6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 950
  • 334
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Момичета, кога ще стане известна темата за следващото предизвикателство? Ще имам торта за бейбишауър и искам да знам ако е тя да си снимам поетапно всичко и да не я качвам никъде.

# 256
  • Plovdiv->Toronto
Надяваме се скоро Grinning. И аз на тази тема се надявам. Снимай Пепина и пази, ще влезе в употреба  Whistling  Hug Joy ...

# 257
Извинявам се че днес не можах по-рано да пусна резултата от гласуването - бях в Сейнт Луис и сега се прибирам .
 Всички са гласували , освен КрасиМира , но предполагам тя няма да гласува
Така или иначе , нейния глас няма да промени темата , а тя е Бебешки торти/Бейбишауър ...така че Пепи снимай си  Mr. Green

1.shemet_neveroiaten - Дрехи/Козметика/Дантели/Чанти/Обувки, Мини тортички/Къпкейкс
 2.marulka_s - Бебешки торти , Храни
 3.dimirina73 - Етно, Предмети от бита/Свещи/Посуда/Мебели
 4.Blueeye -  Мини тортички/Къпкейкс , Цирк
 5.eli_c - Бебешки торти , Техника/Коли
 6.FRESA - Празници (всенародни) , Бебешки торти
 7.доня_Коприва - Бебешки торти , Професии

Бебешки торти  - 4

# 258
  • у дома
колко разнообразни гласувания  Crazy  Shocked

бебешки 4 гласа
къпкейксчета 2 гласа
и всичко останало по 1 глас  Joy  общо 10 различни теми  Mr. Green

Честит 8 Март, дами   bouquet

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 08:30 от blueeye®

# 259
  • Пловдив
Извинявам се че днес не можах по-рано да пусна резултата от гласуването - бях в Сейнт Луис и сега се прибирам .
 Всички са гласували , освен КрасиМира , но предполагам тя няма да гласува
Така или иначе , нейния глас няма да промени темата , а тя е Бебешки торти/Бейбишауър ...така че Пепи снимай си  Mr. Green

Yes, yes, yes! Супер, че избрахте тема за която още този уикенд ще имам торта  newsm44

# 260
Оооо, чудесна тема  Mr. Green
И аз започвам да снимама в такъв случай  Twisted Evil

# 261
  • Vaudreuil Canada
Аз пък най-вероятно ще пасувам това предизвикателство .. никакво вдъхновение нямам по тази тема....

# 262
  • варненка от София
Аз пък най-вероятно ще пасувам това предизвикателство .. никакво вдъхновение нямам по тази тема....

Хех, не се заричай. То и аз сградите ги бях отписала, ама я виж какво иглу барнах  Mr. Green

# 263
  • София
Добре момичета, радвам се, че тази тема спечели - сега ще има повече участници и ще е богато преживяване. Става въпрос за юли, нали? Дотогава....ехееее...

# 264
  • Vaudreuil Canada
Аха .. до края на юли трябва да са направени тортите и август месец е обсъждането...

# 265
  • Plovdiv->Toronto
И аз ще правя скоро, другия месец  Mr. Green ...

# 266
Ехаааа, сега чак отварям и виждам каква тема сте изгласували. Значи има някакъв шанс да се включа в следващото предизвикателство, само дано да се чувствам добре  Praynig . Едва ли ще имаме друга участничка със самонаправена торта за собствения бейбишауър  Mr. Green . Дано не ми порасне много шкембето до май месец, че не мога да си представя как се точи тестото като си на известно отстояние от плота  Joy .

# 267
  • София
Clairette, седнала на ниско столче  Peace

# 268
аз ще пропусна следващото предизвикателство ,причината не е темата която се падна

# 269
  • Plovdiv->Toronto
Клер, не можем да ти пратим Ванчето да ти го разточи, но мъжът ти може да помогне, като г-н Фиолет, той май помагаше последния път  Joy  Peace .... От тебе само изработката на малки детайли  Heart Eyes ...

Общи условия

Активация на акаунт