Btv и Nova що за безумие?

• 32 628
  • 691
  •   1
Отговори
# 315
Сменихте грубо акцента на темата. Naughty
Какво общо имат петте века турско робство или правата на жените в Турция с безидейната програма на телевизиите и преливащата отвсякъде сапунка? newsm78

# 316
има общо с това ,че се прави пропаганда чрез турските сериали

# 317
Трябва да си меко казано тъп, за да мислиш, че опознаваш една страна по време на туризъм. Или пък да слагаш мюсюлманите в Родопите, Турция и Пакистан под един знаменател. Но като гледам какви преподаватели защитават каузата тук разбирам, че не мога да очаквам много повече от останалите.

# 318
османлиите са примитивна , изостанала и много кръвожадна нация ,
България е била една добре развита държава , през средните векове , докато те не са дошли  и са изклали , сринали , изгорили и унищожили всичко ,
такава им е концепцията на религията просто - да унищожават , рушат и изтриват всичко , което не идва от алах
а сериалите са булшит и пропаганда , отношенията не са свободни , както ги представят, и понеже се вдига много шум ( Тео Ван Гог - роднина на Винсент Ван Гог беше убит от някакъв мангал , довлякъл се в Холандия само защото направил филм , показващ положението на жената в исляма ) гледат да позамажат каквото могат
например на мен помакини са ми разказвали , че е абсурд момиче да заговори свой съученик по улицата - счита се за абсолютно пропаднало ,
браковете са уговорени , жената я онождат посред бял ден , докато роднините чакат в другата стая , за да се види дали не е вече спала с мъж ...въобще жените са си доста прецакани и те само го осъзнават ...
да не продължавам , че е безкрайно ...
тия сериали са част от един план за инвазия , по всички фронтове , защото все пак знаете каква е целта на религията им ...

Абсолютно точно казано.Такава им е религията.Обичат да се налагат както най-нaгло правят и в този момент.Имат огромна държава,но това не им стига.Искат отново да завладеят Балканите. #2gunfire

# 319
Доколкото разбирам сериалите ги правят ,за да ги гледат техните хора и после,ако някой иска
да ги купува. Дали са ни накарали насила да ги купим Защо не приемем,че се опитват да възпитават
и своите си хора.Никой не е казал,че се интересува от правата на жените в Турция.
Ние сме оправили нашият си живот, за да оправям чуждия.Сериалите,които съм гледала
бяха готини- с хубави артисти,природа ,къщи и т.н.Вярно,че са вече много,но телевизията
е частна собственост. Може ли някой в моя дом да ме накара да си купувам по-малко
шоколад? Може да е вреден,но го обичам и край. Така и ние в тази тема.Може дори
да се избием ,нищо няма да променим.

# 320
argun, в централна България,преди 3г. бях свидетел как за 1мес. се запознаха
две семейства,харесаха се,запознаха и децата си и след 4-5мес. направиха сватба.
Аз съм питала майката на момичето има ли шанс дъщеря им да не хареса момчето,
а тя ми отговори ,че няма щом старите са го харесали.

# 321
Може дори
да се избием ,нищо няма да променим.
По принцип можем.Трябва да се направи протест пред Народното събрание.
Забелязали ли стe,че във всеки втори профил във фейсбук пише "Писна ми от турски сериали"
Много повече са хората,които не ги понасят.
Турските сериали се гледат в 90% от случаите от пенсионери без работа,които имат само БНТ и бтв,и от семейства с турски корени Sick

# 322
Forrester69,в твоя град сигурно има много,щом изпитваш такава неприязън.

# 323
argun, в централна България,преди 3г. бях свидетел как за 1мес. се запознаха
две семейства,харесаха се,запознаха и децата си и след 4-5мес. направиха сватба.
Аз съм питала майката на момичето има ли шанс дъщеря им да не хареса момчето,
а тя ми отговори ,че няма щом старите са го харесали.

Ами оправете първо България преди да освобождавате жените по мюсюлманските страни  Laughing
За разлика от 99 на сто от вас аз съм живяла сред мюсюлмани в тяхната страна и ви уверявам, че главите ви са сковани от стереотипи.

ПП - извинявам се, ако не съм те разбрала правилно.

# 324
Въобще не ме интересуват жените в мюсюлманските страни. Там където
запада е оказал влияние,там и жените живеят по- различно от тези в Анадола,
Иран ,Ирак,Афганистан и т.н.

# 325
Pavlinaio,Плевен е най-българският град.Има най-малко цигани и турци.Aз даже турци,за щастие,не съм срещал.
Дори си имаме нова католическа църква,като в района е и най-голямата католическа,което е гордост за нас.
Котолиците са съвсем друга класа

# 326
В Плевен има турски семейства и те не са малко.Има и джамия.
Цигани също.

# 327
Джамията стои като статУЯ,изобщо не функционира,ясно ли ти е #2gunfire

# 328
а за Плевенската епопея чули ли сте ?

# 329
баба ми я е строила Naughty

Общи условия

Активация на акаунт