Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 430
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хохохо.
Много смешно. Crazy
Не знаех, че Брад и Анджелина толкова са го закъсали... Whistling Whistling Whistling

# 586
  Това е направо тъжно,Клеми. Confused
  Но ти казвам,нещо странно витае в атмосферата.И в/у някои се отразява по този начин (развод),в/у други ще се отрази по-различно....
  Дано сме силни и да се справяме! Peace

# 587
  • София
Смешното беше за звездната двойка...
 Rolling Eyes

# 588
Селма, грешно ти е инфото, няма да се развеждат  Laughing

Но ти казвам,нещо странно витае в атмосферата.И в/у някои се отразява по този начин (развод),в/у други ще се отрази по-различно....

Да, правят бебчета  Mr. Green Heart Eyes

# 589
Селма, грешно ти е инфото, няма да се развеждат  Laughing

Да,бе!А какво беше това по новините,че и децата вече са ги поделили,щели да живеят с майката, и не знам си к'во.... #Crazy
  Отивам да видя в клюкарника.  tiptoe

# 590
  • София
Мацки, откъде да намеря книжки с приказки и стихчета на английски? В детската градина им четат, Писун много им се радва, даже понякога ги носим у дома, ама не върви да го правим всяка вечер  Confused (вече пуснах тема в "на пазар")

Orange на Граф-а, на етажа за детски книжки.

# 591
Добре, че като свършат парите има домашен алкохол  Mr. Green И децата като ни ядосват пак има такъв  Mr. Green И от работа като се прибера пак към него залитам  ooooh! Божеее май се алкохолизирам  Wink Mr. Green
Сега сериозно - наистина липсата на средства е една от основните причини да се разделят хората. Чисто психологически жената търси винаги солиден финансов гръб - така е сигурна, че има кой да се грижи за нея и поколението. От друга страна мъжът търси винаги забавлението и непрекъснатото мрънкане за финанси, деца, храна и т.н. води до отегчение. И в един момент се оказва, че хората имат несходство в характерите, а колко много други неща се крият зад тези думички ...

# 592
Пробвай един-два месеца да нямаш пари за елементарни нужди и да не можеш да седнеш дори на едно кафе навън. И пак ще си говорим. Confused

Това го минахме през 98 и следващите години. Не се разведохме  Grinning

Дет' се вика, за всяка двойка причните са лични и различни.

ето за Джоли-Пит, ама колко е истина не се знае.

# 593
Това го минахме през 98 и следващите години. Не се разведохме  Grinning
Дет' се вика, за всяка двойка причните са лични и различни.

Peace

Селма, засега новината за раздяла (те не са женени) е опровергана Naughty

# 594
  • София
Не съм казала, че в такъв момент ВСИЧКИ се развеждат, или че хората САМО за това се развеждат.
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Просто в такъв момент /също какво при появата на дете/, всички стават много по-изнервени от обичайното. Което води до конфликти. Peace

# 595
  • София
Оф, тази сага Бранджелина вече толкова ми стана отегчителна,като турски сериал...
Манана подкрепям написаното от теб Hug
...и аз така,всяка вечер си сръбвам по чаша червено винце, много добре ми се отразява на ниското кръвното.
Клеми  Peace

# 596
  • София
Ето, поредната гадост.
Колата я взимаме за трети път от майстор.
Пак "пуши". Всеки път плащаме за "ремонта", всеки път вината не е неправилния ремонт, а в нещо си...
Резултатът е все още неработеща кола и един куп пари за ремонт.
Мъжа ми не иска да се кара с майстора, защото няма смисъл. Няма да му върне парите...Също така се е върнал от майстора без пуснато парно, защото ако го пусне и гръмне някой от маркучите /както в петък след предния ремонт, пред БНБ е гръмнал/, има 2 лв в джоба си и не може даже да купи талоните за престой в синя зона и билетче до вкъщи...
Илюстрирам ви само съвсем действителна ситуация. Не се оплаквам, просто споделям. Wink

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:51 от Klemy

# 597
Клемс, то една гадост никога не идва сама  Confused Само стискам палци скоро да потръгне  Hug

# 598
  • София, Лагера
Ноеми...определено не е оправдание.
Пробвай един-два месеца да нямаш пари за елементарни нужди и да не можеш да седнеш дори на едно кафе навън. И пак ще си говорим. Confused
Е, има и друга гледна точка - в трудни моменти хората се сплотяват срещу проблема.
Аз също съм имала периоди, в които съм била зле финансово, ама съвсем зле. Вкл не съм имала пари за ядене.

А в случаите с моите познати не става дума за това, даже по-скоро от обратното - презадоволяване.

А това за колата е много гадно.  Confused За Микрата ли говориш или за другата кола?

# 599
  • София
И ние сме от типа сплотяващи се. Само не съм сигурна колко дълго може да продължи.

Общи условия

Активация на акаунт