Btv и Nova що за безумие?

• 32 523
  • 691
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Омразата
Омразата - най-силната отрова,
изсмуква сили, радост, свобода,
погубва тайно всяка жива клетка
от твоята измъчена душа.

Омразата е примка на бесило
за твоя полет светъл над нощта;
системно, методично, прозаично,
безмилостно те тласка във калта.

Омразата е уродлива, подла,
развратна, тайна, пресметлива. Яд.
Тя задушава с плесента противна
жарта на справедливия ти гняв.

Омразата е болест смъртоносна,
заразна, нелечима, тежка, зла
и бумеранг, захвърлен напосоки
към друга, сходна може би, съдба.

Омразата във всичките и форми
тъпчи, заключвай, мачкай и плеви!
Заплахата жестока за Земята -
омразата, единствено мрази!

Зная , че харесваш турските сериали, няма нужда от рими тук
Хайде да имаме и ние едно единствено място/ тема в , която да обсъждаме нашето нехаресване , а Simple Smile. Благодаря!

# 271
Не съм чула българи да мразят еврейте...

Да бе  Laughing
Навсякъде в нета има списъци на ционисти ли бяха, отворени за допълване, всеки, който мрази комшията или шефа го вписва там  Laughing С аргумента "Те са убили Христос". Но така както твоят мъж не носи отговорност за нещо от преди 2 000 години, така и днешните турци не могат да бъдат обвинявани за чужди дела. Или пак не си съгласна?

...
Темата е за натрапчивото запознаване с турското кино  и неистинското му представяне. и преескпониране на поведението им.

Питам защо няма такава тема за американските сериали? В които Брук се жени последователно за бащата, сина и внука?

# 272
  • София

Да бе  Laughing
Навсякъде в нета има списъци на ционисти ли бяха, отворени за допълване, всеки, който мрази комшията или шефа го вписва там  Laughing С аргумента "Те са убили Христос". Но така както твоят мъж не носи отговорност за нещо от преди 2 000 години, така и днешните турци не могат да бъдат обвинявани за чужди дела. Или пак не си съгласна?

2000  год не се равняват на пострадали мой приятели на гарата  в Сливен  нали  Sadили не помниш как пускаха малки симпатични бомбички във вогони за майки с деца.Е има и хора пострадали от тях много скоро, а паметта ми не е толкова къса, за да забравя

# 273

Да бе  Laughing

2000  год не се равняват на пострадали мой приятели на гарата  в Сливен  нали  Sadили не помниш как пускаха малки симпатични бомбички във вогони за майки с деца.Е има и хора пострадали от тях много скоро, а паметта ми не е толкова къса, за да забравя

На това място някой турчин трябва да те пита защо си му сменила името насила и защо си стреляла по деца по време на преименуването, така както ти държиш отговорни милиони за действията на трима или петима.

# 274
  • София

Да бе  Laughing

На това място някой турчин трябва да те пита защо си му сменила името насила и защо си стреляла по деца по време на преименуването, така както ти държиш отговорни милиони за действията на трима или петима.
там нещата не стоят  точно така както те представят нещата и се изкарват едва ли не герои, имам приятели  които са им сменяли имената, знам го от първа ръка. Какво  щом някой е стрелял по тях аз трябва да забравя мойте пострадали близки ли,Българи в България,

# 275
dmaria, само искам да подчертая, че харесвам само НЯКОИ от турските сериали, далеч не всички! И смятам, че когато нещо е хубаво, не бива да си кривим душата! Единственото, с което съм съгласна, че двете телевизии наистина са безумни, защото в борбата си за рейтинги прекаляват и то не само с турските сериали! Винаги, по всяко време, и по 2-те телевизии се излъчват сходни неща - един и същи вид шоу или реалити, или сериал...Нямат никакво въображение......
А относно омразата, мога само да съжалявам хората, чиийто души са изпепелени от това чувство! ooooh! Светът ще се спаси, когато омразата изчезне!

# 276

Да бе  Laughing

там нещата не стоят  точно така както те представят нещата и се изкарват едва ли не герои, имам приятели  които са им сменяли имената, знам го от първа ръка. Какво  щом някой е стрелял по тях аз трябва да забравя мойте пострадали близки ли,Българи в България,

Има исторически источници, които дават по-различна представа от тази в учебниците и за тези петстотин години, за които обвиняваш днешните турци. Едва ли знаеш за тях.
А това, че някой е стрелял по тях - толкова лесно ли пренебрегваш смъртта на дете? И то е било българско гражданче, въпреки това, че е било от турски произход.

ПП - колкото и да не ти харесва, ти си в една група с българските турци - и ти си от тези, срещу които е насочена омразата на разни елементи от обществената тиня, поради брака си с човек, който е различен от болшинството от населението. Така че ти самата имаш интерес от това хората да започнат да приемат Другия.

# 277
  • София

Да бе  Laughing

Има исторически источници, които дават по-различна представа от тази в учебниците и за тези петстотин години, за които обвиняваш днешните турци. Едва ли знаеш за тях.
А това, че някой е стрелял по тях - толкова лесно ли пренебрегваш смъртта на дете? И то е било българско гражданче, въпреки това, че е било от турски произход.

ПП - колкото и да не ти харесва, ти си в една група с българските турци - и ти си от тези, срещу които е насочена омразата на разни елементи от обществената тиня, поради брака си с човек, който е различен от болшинството от населението. Така че ти самата имаш интерес от това хората да започнат да приемат Другия.
Завършила съм история  и може да се поспори за това колко пък истински  могат да бъдат историческите факти.
А за другото   мисля, че първо трябва да изпитваме съжаление към загинало българче в тези събития  българче с български произход / или според теб трябва да се пренебрегне този факт/
За еврейте не ги приравнявай с турците моля те. Колкото и да го твърдиш в бълг. народ омраза към еврей и арменци няма.
Но темата не е за Възродителния процес а за турските сериали..

# 278
...
Завършила съм история  и може да се поспори за това колко пък истински  могат да бъдат историческите факти.
А за другото   мисля, че първо трябва да изпитваме съжаление към загинало българче в тези събития  българче с български произход / или според теб трябва да се пренебрегне този факт/
За еврейте не ги приравнявай с турците моля те. Колкото и да го твърдиш в бълг. народ омраза към еврей и арменци няма.
Но темата не е за Възродителния процес а за турските сериали..

Точно така. Може да се спори за всичко, вкл. за текстовете от университетските учебници. Щом си работила с източници трябва да знаеш, че нищо не е само черно или само бяло в историята.
За загиналите деца - аз пък мисля, че децата не трябва да бъдат сегрегирани по произход. Убитото дете си е убито дете. Така както всички турци според теб носят вина за българчетата, така и всички българи трябва да са виновни май? М?
В бълг. народ има омраза към всички различни, вкл. към евреите и турците - те са заедно в общия кюп на Другите.

# 279
И нека се върнем към темата - за мен не е нормално Бтв и Нова телевизия да пускат толкова много турски сериали през цялото денонощие. Просто не е нормално. Колкото и да ги сравнявате с латиноамерикански сапунки - ами не е същото. Тях не са ги пускали в 20.00ч.
Напоследък и в Замунда преобладават.

# 280
  • Пловдив

Темата е за омразата.
Що не пуснахте такава тема за латиносериалите или за американските?

Каква омраза бе жено ooooh!
Темата е за натрапването на турските сериали, няма такава тема за латино и американските, защото не са в това количество #Crazy
На мен ми призлява вече от Айшета и Мехмедовци, ама нашите ги купуват без пари и като има хорица да ги гледат Laughing

А относно това ти твърдение, В бълг. народ има омраза към всички различни, вкл. към евреите и турците - те са заедно в общия кюп на Другите.
 аз пък мисля, че българите сме прекалено толерантни, позволихме даже турска партия да ни управлява, къде го има това Twisted Evil

# 281
Темата е за натрапването на турските сериали, няма такава тема за латино и американските, защото не са в това количество #Crazy

A? Много глупости роите.

Ако искате да направим списък на латиносериалите излъчвани по бг телевизиите.

5-6 към 150 поне в полза на латиното.

Нека бъдем обективни все пак.

# 282
 NinoTino обоснови се - според мен просто имаш нужда да поспориш в събота сутрин...

# 283
Според мен и тази вълна ще отшуми, или поне ще се канализира за година-две. Търпение му е майката. Peace

# 284
  • гр. Шумен

A? Много глупости роите.

Ако искате да направим списък на латиносериалите излъчвани по бг телевизиите.

5-6 към 150 поне в полза на латиното.

Нека бъдем обективни все пак.

Може ли да ми припомниш кога беше последния латиносериал, който вървеше в праймтайм? Щото аз си мисля, че беше към 90-та-91-ва - "ТАнцувай с мен" (обсъждахме го някъде).  Оттам нататък са си във времето на домакините и пенсионерите (най-големия таргет на подобни неща).

Общи условия

Активация на акаунт