Btv и Nova що за безумие?

• 32 420
  • 691
  •   1
Отговори
# 615
  • София
dmaria ,стига си ми хвалила филми от младостта на майка ми и баща ми.Искаме да гледаме нещо направено сега със сюжет който е близък да сегашният ни динамичен живот,стига с това соц кино /признавам и хубавите филми от това време/,нагледали сме му се ,че и филмите който ни препоръчваш по няколко пъти сме гледали.Турците правят и продават ,бразилците също ,колумбийците ,американците ,италианците ако щеш,какво си се запънала за това наше кино не разбирам,Изгледах един филм от новите Дзифт ,ами пуснах  си след 20 минута "Грозната Бети" малко да се разведря, ми то тая простотия не се издържа просто.
Ами Дзифт има много награди и изиква мислене като се гледа. Това не е турската  боза в която знаеш, че  главния герой след като оноди сестрата, ще прескочи най-морално да погледа с влажен поглед другата сестра Grinning Grinning Grinning Grinning
А въпросния филм , които ти цитирах е от 95г , не знаех че това е кой знае колко отдавна "Обич" е класика, която е задължително да се гледа и би трябвало дае се срамуваш ако не си го гледала поне веднъж до сега Simple Smile Simple Smile

# 616
  • София
, при нас пък вече имат други цели продавайки ги.

Какви цели?

# 617
аз съм си направила труда да прочета това,което ми трябва,но ти по коментарите,които пишеш ми приличаш на някоя бабичка,коята е свикнала с бг кино от мин.векове..и незнам какво ти е направила Турция,че така да клеветиш,пък да ми ласкаеш нашите продукции..мога да ти кажа,че доста американски сериали са по-големи помии от турските "сапунки"..

# 618
  • София
, при нас пък вече имат други цели продавайки ги.

Какви цели?
Политически, то си е прозрачно Simple Smile. Не вярвам да са куртурни Simple Smile

# 619
  • София
аз съм си направила труда да прочета това,което ми трябва,но ти по коментарите,които пишеш ми приличаш на някоя бабичка,коята е свикнала с бг кино от мин.векове..и незнам какво ти е направила Турция,че така да клеветиш,пък да ми ласкаеш нашите продукции..мога да ти кажа,че доста американски сериали са по-големи помии от турските "сапунки"..
Ами не, знам моят любим филм е Казабланка, а той е от времето на прабаба ми.Просто познавам и обичам  нашето си кино. А ти ако съдиш  за него  по Забранена любов , жалко за теб. Е то е ясно , че всеки , които не харесва турски бози  , в климакс или ПМС или изтъкан от злоба Grinning Grinning Grinning Grinning Grinningвече съм запозната с форумските клишета Simple Smile
п.с. Бас ловя, че не си гледала Казабланка Laughing

# 620
и незнам какво ти е направила Турция,че така да клеветиш,пък да ми ласкаеш нашите продукции..мога да ти кажа,че доста американски сериали са по-големи помии от турските "сапунки"..
Ти сериозно ли питаш какво и е направила Турция? Явно ти, когато си си правила труда да четеш, си го правила доста избирателно и си пропуснала едни 5 века (съжалявам за спама, в действителност никак не ми се искаше да влизам отново в  тази полемика  Tired)

# 621
  • София
dmaria - ти сериозно ли за политическите причини бе  Shocked
Извинявай, ама какво точно може да причини в политиката това  hahaha Недей така, умна жена си!

# 622
М не не съм..не съм и поставяла за цел да го гледам,а ти си гледай Канал 1,щом толкова ти харесват бълг.стари филми..колкото до 3000евро струвала една серия от турска сапунка..хайде кажи колко е спечелила България от продаване на родни продукции..където и да сме отишли нищо не сме направили
също се пише куЛтурни,а не куРтурни..както ти правиш забележки

# 623
и незнам какво ти е направила Турция,че така да клеветиш,пък да ми ласкаеш нашите продукции..мога да ти кажа,че доста американски сериали са по-големи помии от турските "сапунки"..
Ти сериозно ли питаш какво и е направила Турция? Явно ти, когато си си правила труда да четеш, си го правила доста избирателно и си пропуснала едни 5 века (съжалявам за спама, в действителност никак не ми се искаше да влизам отново в  тази полемика  Tired)

айде пак история..чела съм и знам много добре какво е ставало тези 5 века,но  тогава хайде да се избиваме,да им го връщаме..щом имаме бълг.посолство в Турция и турско у нас..тогава не ми говори за мин.събития

# 624
  • София
Вики  понеже ме  питаш какво ми е направила Турция , рода на дядо ми е от стар еленски род,  идват в София през началото на 18в, след като  всички са изклани  спасява се  само прабабата  на дядо ми и някаква леля. Ами аз драга имам родова памет. Много  по скоро през 1985г детето на  моя позната оглуша / и пак добре, че само това се случи/ само защото турците бяха решили да пускат бомби по вагони с майки с деца. Така , че хич да не е  насъбрало ми се е. Sad
п.с и прави разлика м/ у техническа и правописна грешка Simple Smile
Макар, че Фройд не би намерил точно тази грешка за случайна Joy

# 625
  • София
Извинявай, ама какво точно може да причини в политиката това  hahaha Недей така, умна жена си!
Ами според мен , цел минимум е постигната, я виж във форума има тема да учим турски заедно Simple Smile,  съфорумките мечтаят да  хапнат баклава в Цариград и да пипнат мустакЯ на Ахмед Simple Smile
А аз, някога исках да  видя Прадо, Испания , Италия и да  видя  жив италианец и даже  не ми пускаха испански или италиански  сериали да си   подклаждам любовта Simple Smile

# 626
Виж dmaria ако си имаш лични вземания давания с Турция-ок..ама така някои да почне да ми клевети нещо,в което хората са положили труд и той се оценява /не от Вас/..и  това ако не е злоба и омраза от събития преди 1878 год..

# 627
  • София
Ами според мен , цел минимум е постигната, я виж във форума има тема да учим турски заедно Simple Smile,  съфорумките мечтаят да  хапнат баклава в Цариград и да пипнат мустакЯ на Ахмед Simple Smile

Това ясно, но какво политическо има тук?
Аз виждам само туристически цели.

# 628
Виж dmaria ако си имаш лични вземания давания с Турция-ок..ама така някои да почне да ми клевети нещо,в което хората са положили труд и той се оценява /не от Вас/..и  това ако не е злоба и омраза от събития преди 1878 год..
Виж, отивай си в темата с турските бози и онези от подписа ти и ни остави нас да си хулим на воля. Както ние не влизаме в тъпите ви теми, така и вие не влизайте в нашите. Ще избегнем глупави подмятания и излишни спорове ако просто всеки си седи на мястото.
Тази тема е създадена не да се възхищаваме от турското кино, а напротив.

# 629
  • София
Много елементарни  изводи правиш, не ми се и обяснява защо. Но е добре, че една  година е останала в главата ти , сигурно си изтрила  всичко преди тази дата, не само аз всички българи имаме вземане -а какво да даваме  нямаме Simple Smile
п.с. думата злоба вече е изтъркана
Къде се оценява труда, също е обяснено. Спирам да отговарям на твои постинги, безсмислено е . Ако темата не ти харесва върви да се радваш на сините лещи на Мемет в съответните теми Joy

Общи условия

Активация на акаунт