За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-3

• 44 206
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Как да махна петно от восък и от дъвка от покривка ?

# 406
  • There I was on a July morning
Петна от восък чистя така - изстъргвам го с нож, после пръскам с обезмаслител и слагам в пералнята.
За дъвката - знам, че трябва да се замрази и после се маха.

# 407
С гладене върху оризова хартия се маха восъка, после се пере. Но си е играчка.

# 408
  • София
Момичета, отново имам въпрос, малко по-специфичен. Възможно ли е дрехи да се свият от неносене и отлежаване в гардероба:twisted:?
Или съм сменила просто номера  Blush Става въпрос за дрехи, необличани от 2-3 години.

# 409

за дъвката взимаш кубче лед от фризера търкаш или го оставяш отгоре да поседи и после с нож го изчегъртваш, восък парче вестник или хартия върху него и притискаш с ютията, /става мазно/ преместваш хартията на чисто място и пак повтаряш така докато изчезне

# 410
Възможно ли е дрехи да се свият от неносене и отлежаване в гардероба:twisted:?

Най-лесно е да се провери като отидеш в един магазин и премериш дреха в "твоя размер"  Wink

# 411
  • София
Възможно ли е дрехи да се свият от неносене и отлежаване в гардероба:twisted:?

Най-лесно е да се провери като отидеш в един магазин и премериш дреха в "твоя размер"  Wink

Е, да, ама да знам как да се настройвам психически  Simple Smile. Че уж спортувам и си викам - е сега се наврях в древните ми дрехи, ама тц  ooooh!.

# 412
Че уж спортувам и си викам

Ясно, викай си че са мускули тогава и да не ти пука за цифровата номерация Laughing А, и те явно номерата вече не си отговарят (в магазина)  Wink

# 413
И аз да попитам нещо..Надраскан с черен маркер цветен латекс, само с пребоядисване ли се оправя или има някакво друго чудодейно вълшебство? Crazy Blush

# 414
hotday, ако е перманетнен нямаш много възможности Confused.Хрумва ми да пробваш с гума за туш да изтриеш или с гумата, която обикновено е на самия тънкописец /ако е тънкописец/. Но както и да го мисля, дори да се изтрие, то ще си личи мястото, което е третирано с триене.
Ако е борд маркер, обърни внимание какво пише в съставките, логично е с основния му разтворител да може да се махне петното.

От къде мога да купя уплътнителна гума за вратата на стар хладилник?

# 415
  • София
И аз да попитам нещо..Надраскан с черен маркер цветен латекс, само с пребоядисване ли се оправя или има някакво друго чудодейно вълшебство? Crazy Blush

Може да пробваш със SAVO, първо обаче някъде на скришно място за проверка, да не избелее оцветителя на латекса. Peace

# 416
hotday, ако е перманетнен нямаш много възможности Confused.Хрумва ми да пробваш с гума за туш да изтриеш или с гумата, която обикновено е на самия тънкописец /ако е тънкописец/. Но както и да го мисля, дори да се изтрие, то ще си личи мястото, което е третирано с триене.
Ако е борд маркер, обърни внимание какво пише в съставките, логично е с основния му разтворител да може да се махне петното.

От къде мога да купя уплътнителна гума за вратата на стар хладилник?

Благодаря  bouquet

Има едни детски магнитни дъски за рисуване и се трие с дунапренова гъбичка, та оттам е маркера....

А гума взехме от квартална железария

# 417
Питанка:
Усилено търся апартамент под наем.Моля, който знае да ми каже как да действам Praynig
Колко взимат агенциите и има ли начин да ги избегна?
Плаща ли се нещо за оглед?
Всичко свързано с темата ще ми е от полза.
Благодаря ви!

# 418
  • Пловдив
Тръгваш пеш из квартала, който те интересува, и питаш бабите по входовете... Wink
Те всичко знаят. Агенция не ти трябва.  Peace

# 419
Питанка:
Усилено търся апартамент под наем.Моля, който знае да ми каже как да действам Praynig
Колко взимат агенциите и има ли начин да ги избегна?
Плаща ли се нещо за оглед?
Всичко свързано с темата ще ми е от полза.
Благодаря ви!

Мои приятели скоро търсиха апартамент.
Повечето агенции взимат по 5 лв. на оглед на апартамент, така че подбирай добре преди да огледаш, че те днес могат и 10 апартамента да ти покажат, ама като не те устройват  Tired

Общи условия

Активация на акаунт