Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какво е качеството на живот в Мадрид по отношение на квартал и банкови изисквания?
Какви са възможностите за полети от Мадрид до София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какво е качеството на живот в Мадрид по отношение на квартал и банкови изисквания?
В Мадрид има квартали като Usera, Puente de Vallecaс, Opporto и Moratalaz, които са популярни сред имигрантите. Usera и Opporto са спокойни, но в Opporto има по-малко спокойствие през деня. Животът в Moratalaz е спокоен. За банковите изисквания La Caixa изисква депозит от 2000 евро за банков авал, който не може да бъде изтеглен, докато пребиваватe в жилището.
-
Какви са възможностите за полети от Мадрид до София?
-
Какви са възможностите за евтини полети от Албасете до Мадрид и Мадрид до София с нискотарифни авиокомпании?
-
Какви са препоръките за закупуване на детски дрехи в Испания?
оставих си детето в градината, но малко ми е притеснено понеже днес сутринта се събуди с разстойство, вчера почти не е яла, днес сутринта също
казах на професорите да я сложат на диета днес, дано да се почувства по добре следобед като я взема. Та така всеки с проблема си, моя е че ми липсва детето ми, почти цяла седмица ходи на градина, то е така като сме заедно с нея по 24 часа, сега ми идва нанагорно и си поплаквам отвреме на време да ми олекне.
, дано и аз скоро да си намеря, че вкъщи ще полудея сама, не че няма къщна работа то винаги ще си я има.
аз също доста си поплаквах,когато го оставях ми беше много тежко,но с времето нещата се промениха,сега дори не реве сутрин като го водя,харесва му да си играе там
аз засега го оставям до обяд,но мисля от другия месец вече да е за по цял ден,понеже ще ги обучават на неща,които той няма да може да усвои,ако ходи само за по 4 часа
..
стана ми смешно,и и казах да не мисли на глас,че се чува 
ще го вземем на 100 процента,затова май ще пропусна ребахасите но здраве да е нали на пролет ще има пак /незнам де ама дано/.
,хайде,дано се настаните скоро
,аз ако можех да сменя моят апартамент с по хубав ,щях да пропусна не само ребахасите сега ами и лятото
,4е аз ве4е спрях с покупките ,и сега надниквам в "4антите "на другите

Днес от мен е кафето

добре,че сте се отказали,успех в намирането на подходящото жилище
понеже не го води на градина,не му дава лекарства когато е болен и т.н.,това прави само лошата мама 
Но като не разбрах какво ми казва детето.
и си оставям и взимам детето с пръстов отпечатък.