Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какво е качеството на живот в Мадрид по отношение на квартал и банкови изисквания?
Какви са възможностите за полети от Мадрид до София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какво е качеството на живот в Мадрид по отношение на квартал и банкови изисквания?
В Мадрид има квартали като Usera, Puente de Vallecaс, Opporto и Moratalaz, които са популярни сред имигрантите. Usera и Opporto са спокойни, но в Opporto има по-малко спокойствие през деня. Животът в Moratalaz е спокоен. За банковите изисквания La Caixa изисква депозит от 2000 евро за банков авал, който не може да бъде изтеглен, докато пребиваватe в жилището.
-
Какви са възможностите за полети от Мадрид до София?
-
Какви са възможностите за евтини полети от Албасете до Мадрид и Мадрид до София с нискотарифни авиокомпании?
-
Какви са препоръките за закупуване на детски дрехи в Испания?
нагоре и надолу добре че нагоре имаше някъде и ескалатори та изкачването беше по лесно, мога да ви кажа че се сменяхме по на 15 мин. По време на полета за София отново спа и като се събуди в бг в 2 през ноща като укокори тия очи няма заспиване, а ние умирахме за сън.
В бг ни посрещат с новината за убити бандити, затегнато положението по магистралата за Пловдив понеже преди часове се водела престрелка на Вакарел, нас ни спряха полицаите и ни питат имате ли оръжие караха ни да отваряме багажника за да видят като престъпници, приятелят ни им обяснява че идваме от летището и не сме престъпници, в крайна сметка ни пуснаха де.
Радвах се че ще се видя с нашите, а ми стана много тъжно като видях в какво положение се намират те в момента.
Иначе цяла вечер танцуваше, как не му омръзна на това дете да се върти в кръг не знам.
Не мога да ви опиша колко пъти бяхме на косъм от катастрофа, не знам за кой ли път съжалявах че съм си отишла в бг. Е поне това за което си отидохме го свършихме преди нова година. На Йордановден навършихме 4 години семеен живот и започна 5 тата, но някак си мина незабелязано понеже събирахме багаж, сбогувахме се със роднини и приятели. На Ивановден пътувахме обратно, излетяхме в 6 часа сутринта, но сме тръгнали от Пловдив в 1 ч през ноща понеже чухме за опита за атентат в Щатите и ни казаха че са затегнали мерките за сигурност. Пътуването на връщане беше същия ад, Никол не се спря за секунда, а аз не бях спала точно 36 часа. И като кацнахме в Мадрид ни заваля сняг като кацахме самолета за момент занесе и се наклони на една страна поради силния вятър, но пилота овладя самолета и кацнахме, всички ръкопляскаха, куриоза беше че докато бяхме в бг почти нямаше сняг, завали и на следващия ден се стопи.
супер щастлива да го пипа, наехме шейна и се пускахме с нея, на връщане искаше тя да бута шейната и не искаше помощ от никой, а някой е докоснал шейната рев до скъсване сама да я кара.
Беше измокрена до кости, в колата я преобличах и разтрих стоплих с одеала и якета дадох и за всеки случай Далси и спа като заклана три часа без да мръдне. Е това е изписах цял роман
докато стане време да си забера детето от градината. Прегръщам ви момичета
поизгубих се ама се намерих тези дни пак

.
), добре сте ни дошли и да си изкарвате весело тук
Бг си е БГ, не вярвам да се оправи скоро в близките поне 20 години, ама дано не съм права де