За здравното осигуряване

• 46 680
  • 575
  •   1
Отговори
# 465
Извинявам се -най-вероятно въпросът е разискван Embarassed,но бихте ли ми казали през коя банка е най-евтино да се плати здравна вноска,защото навсякъде таксите са различни smile3506

С еРау е най-евтино  Peace

# 466
  • София и там където не се пуши
  Банката ,която е в НАП не взима такса превод  Peace Поне така е в Пловдив .

В София не е така - взеха 3.50 за превода

Най-евтино излиза май, там където някой има сметка и от тази сметка пусне нареждане. В банката на съпругът ми май беше от сметка 80 стотинки.

На гишето в "нашия" НАП също стои бележка "Такса 3.50 лв", но  аз взех да негодувам, и жената от банката ми каза, че таксата била само за фирми.  Laughing ЯВно е, ако мине номерът... Naughty

На моя познат - предварително го предупредиха, че трябва да плати такса 3.50 лв при това си ставаше дума за новите вноски. Става дума за банката която е в сградата на НОИ и на община Възраждане.

# 467
  • В тъмната гора.
Такса превод наистина варира от 2,50 до 3,50.
Вариантът, който аз предлагам е да се прави превод на вноските на всеки три месеца при наличието на такса.

ДРУГОТО, КОЕТО МЕ ВБЕСЯВА, Е ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИЯ СТАТУС ОТ САЙТА НА НАП, НИТО ПЪК ОТ САЙТА НА НОИ.
ИЗМИСЛИЛИ СА ВАРИАНТ СЪС СМС-СЪОБЩЕНИЕ, ЗА КОЕТО СЕ ПЛАЩА.

СЪБИРАЙТЕ СИ БЕЛЕЖКИТЕ И СИ ВОДЕТЕ ОТЧЕТНОСТ МОМИЧЕТА, НИТО СТОТИНКА НЕ ДАВАЙТЕ ОТГОРЕ ЗА ТЕЗИ ВНОСКИ.
МРЪСНИЦИ ГАДНИ ИСКАТ ДА ИЗСМУЧАТ КРЪВЧИЦАТА НА НАРОДА, ОБАЧЕ БЕДЕН ЧОВЕК ЖИВ ДЯВОЛ.... ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ И ТОВА ГО ИМА.

# 468

ДРУГОТО, КОЕТО МЕ ВБЕСЯВА, Е ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИЯ СТАТУС ОТ САЙТА НА НАП, НИТО ПЪК ОТ САЙТА НА НОИ.
ИЗМИСЛИЛИ СА ВАРИАНТ СЪС СМС-СЪОБЩЕНИЕ, ЗА КОЕТО СЕ ПЛАЩА.

СЪБИРАЙТЕ СИ БЕЛЕЖКИТЕ И СИ ВОДЕТЕ ОТЧЕТНОСТ МОМИЧЕТА, НИТО СТОТИНКА НЕ ДАВАЙТЕ ОТГОРЕ ЗА ТЕЗИ ВНОСКИ.
МРЪСНИЦИ ГАДНИ ИСКАТ ДА ИЗСМУЧАТ КРЪВЧИЦАТА НА НАРОДА, ОБАЧЕ БЕДЕН ЧОВЕК ЖИВ ДЯВОЛ.... ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ И ТОВА ГО ИМА.

Това изобщо не е вярно. Осигуровките могат да се проверят в сайта на НАП. Услугата си работи.

# 469
И аз току-що проверих моя статус. Всичко е наред.

# 470
Да, работи, и както казах- има и калкулатор за вноските

# 471
  • В тъмната гора.
На мен ми излиза това, като натисна линка
------------------
This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect
securely to inetdec.nra.bg, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

What Should I Do?

If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.

Technical Details

inetdec.nra.bg uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because the issuer certificate is not trusted.

(Error code: sec_error_untrusted_issuer)

I Understand the Ris
------------------------------------------

Аз не мога да вляза.
Дайте линк, за да опитам пак, но сигурно няма да стане

# 472
Игнорирай съобщението и  давай смело напред.

# 473
да, игнорирай го това излиза и на сайта на НОИ, и на НАП

# 474
  • на пистата
при нас в карлово банката ,която е в сградата на нап не се плаща такас,инвестбанк е.

# 475
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 А някой знае ли през колко време се обновява информацията на сайта? Понеже на мен ми показва статуса от 14.03.
 Да не говорим, че още не са ми оправили нещата тъпанарите и пак ще трябва да ходя да се разправям, егати и идиотщината.

Уф, още един въпрос - значи при мен поради грешки при внасянето се наложи да се прехвърлят внесените пари наново, като ми казаха, че до 1 месец всичко ще е наред, но месеца вече мина (на 16), а аз още съм неосигурена (то сама да си бях виновна нямаше да ме е толкова яд) и сега трябва да ходя пак до НАП, някой има ли идея какво още ще ме карат да правя?

# 476
Звънни по телефона  Peace Имат национален номер за въпроси и справки

# 477
Извинявам се -най-вероятно въпросът е разискван Embarassed,но бихте ли ми казали през коя банка е най-евтино да се плати здравна вноска,защото навсякъде таксите са различни smile3506
                                  Преди време си ги внасях от пощенски клон - там цените за превод за доста ниски. 0.40 до левче в зависимост от сумата, като май беше левче за около 100 лв.

# 478
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мхъ, звънях, казаха да отида на място и мейл им пратих и пак същия отговор. То е ясно, че ще отида, но искам да знам от там какво следва за да съм подготвена.

# 479
Ми какво, носиш си платежните и настояваш ан момента да оправят статуса ти

Общи условия

Активация на акаунт