Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 408
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!!!

Да се хваля ли... тази сутрин в градината Дара ми заяви: "Мамо, Митко ме обича!!!" Почна се...  ooooh!

Ноеми, а преди лекарствата правиха ли ти изследавния на хормоните?

Анджи,  Hug

# 631
  • София
...

Да се хваля ли... тази сутрин в градината Дара ми заяви: "Мамо, Митко ме обича!!!" Почна се...  ooooh!
....

ooooh! Confused

# 632
  • София; Дружбето
Joy Mи така е, като ти е сладка Mr. Green

# 633
Да се хваля ли... тази сутрин в градината Дара ми заяви: "Мамо, Митко ме обича!!!" Почна се...  ooooh!
  Ха-ха!Много сладко! Heart Eyes

Между другото Алекс си има приятелка в градината.Вкъщи все повтаря:"Ева,Ева!" А една вечер,докато се обличаше за тръгване от градината,дойде сладка русокоска и синеочка,седна до Алекс и нежно го прегърна.
   Оказа се,че това си беше въпросната Ева.
   Госпожата каза,че все си играят заедно. Simple Smile

# 634
# 635
  • София
Ноем голямо гуш от мен Hug
Иве кво се хващаш за главата,кой знае Шош на коя девойка шепне тез слова,а ти още нищо да не подозираш Mr. Green
Верно се почна... Whistling
Моята щерка вчера ми каза докато я преобличах..."затвори вратата да не ме видят гола" Mr. Green

# 636
И Свилен ми говори за момиченцата, даже май ви бях писала, че видях едно момиченце да го милва  Grinning една Герганка често споменава. А за преобличането - казва ми да гледам към тавана, че да не съм му гледала бубата, ако ми засече погледа започва да ми се кара, че гледам  Laughing
Днес нямахме успех с капсулата и лекарствата  ooooh!

# 637
Хехехех, че ме разсмяхте с любовните истории на децата  Simple Smile
Евангелина се прави на недостъпна в началото. Има един Павчо, той пък държи да си покаже магариите пред нея, а тя го гледа пренебрежително и от високо. По някое време сядат един до друг, гушват се, той я милва по лицето, пък тя го гледа като агне.  Crazy Crazy Crazy

Една вечер сме с нея на леглото, ще спим. Тя ме милва по ръката, по лицето, по едно време ме помилва по гърдата и пита: "А, мамо, това какво е?", аз реших да я питам "Ти какво мислиш, че е?", при което тя, с най-убедителния си том ми каза "Ами КЮФТЕ"  Shocked Joy

# 638
Една вечер сме с нея на леглото, ще спим. Тя ме милва по ръката, по лицето, по едно време ме помилва по гърдата и пита: "А, мамо, това какво е?", аз реших да я питам "Ти какво мислиш, че е?", при което тя, с най-убедителния си том ми каза "Ами КЮФТЕ"  Shocked Joy

Joy

# 639
Разсмяхте ме се тези истории за децата. Ева също има приятел в детската градина - Иван. Седи до него, иска да спи в неговото легло, иска с него да ходи на тоалетна... ще го умори това дете. Сега като е болна и си стои вкъщи само за Иван говори. Питам я дали иска да ходи в детската, че нали все още плаче сутрин, и сега е готова, само и само да види Иван. Деца Joy

еlеonоrа, браво на Евангелина. Ева знае как се казва този орган и за какво служи, че моя приятелка има бебе на 6 месеца и като дойдат на гости или като отидем ние, е виждала как мама кърми бебо. Проявяваше голям интерес първите пъти, но сега вече не.

# 640
  • София, Лагера
Една вечер сме с нея на леглото, ще спим. Тя ме милва по ръката, по лицето, по едно време ме помилва по гърдата и пита: "А, мамо, това какво е?", аз реших да я питам "Ти какво мислиш, че е?", при което тя, с най-убедителния си том ми каза "Ами КЮФТЕ"  Shocked Joy
уаааааахаххахааааа  hahaha Joy Shocked... не я ли наби?

А Пресиян само ми ходи по г.за и повтаря "Мамо, много те обичам"... а Крас от време на време му казва "Ей, Едипе..." hahaha

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 16:59 от Ноеми

# 641
Хаха, как ще я набия  Crazy толкова много се смях, че тя накрая ми се разсърди, че се смея. Беше грешна реакция от моя страна, но не можах да се спра и да й обясня човешки какво е.

# 642
  • София; Дружбето
 Joy Миша си имаше възлюблен миналата година, ама той сега е в детската. Тая година си няма, ма тя и не ходи, че да завърже любов Crazy Но очаквам и аз включване скоро

# 643
  • София, Лагера
Хаха, как ще я набия  Crazy толкова много се смях, че тя накрая ми се разсърди, че се смея. Беше грешна реакция от моя страна, но не можах да се спра и да й обясня човешки какво е.
Е, бъзикам се  Laughing

# 644
Русенки, за утре да запазвам ли маса или ще отидем направо... към 6:30  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт