Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 818
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • В сънния Люлин, прибулен...
От 30 мг Q10 няма да усетиш прилив на енергия - аз пия по 400 мг!
Преди няколко години аз усетих прилив на енергия точно от 30 мг
Извинявай, ако ти е неприятно, не те апострофирам  Embarassed
Просто въпрос на организъм... и нужди...

# 586
И аз с 30 мг.Q10 се чувствам много добре.

# 587
Абе, важното е да се чувствате добре...

Едно много изгодно предложение:

Рибено масло на NOW foods от iHerb - 500 капсули за 16.20 долара!

http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0

Както знаете, този сайт се оказа много изгоден за доставки с евтиния ( и безплатен) транспорт до България и намаленията, които прави.

Ако си купите само това масло, ще ви излезе общо 20.20 долара или 29 лв.  Това се оказва три пъти по евтино от пазара тук.

Изобщо не обсъждам колко ще му падне цената, ако се съберат поръчки за 60 долара, с намаления и безплатен транспорт...

Колко евтино излиза в интернет, обясняваме отдавна.  

Само ще ви напомня моя код, с който получавате отстъпка от 5 долара при първа поръчка в  iHerb: HEV681 ...

И други кодове вършат същата работа..

Апропо: нали търсехте изгодно течно рибено масло? Намерих, пак в айХерб:

200мл за 5 долара!  (к'во му плащаш?):

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Max-DHA-Liquid-Lemon-Flavor … 6-67-oz/4255?at=0

Какво ли още ще намерим...

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 16:20 от PinkPanther

# 588
Мен този Кю 10 ме заинтригува сега, но не разбрах има ли възраст, от която е хубаво да се пие? Аз съм почти на 30 Embarassed

# 589
Ех.....бях Ви изгубила нещо и не получавах съобщенията Ви.Скапан нет!!!
Пинки -за кофата с Омегата 3 е открито отдавна  от моя милост:lol:
Купих си и Q10 30 мл  на GNC ,но не смея да го пия-наложи ми се да пия антибиотици и спрях всички ензими .Не можах да направя и 1 пълен курс. Crossing Arms

# 590
Soleil* - струва ми се, че малко ти е рано. По-добре си потърси кремове с Q10 (ако имаш нужда).

feyaa - значи, недоглеждане от моя страна...

А ти ще си продължиш ензимте, не е фатално, не се ядосвай!

Весели празници!

# 591
  • Пловдив
Много се радвам, че този сайт iherb се оказа така полезен. Изкушавам се да спомена, че аз попаднах на него случайно и го пратих на Bobka като по-веща в интернет пазаруването да го проучи. Пък аз за първата си поръчка избрах Swansons! Както и да е. И те са много точни. Вчера поръчах и от iherb. И аз имам код - PEP577. Никой не спомена, обаче, че ако други хора поръчват с този код, натрупваш някакви комисионни. Измислили са някаква мултилевъл стратегия хорицата. Все едно. Дано продължават с тези добри цени!
Да се похваля, че приобщих поне дъщеря си да пие рибено масло от моето. Тя е на 12 г. и на ръст и тегло е почти колкото мен, сигурно може да пие 3 по 1 на ден. Засега взема само 2 пъти. Поне да свикне да го прави! Следващия път и аз ще трябва да си купя от кофата с капсули.

# 592
  • София
Много се радвам, че този сайт iherb се оказа така полезен. Изкушавам се да спомена, че аз попаднах на него случайно и го пратих на Bobka като по-веща в интернет пазаруването да го проучи. Пък аз за първата си поръчка избрах Swansons! Както и да е. И те са много точни. Вчера поръчах и от iherb. И аз имам код - PEP577. Никой не спомена, обаче, че ако други хора поръчват с този код, натрупваш някакви комисионни. Измислили са някаква мултилевъл стратегия хорицата. Все едно. Дано продължават с тези добри цени!
Да се похваля, че приобщих поне дъщеря си да пие рибено масло от моето. Тя е на 12 г. и на ръст и тегло е почти колкото мен, сигурно може да пие 3 по 1 на ден. Засега взема само 2 пъти. Поне да свикне да го прави! Следващия път и аз ще трябва да си купя от кофата с капсули.
Точно така, всичко започна от hot pepper  newsm10

# 593
Благодарности и от мен   bouquet На мен ми бяха отказали кредитна карта през февруари, но нещо са размислили и онзи ден ми звъннаха да ме уведомят, че съм одобрена. Дори снощи направих пробна поръчка от iherb да видя как се работи и стана много лесно. Ама то няма и как да  е трудно след толкова подробни разяснения давани тук от вас, всичко съм запомнила - отстъпки, кодове ...
Още веднъж благодаря и весели празници!

# 594
Palia, става и с дебитна карта, не е нужно да е кредитна. Важното е да има пари вътре.

# 595
Хм, това не го знаех, благодаря за уточнението! Аз никога не съм пазарувала от чужбина и затова ми е неясна като цяло ситуацията, а всъщност се оказа, че не е чак толкова трудно.

# 596
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие! Hug

# 597
Наистина воскресе! Много здраве и късмет!

# 598
Честито Воскресение Христово!!!Много ЗДРАВЕ и Хармония желая на всички! Весел празник! Hug Hug Hug

# 599
 easter  Весели празници и от мен  Hug  Hug  Hug  Много здраве и усмивки за всички !

Общи условия

Активация на акаунт