Колко сантиметра средно е мъжкото достоинство?

• 121 176
  • 306
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Laughing

Само глупости (пи*ки) в главите ви, бе.

П.П. Шегувам се Mr. Green
Шегув, шегув, ама май не си много далеч от истината...  Mr. Green

Тя е имала в предвид пиТкиMr. Green

# 181
Марсианци кацнали в двора на Иванчо и Марийка.Посрещнали ги те,нагостили ги,поговорили си и от приказка на приказка станало въпрос за секс.Иванчо предложил на мъжкия извънземен да си разменят жените.Речено сторено.Иванчо с извънземната в едната стая,Марийка с извънземния в другата стая.По едно време Марийка като се изсмяла в другата стая се разтресла цялата къща.След няколко минути пак се изсмяла още по силно от преди.На сутринта изпратили гостите и седнали да поговорят.На Иванчо му било интересно защо така се е смяла жена му.
Марийка:
-Ами марсианеца като се съблече и го извади един такъв колкото кутре.Изсмях се защото с това кво може да свърши.Той ми каза,сега завърти ми ушите и ще видиш.Като завъртях и като стана колкото точилката.Върнах малко и стана "на тъмън".
Иванчо:
-Ами защо се изсмя втория път?
-Изсмях се защото си представих колко ли ти е въртяла ушите извънземната   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 182
Интересно ми е кое е женското достойнство и в какво се измерва? newsm78
Не ми се пуска тема Whistling

# 183
от къде трябва да се мери???? newsm78. като го меря от долу е едно,а като го меря от горе е друго. В първия слу4ай е педя и два пръста,а във втория няма и педя. Thinking
нали си много отворен и компетентен защо питаш куклите тук вав форума?

# 184

Ами ти си голяма умница мила....трябва и по този вапрос да си компетентна!Както си компетентна да даваш савети newsm78

# 185
В какво съм компетентна и в какво не съм е моя работа.
Ако няма да отговориш,просто прескочи питанката ми!

# 186

Е, какво може да е според теб  Joy

"У полово зрялата жена то е средно около 8-10 см., обаче стените му са доста разтегливи както на дължина, така и на ширина."

http://www.puls.bg/illnes/issue_240/

Колкото и да са разтегливи, едва ли е х 2, така че мъжете могат да си отдъхнат  Mr. Green

# 187
Ами това  Joy
http://i.actualno.com/club.bg/files/2006/07/16/11df35e9e1.jpg
Това:
http://images.ibox.bg/2008/03/06/dupe1/519x373.jpg

Нашите достойнаства много бе  ooooh!
Ще падне едно мерене,смятане,формули Joy

# 188
Тези достойнства нямат нищо общо с вагината. Аз съм бая големшки достойнства, но умирам от болка даже при преглед с вагинален ехограх, който не се слави с много фи, така че съм убедена, че това, дето го показваш, няма нищо общо с другото  Stop

# 189
За щастие, не съм спала с срещала мъж, чийто мъжко достойнство в състояние на ерекция, да е било под 20см.
За това казвам- средно 19-20см, идеално 22-23см. Тези с под 19  #2gunfire

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:46 от Mishel Ob.

# 190
За щастие, не съм спала с срещала мъж, чийто мъжко достойнство в състояние на ерекция, да е било под 20см.

ooooh!
И кво с линийките си лягате.
Стига бе  Joy
Айде 10 см.мога да позная примерно,ама да разсъждавам над 22-23 newsm78 линийка му трябва на човек #Crazy
Правете секс ,не мерете девойчета,че живота си заминава и от смятане файда йок hahaha

# 191

ooooh!
И кво с линийките си лягате.
Тц, първо линийката, после - лягането. Ако не мине теста - ножа. Mr. Green

# 192
Маргало, както се казва в една реклама, Красотата е симетрия, имам усет към красивото, също и усет за тези 19, които да ме задоволят. Нямам линийка, а добър окомер. Peace
Секс правя редовно, но трябваше да напиша нещо по темата, то от няколко месеца насам, тук темите са само за секс, секс и пак секс, даже има една, дето вместо "Има нещо гнило", трябва да се преименува на "Гепи ме", но това е друг въпрос. И какво друго да напиша, освен самата истина? А, ми се пише, но вече няма къде, ще се пробвам нещо в Хоби.... Confused

# 193
Маргало, както се казва в една реклама ...

Ама ти още ли се връзваш на реклами  Joy мислех, че никой вече не вярва в Дядо Коледа  Mr. Green всъщност има един много поучителен виц - защо жените не могат да паркират, направо за теб е писан  hahaha

# 194
Обама, много стреляш, бе!И като му е под 19см. какво правиш?Гониш го от кревата ли Joy

Общи условия

Активация на акаунт