***Сняг вали по испански земи***

• 41 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
4estita knizhka
bezawariino polzwane

# 601
Мимки ле ..ле колко е пораснала Ники и такава сладурана не мога да и се нарадвам ..много гуш от мен и целувки  Heart Eyes Hug
Хубаво сте си изкарали с малките кукли на Саби  Hug
**MG** честита книжка и безварийно шофиране  Hug браво на теб  Peace  сега Лъчи няма да се ореди да шофира  Grinning
Mini Mouse да оздравявате по скоро  Hug  
Яна много е хубаво паното големи красоти твориш  Peace сестра ми пък е запалена по карвинга но и професията и е такава че може да го практикува
Ада  Hug  много ми хареса как сте оформили щанда много хубаво представяне на България  Peace а Гери е много сладка с българската носия  Heart Eyes а питката е чудесна ти ли я прави
Оф тази зима не иска да си ходи.Вече ми омръзна този студ искам да се стопли времето.Дано за другата седмица да се оправи времето че Валито заминават на езкурзия в Италия.
За всички много  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 00:04 от amiga

# 602
**MG** браво!!  bouquetлеко и базаварийно каране Heart Eyes
мимки голяма сладурана е станала малката-вече пораснала принцеса!! Hug Hug

# 603
  • Murcia, Spain/Ruse
Мими,   bouquetи безаварийно Praynig
Мимки,и аз не можах да позная Никол,пу голяма мома станала.А на Саби куклите са страхотни и те Hug
Аз да ви се похваля,вече не сучем Heart Eyesкато за моя най голяма радост мина и без рев JoyМетода е изпитан от Силрай ,а вече и от мен hahaha
Ада,как да не се гордее човек с теб WinkСтраШно ми хареса Hug

# 604
mimky , наистина,Ники е неузнаваема - пораснала,с по-дълга косичка....цяла малка госпожичка!Какви подаръци получи?

Мини Маус , оздравявайте по-скоро.Малко остана,свършват студовете и простудите.

Вени , Честито отбиване - браво за безпроблемното отказване Peace!

Амига , и аз това искам - да се свършва студът най-после,че както ми е писнало от печки и пушилки... Twisted Evil.Дано Вали улучи по-свястно време за екскурзията,или поне в Италия да е хубаво времето,че да се насладят на разходката.

Момичета, Hug благодаря за честитките,и аз си пожелавам безаварийно и безинцидентно от тук нататък Simple Smile.

# 605
Момичета благодаря ви за хубавите думи за моята кукла.  Hug
Мими честита книжка и безаварийно каране  newsm01 О  много подаръци получи Никол, от нас беше колелото с Покойо, кукли количка за куклите, комплект за чистене фрегона с метла кофа и лопатка и всичко това събрано на една количка, да помага на мама в чистенето, книга с букви и дъска за писане с химикал, която още не разбира но след някой и друг месец ще започне да пише но иначе много и хареса дъската и си драска на нея, кубчета пъзел от която пък не се разделя, голяма игра пада с тях да ги нарежда в кутията  Crazy, дрехи които ще и станат и за пролетта и за лятото о и шапка със същия цвят чанта, които още не съм и показала но си мисля че лятото няма да се разделя от тях, о да не забравя и куклите едно барби което съм скрила че и станаха много подаръците и ще и омръзне бързо, и едно пеещо бебе, май това беше всичко newsm78 ooooh! Направо няма нужда да и взимам за сега поне играчки има ги в изобилие. Най много се ядосвам на майка ми, която постоянно ми повтаря че много играчки съм и взимала, а дефакто да си призная че не съм и купувала от доста време играчки. Embarassed
Вени браво на вас smile3501 ооо и аз също използвах метода на Силрай със чесъна, голям ефект имаше. Hug
Амига приятно изкарване на екскурзията в Италия Hug и дано наистина се оправи това време newsm78
Хайде утре ще продължа че днес моето малко човече иска повече внимание от всеки друг ден. #Crazy

# 606
Привет.
Мимки и мен така ми се карат че купувам на Денис много играчки но аз не се трогвам много
Айде и на мен да кажете за този метод за да съм подготвена.

# 607
  • Murcia, Spain/Ruse
Боби,на теб ти е рано оЩе WinkКупуваШ от аптеката Mordex се казва против гризане на нокти и без да те види малкия намазваШ зърната с по 1 капка то страШно горчи и така се отказва и биберон,и гризане на нокти и цица и т.н Joy

# 608
Мацки, трябва ми малко помощ. Rolling Eyes Hug
Какви са начините(евтините) да се прати багаж(30-40 кг) от Мадрид до България?
Ще съм благодарна на малко по - подробна информация? Мислех за колети по пощата, но ми се струва скъп вариант.
Питам от името на майка ми.

Благодаря! Peace

# 609
Катастрофа , автобуса е удобен и евтин вариант Wink,за друго май не се сещам.Шофьорите не отказват услуга,а и багажът по-бързо пристига.

# 610
С автобусите които пътуват от и за България. Пак ще ти струва някое евро ( при различните различно ) но няма да е като цената на пощата. Не ползвай Юнион Ивкони защото са големи ужасници, за другите незнам. Почти всички спират на автогарата и може да се пита. Мъжът ми имаше телефона на шофьорите на една компания, но незнам дали го пази още. Те могат да дадат най точна информация за цената.  

# 611
А дали няма шанс да се крадне нещо? Peace
И дали има автобуси само до София или? Примерно Варна.

# 612
Нищо не може да се открадне. Автобусите спират в София, но разпределят пътниците и багажа за цялата страна. Мисля че има една компания която пътува до Варна.

# 613
когато си ходих последния път до бг с автобус вземаха 10 ? за малко сакче и 20 ? за по голям сак ,когато пристигнахме в София ,раздадоха багажа лично на всеки ,имаше някакви номерца на куфарите ,това е с Даритурс

# 614
ima si busowe, koito sa wrata  - wrata/tazi usluga e malko po skupa / , okolo 2 ? na kg. e.
w Nova DUma ima publikuwani edin kup telefonni nomera, koito wurshat tazi usluga.

Union Ivkoni sa kozhoderi no pone ti prowerqwat bagazha za nepozwoleni pratki i otdelqt akoi neshto bi suzdalo problem, i ne karadat./.

Общи условия

Активация на акаунт