***Сняг вали по испански земи***

• 41 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Ех прибрахме се най после вкъщи  Laughing , чак сега успявам да пиша понеже беше малка лудница пътуването ни от София до Мадрид с прекачване в Будапеща, повече момичета няма да правя тази лудница да пътувам с дете с прекачване. На тръгване за бг пътуването ни беше 9 часа с престой 5 часа в Будапеща, избудаляхме отвсякъде с мъжа ми, Никол заспа по време на полета и като кацнахме в Будапеща 5 часа без да спира тичане по стълбите #Crazy #2gunfire нагоре и надолу добре че нагоре имаше някъде и ескалатори та изкачването беше по лесно, мога да ви кажа че се сменяхме по на 15 мин. По време на полета за София отново спа и като се събуди в бг в 2 през ноща като укокори тия очи няма заспиване, а ние умирахме за сън. #Crazy ooooh! В бг ни посрещат с новината за убити бандити, затегнато положението по магистралата за Пловдив понеже преди часове се водела престрелка на Вакарел, нас ни спряха полицаите и ни питат имате ли оръжие караха ни да отваряме багажника за да видят като престъпници, приятелят ни им обяснява че идваме от летището и не сме престъпници, в крайна сметка ни пуснаха де. ooooh! А на летището в Будапеща ме претърсваха обстойно понеже машинката изпищя щото бях с една блуза с катарама и ме караха да си събувам бутушите и ме караха да пия от млякото на Никол, екшън отвсякъде.  #Crazy С такава радост си отидох в бг, но страшно се разочаровах от всичко, никога не съм се чувствала така както се почувствах сега. Cry Радвах се че ще се видя с нашите, а ми стана много тъжно като видях в какво положение се намират те в момента. Cry Не ми се влиза в подробности, но си беше игра на нерви целият ни престой.  Общо взето шарихме ту в пловдив ту в селото ни ту в софия ходихме да посрещаме племениците но полета им закъсня страшно от Франкфурт и не можахме да ги посрещнем както трябва, а тогава един сняг студ не е истина, прибрахме се в пловдив, Срещнахме се с Янчето и семейство и прекарахме няколко часа супер, правихме си снимки ще кача като пооправя малко къщата и ми остане малко време. Точно на връх Коледа се разболя Никол от ангина, ходехме на частна педиатърка понеже  нямаме право на държавно тъй като сме с прекъснати здравно осигурителни права, а нямахме време да оправяме и това по празниците, айде 30 лв фръкнаха от раз само за един преглед, от там ни изписаха антибиотик, 6 дена без да спира и закотвени вкъщи, не мога да ви опиша ужаса как Никол кашляше, само се молех да не слиза към дробовете и да не се усложнява, понеже единия от племенниците по същото време беше влезнал в болница за бронхоплевмония. #Crazy Добре че я заведохме навреме на лекар, оправи се но с триста зора. Нова година прекарахме в Пловдив в наши приятели, голямо шоу беше дърпахме късметите, на мен ми се падна здраве, късмет и берекет, на мъжа ми учене Shocked, приятелите ни имат две кучета, едно дого аржентино и един булмастив и те бяха вкъщи, никол се скъса да играе с тях по точно да ходи да им дърпа опашките  Mr. Green и да ги пипа по муцунките и те и позволяваха, как не я хвана страх не знам. newsm78 Иначе цяла вечер танцуваше, как не му омръзна на това дете да се върти в кръг не знам.  newsm78Да кажа че имахме и много хубави моменти ходихме до Казанлък и  Никол си игра с  другите и двама братовчеди, запознах се с племенничките ми от щатите и Никол не и се тръгваше и искаше да продължи да си играе с двамата си братовчеди, останахме два дни качихме се цялата дружина с две коли до Бузлуджа, много красиво беше имаше сняг там но страшен студ и вятър, не можахме много да обикаляме, страшното беше че паметника е изоставен, и се саморазрушава като всичко останало в бг. Sad Не мога да ви опиша колко пъти бяхме на косъм от катастрофа, не знам за кой ли път съжалявах че съм си отишла в бг. Е поне това за което си  отидохме го свършихме преди нова година. На Йордановден навършихме 4 години семеен живот и започна 5 тата, но някак си мина незабелязано понеже събирахме багаж, сбогувахме се със роднини и приятели. На Ивановден пътувахме обратно, излетяхме в 6 часа сутринта, но сме тръгнали от Пловдив в 1 ч през ноща понеже чухме за опита за атентат в Щатите и ни казаха че са затегнали мерките за сигурност. Пътуването на връщане беше същия ад, Никол не се спря за секунда, а аз не бях спала точно 36 часа.  И като кацнахме в Мадрид ни заваля сняг като кацахме самолета за момент занесе и се наклони на една страна поради силния вятър, но пилота овладя самолета и кацнахме, всички ръкопляскаха, куриоза беше че докато бяхме в бг почти нямаше сняг, завали и на следващия ден се стопи. Sad   А събота и неделя наши приятели пък ни поканиха да отидем на малка екскурзия до Сеговия и Навасерада, където беше супер имаше много сняг Никол беше Party супер щастлива да го пипа, наехме шейна и се пускахме с нея, на връщане искаше тя да бута шейната и не искаше помощ от никой, а някой е докоснал шейната рев до скъсване сама да я кара. smile3514 Joy Беше измокрена до кости, в колата я преобличах и разтрих стоплих с одеала и якета дадох и за всеки случай Далси и спа като заклана три часа без да мръдне. Е това е изписах цял роман  newsm78, заемам се с къщната работа че ме чака сумати wash newsm79 докато стане време да си забера детето от градината. Прегръщам ви момичета Hug Hug Hug ако ми остане време за едно кафе пак ще пиша.

# 61
Ехааа,Мимки,добре завърнала се.Интересен разказ,за момент се поставих на твое място.За жалост картинката в Бг е много различна от преди години ,още повече и зимно време.Не съм се прибирала зимата сигурно от 7 години .Незнам какво е сняг вече нито студ.Но много ясно си спомням мизерията и мръсотията в тези зимни месеци,а сега и с кризата хората съвсем са се стегнали и закъсали,което направо ти къса сърцето при някои картинки .Важното е ,че сте се върнали живи и здрави и сте се видели с най-близките.А за Никол и летищата просто все едно говориш за Мила,не искам да си мисля дори какво ме чака.Ние от тук само имаме 10 часа полет до някоя точка в Европа,отделно висенето по летищата и проверките не ги смятам,докато се прибера в къщата си в Бг минават повече от 48 часа.
Вал-благодаря ти за отговора,ние още се чудим дали в Мадрид да отиваме или в някой квартал извън него,харесала съм си няколко в североизточните квартали,но засега смао по интернет,иначе лятото бяхме там за няколко дни и пообиколихме ,но не се вглеждах подробно.Ще видим след 3-4 месеца най-много ,сигурно ще идваме на разузнаване .А ти къде живееш ако не е тайна,имам предвид в друг град ли си или в някой квартал на Мадрид извън него?
Амига-много неприятно това с урхенсията,дано си оздравяла вече.

# 62
  • Spain
здравейте моми4ета Simple Smile поизгубих се ама се намерих тези дни пак Simple Smile
имах мноооого за 4етене Simple Smile
първо Да Честитя НОвата Година на вси4ки ! успешна и щастлива да е за вас и вашите семейства !  Hug
Честито и на вси4ки именици , които съм пропуснала   Hug
и на вси4ки рожденици които не съм поздравила  Hug
бъдете здрави, щастливи и пари4ни
   bouquet Heart Eyes
 Мимки  готин разказ , важното е 4е НИки е суперщастлива ..  Simple Smile лошите моменти се забравят , остават само добрите Simple Smile
  Мимии много добре си се справила с новата тема Simple Smile  Hug поздрави  на теб и цялото ти семейство ...
 за мен нямам нищо ново да разказвам . целия декември бях по цял ден в ресторанта .. събирали са ми се по 6 4аса сън на денонощие и добре 4е свекърва ми беше тук 4е да се занимава с Гери и готвенето . после за  КОледа доиде баща ми , а тя си замина защото искаше да кара празниците със свекър ми ,а той работи и няма как да доиде и там ве4е нещата  Simple Smile загрубяха ...едно е да има жена в къщата ,друго е 2-ма мъже и 1 дете ... та по празниците не знаех къде то4но се намирах .. добре 4е съвшиха  Simple Smile ..сега по4ивам до колкото мога от целия този стрес Simple Smile . Гери е супер щастлива на подаръците си ..доста се е поразхаитила докато аз работех "силно" ..ама така са дядовците и бабите - угаждат . ина4е сме в постоянни спорове с баща ми защото той и майка ми са решили 4е сме "изпуснали " детето . аз разбира се не виждам то да има някакъв проблем ...своенравна е да , но няма да се метне на гората- а най ве4е на дядо си , на когото прили4ам и аз (но той това не иска да го види )- казах си болката Simple Smile . ина4е сега разбирам как остаряват хората бързо - преди година и половина баща ми беше съвсем друг духом,  а сега много се е променил ... тъжно ми става като виждам това ....
..и малко веселие ... Рали ни дадоха една игра с танци за УИТоо .. цяла ве4ер в4ера махам и подска4ам пред телевизора като глупа4ка .... но както каза баща ми " много полезна игра ,ще поотслабнеш малко " Simple Smile  Mr. Green
 не се сещам нищо ново и интересно Simple Smile 4ао и до нови срещи Simple Smile

# 63
Mimky , съжалявам само,че така разочарована си останала от Бг.На мен все не ми се иска да вярвам че наистина е толкова зле,но ще се убедим на място това лято.Поне си видяла близки и познати и Ники си е изкарала добре.И ние пътувахме с Иви с прикачване в Рим миналото лято,та ми е познато положението - цяла нощ возене с количката за багаж в летището в Мадрид,докато стане време за автобуса за Куента - ще рече от 12.00 през нощта до 7.00 сутринта Mr. Green Twisted Evil.

Ада , благодаря за поздравите,поздрави и за вас Hug! Сега е време да разпуснеш и починеш,пък било и с уи-то Laughing.Като спомена за промяната в баща ти....сещам се майка ми как беше преди 2 години и как беше това лято като идва - нищо общо.Толкова трудно и е ходенето,толкова бързо се уморява....неизбежното остаряване.Тъжно е,но факт.Сега баща ми е с много висок холестерол,до бърза помощ са стигали,а аз винаги съм се страхувала от момента в който ще имат нужда от помощ и грижи,а съм далече... Sad.

Амига , ама че неприятно,чак до урхенсиас да се стигне...Оправяш ли се вече?Чудесно,че дечицата са си получили картичките.

Ето ни леденият фонтан Grinning

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC01023.jpg

При нас има доста сняг,пак нямаме автобус,Иви пак не е на училище - абе дървена ваканция Grinning.

# 64
Привет момичета!
Снощи започна да вали и като понатрупа и тъкмо се зарадвах на снега и ето днес пекна слънчице и почна да се топи.
Да се похваля от моя мишок откакто му избиха и двете зъбчета почна да се смее с глас постоянно преди трябваше много да го разсмиваш за да се случи а сега и самичък почва от време на време и се  newsm62.
Ние в  момента си търсим квартира и направо не ми се мисли за влаченето на тези всички неща на новото място,но съм и много щастлива защото най после ще си живеем само тримата,защото според мен така е най добре че ми писна от свекърви на главата ми.
Намерих едно апартаментче,но ми се струва че има нещо гнило много е евтино голямо и луксозно обзаведено така че ако искат много предплаата в банката се отказваме,защото ме предупредиха че има много измамници.
Мимки става ми много мъчно като чета защото все се моля да почнат да се поуправят нещата в БГ за да може да се приберем някой ден но явно или няма да е скоро или въобще няма да се случи.
Лек ден на всички.

# 65
Момичета, извинявайте че се намесвам,но и аз напоследък много мисля за родителите си. Много е тежко да си далече,когато имат нужда от теб,а в същото време твоя собствен живот те е натиснал-деца,мъж...Незнам как ще я карам на 3000км

# 66
Мимки добре до6ла Hug не се у4удвам на разказа ти за положението е траги4но в Бг.Това за малката за педиатр се потресох нали с акта за раждане до 18 години е без пари #2gunfire,4ак ме изтрах да се прибирам.desita74@hotmail.com тежко е 6те поплкава6 и после свиква6 скрива6 болкаа някаде в теб и претрапва6 Hug,важноо е за мен детео ми да е нахранено и обле4ено друго ми е на заден план.Целувки и лек ден  bouquet

# 67
Момичета, извинявайте че се намесвам,но и аз напоследък много мисля за родителите си. Много е тежко да си далече,когато имат нужда от теб,а в същото време твоя собствен живот те е натиснал-деца,мъж...Незнам как ще я карам на 3000км

desita... , (малко съкращавам ника ти Rolling Eyes,извинявай) , точно в такова положение сме - с апартамент за изплащане и малко дете,не виждам как ще се справя само мъжа ми,ще изнемогва милият.Необходимо е и аз да съм тук.А братя и сестри нямам,една съм на нашите и естествено един ден на мен ще разчитат.Обичам ги много и ми е съвестно в момента,та няма накъде.

Момичета , снощи влизахме в страницата на Изиджет и видях,че има полети Мадрид-София.Струва ми се че преди нямаха полети до България,или нещо аз съм в грешка,я кажете?И Уизеър вече имат полети от Мадрид.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 16:21 от **MG**

# 68
  • Spain
а аз да питам имаше ли нискобюджетна компания от Аликанте ?
във Уизеър сега има билети за по 20-50 евро за април и май .. опитвам се да навия сестра ми да доиде , а тя ми казва 4е не знаела какво ще прави тогава , по - късно ще ми каже  Simple Smile обяснявам и 4е на сметка са ми билетите тогава , пак не разбира - по-нататък щяла да ми каже . ...  Rolling Eyes страшно се ядосвам с нея зна4и  Sunglasses

# 69
Благодаря много!
Амига ние в Хихон като е топличко идваме на  разходка в парк Инглес. Ако не си на работа събота и неделя може да се видим като се затопли. Пази се . Да ти е за последно таз година с болестите.

# 70
  • Italia
Hada Despeinada, а провери ли как са Бг Еър? Вчера сутринта им гледах двупосочен Мадрид - София в средата на февруари и беше общо 99 евро.

**MG**, EasyJet и миналата година летяха Мадрид - София, неудобството беше ако не си от Мадрид и няма къде да останеш, че кацат в  Мадрид в 22:30 вечерта. WizzAir ще летят от 17.05

# 71
Момичета, за много години на всички, само здраве, щастие и късмет през новата година   bouquet

Такаааа, попрочетох ви, видях че имаме много нови попълнения(то с тия ферми и кафета.....  Whistling  ), добре сте ни дошли и да си изкарвате весело тук   bouquet

Честити празници на всички празнували през тези дни, да са ни живи и здрави и много да слушкат  Heart Eyes

Мимииии, благодарско за темичката, ще те назначим за главнопускащ нови теми   bouquet Целувки от нас  Hug

Яна, Честит Рожден Ден, малко на патерица!ного щастие, късмет, здраве, любов и печалби от лотарията!   bouquet Прочетох ти разказите за празниците и купоните, които си спретвате, май, май си изкарвате повече от перфектно-нека винаги да е така при вас  Simple Smile

Ада, ти много на живот си го ударила покрай празниците  Mr. Green  Докато четох как сте изкарали, аз се изморих  Grinning Сега си почивай, че без сън не си е работа.  Hug

Мимки, нямам думи да кажа какво мисля  Crazy Бг си е БГ, не вярвам да се оправи скоро в близките поне 20 години, ама дано не съм права де  Simple Smile Ние също мислим да си скокнем до там през пролетта или есента, ама още нищо не се знае-няма отпуски и това е!!!  #2gunfire  Стана ми много смешно как Ники си е играла с кучетата  Laughing

Бобито, , вие няма ли да идвате насам или се отложиха нещата, то не че тук е по топло де, ама все пак...За зъбките давай по малко Далси, ние така бяхме с малката, иначе оправия нямаше, тя дето не си спеше, ами и тия серии по 20 мин като ги изпуснеше заради зъби, ставаше страшно.

Амига, , не се отпускай, я да се оправяш по бързо.Скорошно оздравяване и да пишеш по често   bouquet

Вал, , браво за ребахите, ама ти що не ходиш с Алекс на магазините, така ще си спестиш още връщане до там, но пък иначе като си без него  пазаруваш по спокойно.

На всички болни да оздравяват бързо, на останалите-заобикаляйте болестите по далече.

Ние сме добре, ако може да се каже така, само малката фурия е болна, ама то щото не знае от коя страна да си обуе чехлите #2gunfire .Всички вече влязохме малко по малко в ритъм след толкова празници, даже и аз ще се появявам по често във форума  Mr. Green Хайде, лека вечер, че стана цял ферман, друг ден ще пиша пак

# 72
Аааааа, двете ни бременелки, дръжте фронта, накрая това, което ще излезе ще компенсира мъките през тези месеци   bouquet

# 73
Здравейте мацки
Ама раздвижване има тука...
Аз да се опла4а,сигурно няма да впе4атля никого, ама много ми  е студено. Даже и ребахасите не могат да ме изкрат от нса след работа, и ако не е ку4а, няма и да си помисля да си покажа носа навън. В офиса е много, ама мнгог, студено, то тоя хангар няма затопляне, а нямаме климатик, дерзем на една пе4ица, дето си се топли само нея и това е , дъха си виждам вътре.
Ама а режахасите няма как, Ще трябва да се вейна тия дни по магазините, нали мъжо Ще си ходи до БГ, длед 5 годиШно увеЩаване, та трябва да спретна някой дар за роднините
Вал, акзвай къде има евтини 4анти, ама прили4ни, не някой боклук, та да подаря свеки и мама. май това Ще са ми ребахасите. А да , и мамите с амлки госпожици, от къде мога да взема неЩо смпати4но за 3 / 4 год ггспожици, гледах в H&M  едни мног сладки сибирски Шуби4ки, дали Ще е уда4но newsm78

Бобито, сами4ки си е най добре. трудни4ко е ,ама си заслужава. Ние сме голяма фамилия, винаги сме живели по 2/3 поколения в една къЩа и сега тук съм се родила. Липсват ми мног близките, но като си помисля до какви катаклизми се стига при подобно съжителство и ми се отЩява.

Мимки, добре завърнала се на испанска земя. Жалко 4е са ти такива впе4атлениято от родината, но и моите не са особено положителни. За съжаление. Лудите ми идеи от миналата година по това време за завръЩане се изпариха в момента в който стъпих на летиЩето Mr. Green

Мими, много красив фонтан....

Ох, мацки, сори ама из4езвам да се топля

лека ви ноЩ

# 74
geripetrowa- аз обикалях скоро по магазините и останах изненадана от приемливите цени в ZARA на детските дрехи. Ако ти е на удобно-отиди да видиш,много са кипрички!

Общи условия

Активация на акаунт