Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 420
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на Илина, Пламена, Стефан, Димитър!
Честит рожден ден на Андреа с малко закъснение!

Klemy, стискам палци този кофти период да свърши много скоро!

И аз съм съгласна с вашето мнение, че напоследък май финансовите проблеми подтикват хората към раздяла. Покрай мен също има доста такива примери и то за хора, които изглеждаха толкова щастливи заедно.  Пък и Ноеми има право за презадоволяването. Знам ли каква точно е причината Rolling Eyes
  Мисля,че има години,през  които нещо странно става на небесата..... Confused
Права е Селма!

# 601
Вгледайте се в собствените си връзки. Колко от вас биха зарязали половинките си заради липса на пари? И колко от нашите мъже биха го направили поради същата причина?

Клемс, следя ви одисеята с колата. Дано я поправят най-сетне!  Hug

# 602
Дет' се вика, за всяка двойка причните са лични и различни.
    Абсолютно! Peace

Имаше игрален филм,където един милиардер е решил да раздаде богатството си,за да възпитава сина си.Един от резултатите на постъпката му беше неговия доброволен отказ от любовницата и завръщане към страстен любовен живот със жена си.Интересно,а?   Simple Smile
    На някои обедняването може да им подейства възбуждащо! Wink

# 603
  • София
 Hug
То да беше само колата, Анджи...
Иначе аз бих. Зависи какво значи "липса на пари". Тотална липса на пари, за сметките+ киселото мляко след година ще даде напълно ответно отражение. Не говоря за липса на пари за нова дреха, а за липса на минимум за оцеляване.
Селма, милиардерът надали е останал на улицата, завит с кашон и да рови по кофите. И все пак е филм, отчитай го.
На мен въобще не ми е еротично да нямаме пари за сирене примерно. #Crazy #Crazy #Crazy

# 604
  • София, Лагера
Миналата седмица, докато Крас се е опитвал да пали Голфа и той се е давил, един колега го е предупредил, че нещо свети под колата. Оказало се е, че гърнето е нажежено до червено!   Shocked... как можеше да се запали!!!

# 605
милиардерът надали е останал на улицата, завит с кашон и да рови по кофите. И все пак е филм, отчитай го.

Нищо ,че е филм. Peace
   А и повечето развежащи се ви познати,предполагам,не ровят по кофи..... Rolling Eyes

# 606
  • София
Оттеглям се.
Няма нужда да ровиш по кофите, за да се стигне до там. Стига да няма един месец какво да ядат децата ти.

# 607
Ауууу дами, какви са тез черни мисли? Може да си е обикновено несходство в характерите.....................или от нямане какво да правят или да си кажат.
Клемс Hugголяяяямо гуш и дано най накрая тръгне таз кола. Само да намеря малко свободно време и моментално ти нося някоя бутилчица/2,3,4/ домашно винце, че при тебе вече венозно трябва да го приемаш май.
Ив, моля да ми простиш че си оттраях за кръводаряването, но в понеделник ще оперират най-добрата ми приятелка от меланом и със сигурност ще има нужда да дам за нея.
Честит празник на всички рожденници от последните дни!

# 608
  • София
Лилит, мерси мацко, ама свиркай по-отрано, да сложа нещо на масата, все пак.  Grinning
Най-тъпото е, че ми предложиха работа, за която ми трябва кола...просто градски транспорт или маршрутка не ходи до там. Sick Абе чат-пат ми иде да се растрелям от упор, честно.

# 609
  • София
Гле'ам, темата станала порядъчно мрачна...

Клемс, много ми е тъжно да чета това и съм сигурна, че това е един от кошмарите на всяка майка (да няма с какво да купи храна за децата)!... Добрата новина е, че поне децата ти са здрави, умни и обичани от двама родители, защото има и по-лошо....  Wink

# 610
  • София
 Hug
Споко бе, не съм умряла още. Ако се наложи слагам късата пола и ...околовръстното е близо поне.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 611
Оттеглям се.
Няма нужда да ровиш по кофите, за да се стигне до там. Стига да няма един месец какво да ядат децата ти.
   Клеми,ти спомена за кофите.  Wink
   Разбирам,че имаш свое си мнение,базирано върху твоя си опит.
   Обаче последното се трупа и първото се променя....

Познавам много двойки,минали през какво ли не!И даже истински глад!И са останали заедно до края на дните си (по-младите от тях си живеят и здравстват досега,също така заедно,Господ да ги пази!  Praynig ).
   На някои от двойките ,си мисля, бедите са им подействали само по-сплотяващо.

Пожелавам ти,да ти се уредят проблемите!И скоро пак да си върнеш ведрото настроение! Hug

# 612
  • София
Добре, Селма, разбрах те.
Ако се разделя някога с някого, заради пари обещавам да се чувствам истински виновна.  Mr. Green

# 613
Ако се наложи слагам късата пола и ...околовръстното е близо поне.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А, в тоя студ  Naughty  Laughing

# 614
  • София
Еее, не може...това е дрес кодът за ОколоМръсното.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт