В помощ на кандидат-осиновителя

• 295 364
  • 1 504
  •   2
Отговори
# 795
В момента за всичко.От това как ще го приеме семейството на половинката до  newsm78 и аз незнам.Хем съм развълнувана,хем притеснена.

Само да попитам първо се отива в Държавна агенция за закрила на детето,нали?

# 796
  • Варна
Това кой как ще го приеме, мисля, че не е важно щом вие го искате!
Може първо  да отидете за да ви кажат какви документи да си приготвите, а може да кажеш от кой град си и тук да ти помогнем с каквото можем Simple Smile

# 797
От София.
Ще съм благодарна за всяка помощ Hug

# 798
  • София
щом си от софия отиваш във социалната служба към вашата община в отдел закрила на детето и питаш каквото те интересува или направо подаваш документите, успех  bouquet

# 799
# 800
А какво трябва да представлява това удостоверение за доход от работното място? Някакъв примерен текст? Месечната работна заплата ли трябва да пише или нещо друго?

# 801
Удостоверение за доход трябва да го поискаш от работодателя и да кажеш за кои месеци да е.

# 802
Да, знам това, въпросът ми е как да бъде оформено това удостоверение? Или има някаква готова бланка?

Току що намерих една бланка за удостоверяване на осигурителен доход. Да не е това? Но то май служи само за определяне на пенсия.

# 803
УП1 и май УП2 искат при пенсиониране.
Удостоверение за доход се популва/прави по определен стандарт,но човешки ресурси си знаят.
На теб за колко месеца ти поискаха?

# 804
Повярвай ми, в тази фирма не си знаят, за това питам, тъй като ще трябва да им кажа точно как да оформят служебната бележка.

Нямам конкретно изискване за месеци, но до колкото си спомням се правеше за половин година назад.

# 805
Кажи им, че искаш удостоверението да бъде все едно искаш кредит от банка. Това е достатъчно.

# 806
  • София
искат бележка за дохода за 6 месеца назад преди текущия, има бланки във интернет във счетоводните сайтове, и долу горе изглежда така брутендоход, начислени осигуровки, нетен доход
по месеци се разбива.
дано съм ти била полезна.

# 807
УДОСТОВЕРЕНИЕ
Настоящото удостоверение се издава на .........., ЕГН ......, служител във фирма "...." на длъжност ......., в уверение, че същата е получавала брутно /нетно месечно възнаграждение за периода от 01,01,2014 г. до 30,06,2014 г. както следва:

(и тук правят една табличка по месеци какъв е дохода)

Настоящото да послужи пред ОЗД при РДСП

дата
подпис и печат

счетоводителят трябва да знае как да формулира удостоверението. Но ако не знае, продиктувай му това.

# 808
  • Пловдив
И моето беше нещо подобно - това, както ми обясни на мен служителката, с която разговарях, нямало да го сверяват никъде дали е вярно, просто искали да видят с какви пари ориентировъчно разполагате на месец.

# 809
  • В градината...
Аз съм самоосигуряваща се и си написах една декларация за дохода.

Общи условия

Активация на акаунт