Колко сантиметра средно е мъжкото достоинство?

• 120 037
  • 306
  •   2
Отговори
# 150
Да успокоя някои, че и след 3 деца 20см ще ми дойдат множко. ...
То нали децата излизат навън, не влизат навътре. newsm78  ooooh!

Както важи за всички въпроси от особена важност, така и по този за размера, трябва да се подхожда научно. Ето няколко неща по темата:

http://maniata.net/Intimno/Izmervane-na-penisa.html
http://bg-sexologia.info/site/index.php?option=com_content&t … =341&Itemid=2
http://www.sexshop3.com/statii/daljina-na-penisa.aspx

След като бяха заключени темите за секса с различни видове мъже и жени, крайно време е да се отворят няколко нови. Например:

'Колко е средното количество сперма в ml при еякулация.'
'Колко е средното време на един полов акт.'
'Колко сперма средно изпива една жена през живота си.'
 и др. такива

Laughing

Аз пък искам да пусна тема "Имат ли мъжете (ви) секс играчки"  Crossing Arms

# 151
Понеделник е... я бачкайте...  Whistling

# 152
  • Galaxy 13197853088

# 153
  • густо майна Филибето
Ето ви нещо, подкрепено с факти:
http://penis.dir.bg/_wm/pbasic/?df=490677&dflid=3

# 154
Аз като че ли останах с впечатлението, че на някои съфорумки мъжете им имат по 25-30см?

# 155
16см-ядва се newsm10 newsm10 newsm62

# 156
Вие нямате задоволяване бе хора  Mr. Green Heart Eyes 20см  ooooh!
16 нормално  Laughing

# 157
While results vary across studies, the consensus is that the mean human penis is approximately 12.9–15 cm (5.1–5.9 in) in length with a 95% confidence interval of (10.7 cm, 19.1 cm) (or, equivalently, 4.23 in, 7.53 in).[6][7][8] The typical girth or circumference is approximately 12.3 cm (4.85 in) when fully erect. The mean penis size is slightly greater than the median size.

Консенсусът е ,че средната стойност за мъжкият пенис е приблизително 12,9 -15 см в пълна ерекция!(Статистика от Лайфстилес институт)!

# 158
While results vary across studies, the consensus is that the mean human penis is approximately 12.9–15 cm (5.1–5.9 in) in length with a 95% confidence interval of (10.7 cm, 19.1 cm) (or, equivalently, 4.23 in, 7.53 in).[6][7][8] The typical girth or circumference is approximately 12.3 cm (4.85 in) when fully erect. The mean penis size is slightly greater than the median size.

Консенсусът е ,че средната стойност за мъжкият пенис е приблизително 12,9 -15 см в пълна ерекция!(Статистика от Лайфстилес институт)!

Това световна статистика ли е? Защото ако е така, то в света 1 милиард са китайци, и 1 милиард са индийци (със същите тенденции за големина като китайците), а негрите са само малко над половин милиард  Mr. Green Хихи. Уж на майтап, но и в тия тенденции има статистическа истина...  Whistling

# 159
Както и да е.  Crazy

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 15:35 от Ева на сцена

# 160
  • Варна
Представям си седемте броя съфорумки, които са отговорили, че средната дължина е 10см, на какви екземпляри са попадали.  Rolling Eyes
Дори им съчувствам лекичко.

Не ми се вярва инидйците да са със същите параметри като китайците. Друга раса са. Мисля си, че не са от ощетените, даже напротив.

# 161
Според анкетата българския мъж си е средностатистически по размери на достойнството   Joy Joy Joy Joy

# 162
  • София
Според анкетата българския мъж си е средностатистически по размери на достойнството   Joy Joy Joy Joy
Трябва да се отчете и средностатистическото завишаване от 20-30% и тогава може да се достигне до реалните средностатистически стойности.  Laughing

# 163
Учудвам се, че тази тема още диша и не са й хлопнали мандалото... явно обаче има още кандидати да изложат на показ както свойте атрибути, така също и тези на съпружеските си тела... ако е възможно на финалната права да се излъчи и победителка... досещате се за какво...  ooooh!

# 164
Трябва да се отчете и средностатистическото завишаване от 20-30% и тогава може да се достигне до реалните средностатистически стойности.  Laughing

Според мен мъжете са тези, които завишават  Whistling
Една жена ако е задоволена, изобщо не си задава въпроса *колко ли сантиметра е*  Mr. Green

...явно обаче има още кандидати да изложат на показ както свойте атрибути, така също и тези на съпружеските си тела... ако е възможно на финалната права да се излъчи и победителка... досещате се за какво...  ooooh!

А ти защо реши, че изложените на показ атрибути са на съпружеските тела  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт