Колко сантиметра средно е мъжкото достоинство?

• 121 288
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
Не знам kampf,
но наистина разликата е огромна. Peace

# 211
Последния, чийто ник не ми е ясен, както и импровизираният му урок в стил Човешкото тяло/9бр, не знам кой какво стимулира, но удоволствието, което получавам при дълбоко проникване е по-голямо, от това, когато ми стимулират клитура. Казвам ти го кратко, точно и ясно, ако ти самият си с по-малко "мъжко достойнство" от 19см (спокойно, 19 в ерекция, само напомням), пробвай да пишеш поезия, да рисуваш, или нещо друго, не се знае каква дарба има в теб, която е скрита и все още не е открита, вместо с мъки да носиш вода от деветия кладенец, само и само да си барабар Петко с мъжете Peace

Нали се сещаш, че на никой тук не му дреме за твойто удоволствие  Laughing Иначе дарби при мен дал бог, но теб явно само пишкомеренето ти е по душа.  Joy

# 212
Не знам kampf,
но наистина разликата е огромна. Peace

Няма лошо Simple Smile аз само изказвам факти, не поучавам кой какво трябва или не трябва да чуства. Истината е че човешкия организъм е уникален сам по себе си (нали се сещан DNA, DNS и т.н. Simple Smile))) Хубаво е човек да познава тялото си и да не върви срещу него. Другото са някви глупости и статийки да запълваме женските списания.

# 213
Големината на пишките при негрите също е мит, на тях им е по-голям когато не е надървен, но за това пък се уголемява по-малко.
Така авторитетно се изказа, че те заподозрях в личен опит. Mr. Green

# 214
Така е Peace
Лека ви нощ.
Беше ми интересно  bouquet

# 215
Големината на пишките при негрите също е мит, на тях им е по-голям когато не е надървен, но за това пък се уголемява по-малко.
Така авторитетно се изказа, че те заподозрях в личен опит. Mr. Green

Дори и да имам, едва ли щеше да е представителна извадка. Grinning

# 216
Не, че Бог е уместно да се споменава в тази тема, но когато го споменаваш използвай главна буква Peace
По душа ми е пишкомеренето, така е Embarassed. Виждам, че и ти се интересуваш от пишки Peace
Маргало, говорим си просто Peace

# 217
А, зависи от бройката.

# 218

Не зачеквай тази тема, че тук май броят бройките ако пищова е от 19 см. нагоре. Другото е само пълнеж  Laughing

# 219

Не зачеквай тази тема, че тук май броят бройките ако пищова е от 19 см. нагоре. Другото е само пълнеж  Laughing
Чудесна стратегия, ако настоящият те пита с колко си била преди него. Laughing

# 220

Чудесна стратегия, ако настоящият те пита с колко си била преди него. Laughing

Е ти не знаеш ли универсалния отговор Simple Smile)
Ти си ми първия истински  Laughing

# 221
Маргало, ти си би? Жените, които предпочитат клиторен оргазъм, са от другия бряг, ако не се лъжа newsm78

Тая глупост за пръв път я чувам. И на какво точно се обосновава? Някакви слухове или проучване на Магаданския институт?

# 222
В отговор на запитванията Simple Smile))

http://minchoto123.snimka.bg/details/secret.464304

Парола на лични  Laughing

# 223
Само не ми казвай, че наистина си качил снимка на мъжкото си достойнство...
 Joy Joy Joy
Айде, лека нощ.

# 224
Нали знаеш лафа, "Не викай Мецо, да не се обади"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт