Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 426
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Андреа! Да е жива и здрава, все така красива и много щастлива!  Hug Heart Eyes Диана, весел празник!!!  Hug

Андж, аз вече се изчерпах от към идеи, звъняхме уж на лекарката да и кажем, че той не си пие лекарствата, връщахме му любимите играчки в магазина(за други лекарства действа), обяснявах как ще яде шоколад като се излекува, какво ли не направих. Надеждата ми е в баща му, дано той успее да го убеди, ще дойде след няколко дни. Ако и той не успее ще отида пак при лекарката.

Саша, опитах, смесих ги със силно подсладена кола, явно наистина горчат много. Те и затова са в капсули едните.

Ним, дано бързо намерите човекът, който ще ви помогне!  Praynig

Бързо оздравяване на Шош и Ели!

# 526
  • София
Можем да направим "пижамено парти на висок градус"  Mr. Green Ще се сервират само течности и сиропи.  Crazy

То и аз съм зле, де.  Tired Боли ме гърло и кашлям.

# 527
  • София, Лагера
Аз такава пропаганда изнесох на Миша, че си пие Цитросепта чист Crazy ...

Shocked малиииии  ooooh! много ще да си била убедителна!

НимскоHug Praynig

Болничките да оздравяват!

БТВ миналата седмица през градината мина някакъв стомашен грип. Писунът за щастие не го хвана, но донесе на Крас...  Confused ... а на мен така хубаво щеше да ми се отрази  Thinking както една седмица само лежа и ям, не смея да се кача на кантара.

# 528
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Андреа!   newsm59

# 529
    Лилянчо,не знам как да ти помогна.С Алекс не сме никакъв пример в това отношение. Confused
    Ив,дано не боледувате дълго!И ти ли се лекуваш с хомеопатия?
    ДаВинчи,по-бързо оздравяване и на вас!

По-горе питах за витамините по детските градини.....
     Никой ли не се е сблъсквал с това досега? newsm78

# 530
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕА. дА Е ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.

Лилянчо, давах миналата година на Алекс едни гадни водорасли (хомеопатични, ама гадни  Sick). Разтварях ги в минимално количество вода (около 1-2 мл. вода излизаше на спинцовката) и с принуда: отварям устата и впръскам в гърлото назад.

Ним, видях, че Ив ти е писала за хомеопат. Ако решиш, аз също ще ти препоръчам една. Мисля, че първоначално беше 45 лева. Но не съм сигурна... Беше преди доста време... Наши познати родителите и децата са изключително доволни. Аз лично се изнервям с тези хомеопати, то са едни въпроси, то е чудо... И понеже ми се скара за нещо (хомеопатката), аз я отсвирих. Та и аз си търся за Алекс...
Ив, ако може и на мен на лични да ми дадеш адреса.   bouquet

Селма, в нашата градина, а и в предишната, никой не е давал и не е предлагал витамини и подобно.

# 531
Честит рожден ден на прекрасната Андреа Нека расте все така хубава и здрава  Hug

Нимче, дано намерите правилния доктор  Hug Hug Hug
Лилянчо, никаква идея нямам какво да те посъветвам. Аз давам хапчета в кис. мляко и досега винаги всичко са си пиели Thinking
Селма, никой никога не ме е питал за витамини в градината. Това не значи, че не им дават, но ако им дават е без мое позволение Crossing Arms

# 532
  • София/Варна
Честит рожден ден на принцеска Андреа!

# 533
  • София
 ...И ти ли се лекуваш с хомеопатия?
    ...

От поне 12-13 години! Безапелационно и безкомпромисно САМО с това.  Wink

# 534
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Андрея Hug Hug

Аз съм се замисляла няколко пъти дал иим дават витамини. Ще питам Rolling Eyes

Ним Hug надявам се да откриете човека

# 535
Извеждате ли децата при тези температури, ако са болни? Уж чистият въздух помага, ама.... Ели категорично ми отказва да излезем, та се чудя дали да настоявам? Навън се вижда едно хубаво слънце...

# 536
  • Русе
Благодаря на всички за поздравите!Докоснахте сърцето и много ви обичам!Довечера в тесен кръг.Ади е на градина да почерпи,пък те само 5-6 деца.Тук е много студено и може би затова.Отивам да кулинарствам!

# 537
Честит Рожден Ден на Ади!!! Да е жива и здрава и много да слуша!!!  Hug

За сбирката в четвъртък предлагам Дъблин

# 538
За сбирката в четвъртък предлагам Дъблин

Аз съм съгласна! Не съм ходила там от години. Ама много години. Спомням си, че имахте една среща там и явно сте доволни Simple Smile

# 539
  • София
Честит рожден ден на Андрея! Да расте здрава, щастлива и много безгрижна!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт