Колко сантиметра средно е мъжкото достоинство?

• 120 330
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ето го идеалния мъж:

http://kachi-snimka.info/images/klz1262958596w.jpg

# 91

въобще не е идеален - дори съм гледала аз лично документален филм по Дискавъри точно за такива мъже, за които размера е проблем ама размер над 30 иии сантиметра в нормално състояние. На единият му беше до коляното почти иии наистина човека обясняваше, че му е голям проблем. Единият даже беше обърнал резбата защото нямало жена, която да го понесе единствено можел да прави анален секс, че там нямало ограничения.

# 92
За пикаенето..... След консулт с колегата, се оказа, че и той няма проблеми. Хм, може пък само за някои да е проблем, знам ли и аз...

Аз не мога.

# 93
  • Варна, България
За пикаенето..... След консулт с колегата, се оказа, че и той няма проблеми. Хм, може пък само за някои да е проблем, знам ли и аз...

Аз не мога.

А, сега!!!
Странна работа  ooooh!  - някои могат, други не могат...
Значи не е съвсем еднозначно  newsm78

Дайте да се върнем на размера, че съвсем стана 00  Laughing

# 94
  • Варна
Да се върнем! Simple Smile
Както и да го увъртаме по- добре е да има сантиметри. Голямото малко може да стане, ама малкото голямо, тц! Simple Smile
Ииии.... всякакви залитания в едната или в другата крайност са нежелателни.

# 95

П.П. Педята се мери от върха на кутрето до върха на палеца при разтворена ръка, нали Embarassed

Да!  Peace
Разтворена и разтегната.

# 96
Голямото малко може да стане, ама малкото голямо, тц! Simple Smile

Доколкото съм чел, всички операции са за уголемяване, т.е. малкото може да стане голямо, а не обратното.

# 97
  • София
П.П. Педята се мери от върха на кутрето до върха на палеца при разтворена ръка, нали Embarassed
Може и с лакти да се мери.  Laughing

# 98
  • Варна
Айде пак да обясня, че нещо не ме разбират напоследък в темата.  Grinning
Казвам, че един 20 сантиметров пенис може да влезе и 5, и 10, и 15 см., нали? Колко обаче може да е вътре един 10 сантиметров? Wink

# 99
  • София
Доколкото съм чел, всички операции са за уголемяване, т.е. малкото може да стане голямо, а не обратното.
Има и случаи на по-рязко затваряне на устата.  Laughing

# 100
Айде пак да обясня, че нещо не ме разбират напоследък в темата.  Grinning
Казвам, че един 20 сантиметров пенис може да влезе и 5, и 10, и 15 см., нали? Колко обаче може да е вътре един 10 сантиметров? Wink

Така е, ама е по-хубаво да може да влезне целия. Кофти е да работиш от дистанция и да те е страх да се отпуснеш.

# 101
Зависи в какво състояние те интересува. Или средно между двете състояния?

във възбудено, пропуснала съм да отбележа

# 102
Ами аз не съм мъж, но са казвали, че не могат да пикат като са в ерекция.

И другото, нали знаете клетвата на злобната жена: да ти се падне мъж с къс и дебел, хем да не ти стига, хем да те боли  Wink

# 103
Ами аз не съм мъж, но са казвали, че не могат да пикат като са в ерекция.

И другото, нали знаете клетвата на злобната жена: да ти се падне мъж с къс и дебел, хем да не ти стига, хем да те боли  Wink

Лабрадор написа вече, че това са глупости, ама вие рутите... Може да се пикае в ерекция, ама по-трудно - трябва известна концентрация и търпение  Grinning
Сутрешна ерекция можеш да имаш и без да ти се ходи до тоалетна по малка нужда.
За сантиметрите - митове и легенди... на една 30 санта ще са й малко, друга и от 15 може да я заболи... спирайте с тези обобщения.  Wink
Иначе от нова година насам ДиС се е трансформирал доста интересно, вероятно забраната да пишат гости е отприщила тази сексуална любопитност.  Mr. Green

# 104
Иначе от нова година насам ДиС се е трансформирал доста интересно, вероятно забраната да пишат гости е отприщила тази сексуална любопитност.  Mr. Green

Ами като няма чужди хора (гости), наши хора сме си дет се вика, та за това сигурно.  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт