Btv и Nova що за безумие?

• 32 615
  • 691
  •   1
Отговори
# 345
  • София
dmaria,точно казано.Касандра например звучи много по-приемливо от Мюмюн Айше Sick
Мюмюн е мъжко име , е сега ще  те изкарат незадоволен , необразован и в критическата Grinning

# 346
  • София
Защо смятате,че българите са толкова прости?Значи щом гледа турски сериали
 е готов за манипулация.
dmaria,нали си прочела за кого се отнасяше въпроса.
а за Плевенската епопея чули ли сте ?,затова помислих,че става въпрос за Панорамата,защото
за боевете при Плевен едва ли някой не е чувал.Сигурно не съм разбрала въпроса.

Ами то въпроса има и обратна страна щом не  харесвам турски филми, турска куртура и турските нрави обичай аз съм ненормална и злобна според вас и не само аз , а и всички нехаресващи същото Simple Smile

# 347
dmaria,правилно си ги разбрала.Всички,които не се захласват по всичко турско са боклуци.Но такъв им е манталитета-да се налагат и никога няма да се променят.

# 348
Че кой ви кара да се захласвате! ooooh! Просто злобата ви е ужасна!

# 349
До сега аз никога не съм си позволявала да давам определения за хората в темата.
Аз искам да се забрави тази порочна практика,когато не съвпадат вкусовете на
отделни личности веднага да се смята ,че едните са луди ,а другите кретени.
"Свободата Санчо" за това  говоря. Всеки има право да харесва и да не бъде обиждан
за предпочитанията си.

# 350
dmaria,гледа ли конКУРса "Най-добър модел на света".Бяха дошли модели от цял свят,за да изберат турчин и някаква мюсюмланка,понеже конКУРсът е турски.Това е толкова показателно за тях.....................

# 351
Брук е хубава. Трябва да си или кьорав, или тъп, за да не смяташ така.
За това говоря.   
 Къде са ни комплексите- навсякъде!

# 352
  • София
dmaria,гледа ли конКУРса "Най-добър модел на света".Бяха дошли модели от цял свят,за да изберат турчин и някаква мюсюмланка,понеже конКУРсът е турски.Това е толкова показателно за тях.....................
О ,там не ми се коментира свешна работа, съвсем друг е въпроса, че аз не намирам за красива  тази нация, това е, харесвам северни хора и култури Simple Smile

# 353
Аз пък харесвам Френската култура.Стига с този Ориент Sick
Искам новини на Френски език и френски сериали и документали филми.
Тук ако си с други интереси просто трудно може да ги развиеш.
После що имало омраза #2gunfire

# 354
Аз пък харесвам Френската култура.Стига с този Ориент Sick
Искам новини на Френски език и френски сериали и документали филми.
Тук ако си с други интереси просто трудно може да ги развиеш.
После що имало омраза #2gunfire
Интересно до преди една година кой ти пречеше да се развиваш.Ако чакаш
на телевизията да те обучава ще си останеш напълно необучен.
Има доста библиотеки в Плевен. Отиваш,взимаш на френски някоя книга,зависи
какво харесваш, и се обучаваш.

# 355
Не знам защо си мислиш,че корeняк Плевенчанин от сентъра/като мен/ не е проучил ДЕТАЙЛНО как стоят нещата в Плевен.
И къде мога да си взема книга на френски,че ми е много интересно?
А тва с телевизията е смешно.
От нея могат страшно много неща да се научат.
Значи може навсякъде да има турцизми по тв,а ако няма други култури,си е наш проблем това Sick ли искаше да ми кажеш Sick
Какви хора има леле мале Стой та гледай Sick

# 356
На кой център живееш,кореняко?
Колко читалища и библиотеки има в Плевен?
Телевизията може да ти даде насоки,но не и задълбочени знания.
Те се получават от книгите.

# 357
Колкото и да има трудно ще си намериш някъде на ФРЕНСКИ/пък да не говорим да си купиш/
Да не би да искаш да ме насочиш някъде
Откъде си ти

# 358
Познай от първи път! Simple Smile

# 359
Темата се измести.
Тук би трябвало да оплюваме БТВ и НОВА, а не да спорим кой, защо и как се отнася към турците и сериалите им.
Мисля, че успехът на новият турски сериал по Нова не е бил толкова голям, щом повтарят първите епизоди в събота и неделя. Явно от НОВА се надяват тези, които са предпочели КОСОПАД по БТВ в прайма, през уикенда да гледат началните епизоди на техният сериал и да станат негови верни почитатели  Mr. Green  Освен това, вчера в 20:00 часа даваха игрален филм, а не турска боза, което е показателно за рейтинга им миналата неделя  Mr. Green
Незнам дали протест срещу турските сериали ще има ефект. Според мен по-голям ефект би имал ниският рейтинг. Вчера се загледах по Про Бг и ми направи впечатление, че имат доста реклами вече, което  говори добре за телевизията  Simple Smile и не толкова добре за БТВ и Нова.

Общи условия

Активация на акаунт