагам! newsm22

# 490
  • София, Лагера
Цветоооо, гледах ти снимките във фейсбука - много сте хубави, Мишата е страшно сладко-чаровна, изглежда като малко хитро дяволЕнаце!  Heart Eyes А ти мязаш на девойче, сякаш никога не си раждала!
(зависссст) Flutter

# 491
  • София
И аз изгоних Шош от стаята с лъвски рев, щото направих супа от спанак (+натрошено сирене), а магарето сбърчи нос и вика " 'панака е гадУс"  #Cussing out А дори не го е опитал!  Crossing Arms Ще ма'а сандвичи до абитуриент, ще видите!

Ми право си е детето. Гадост е!  Mr. Green

Ив,сготви на детето от онази паста на фурна,дето ни черпеше лятото.Ще се изкаже по друг начин предполагам! newsm22

Нали и аз взех на домакиня и майка да се правя - като ви гледам вас, викам айде и аз нещо полезно да направя...  Sunglasses Ама то детето не случайно при мен се е родило - мрази полезни и готвени храни!  Mr. Green Joy

Лилянчо, Биогайата я има и на капки.  Wink

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 16:38 от ivonska

# 492
Едното горчивото е Креон, а другото е Нистатин актавис, с тези двете ми е проблема.  Confused

# 493
  • София
Цветоооо, гледах ти снимките във фейсбука - много сте хубави, Мишата е страшно сладко-чаровна, изглежда като малко хитро дяволЕнаце!  Heart Eyes А ти мязаш на девойче, сякаш никога не си раждала!
(зависссст) Flutter

О, ти точно да завиждаш, ми се чини излишна скромност и/или себевзискателност, която нито духа, нито тялото ти заслужават!  Crossing Arms

# 494
Селма, пак съм подхванала твоята торта, сега точно чакам тестото да се поохлади в хладилника   chef

Мммм! Crazy Чак ви завиждам,като знам,какво ви очаква! Party Blush

Общи условия

Активация на акаунт